icon

Čekáme // a testujeme na konci března/dubna

snowbee
21. bře 2018

Ahojky netrpělivě očekávám, kdo se přidá k testování. Ja testovala 10dpo a dušik na testu byl. Přidá se ke mně nekdo další?

cpollik
29. bře 2018

Ahoj holky,v po a úterý jsem měla pozitivní ovulační test,snažili jsme se v pondělí své středu ,ale ve středu už pozitivní nebyl.Vzdy měřím i bazální teplotu,ale teď je to divné teplota vždy pomalu stoupá před ovulaci.Ale teď mám stále stejnou 37.Tak nevím..Uvidíme.Snaha byla

snowbee
autor
29. bře 2018

@cpollik to je supr ta bazalni teplota,me teda pomalu stoupala..pripojim graf jako ukazkua to snazeni😉myslim ze tak akorat

veronikatok
29. bře 2018

Dneska odpoledne jsem dělala test

hladovaveverka
29. bře 2018

@jessulka to máš super! Já jsem ho včera pozitivní neměla, což mě štve, ale možná to ještě chce pár dní, mám delší cykly, tak uvidíme. Dneska jsem dělala taky test a pořád pozitivní není, těžko říct asi to zkusíme obden a třeba se trefime 😉

hladovaveverka
29. bře 2018

@veronikatok gratuluji 😉

jessulka
29. bře 2018

@hladovaveverka Já jsem zkoušela teď a pozitivní také ještě není. Je tam jen slabá druhá čárka.Zkusím večer digitální. Každopádně to na sobě cítím, tak to musí přijít každou chvíli. A třeba se trefíme 🙂

jessulka
29. bře 2018

@veronikatok Super, tak ať sílí a udrží se 🙂 Moc gratuluji.

cpollik
29. bře 2018

@snowbee takový graf jsem měla minulý měsíc,ale tehulka nejsem.Uvidime.Ted mám nějakou divnou teplotu😢

snowbee
autor
29. bře 2018

@veronikatok na odpoledni moc silna carecka,gratuluji moc😉

veronikatok
29. bře 2018

@snowbee děkuji moc🙂

veronikatok
29. bře 2018

@jessulka děkuji moc🙂

hope09
29. bře 2018

@veronikatok Krása! Gratuluji a držím palce 😊

zak1991
29. bře 2018

@jessulka Ahoj, jak jsi na tom dnes? Já tak nějak začínám propadat beznaději, že všechno to testování stejně bude na nic a zas to nevyjde... ☹ A to jsem ještě ani nezačala. Bereš nějaké vitamíny nebo bylinky?

zak1991
29. bře 2018

@veronikatok Gratuluji. Ať jde všechno jen a jen dobře. 🙂

veronikatok
29. bře 2018

@zak1991 děkuji

adulin22
29. bře 2018

Ahoj holky, můžu se přidat? Chtěla bych se s vámi podělit o můj příběh 😊
Tak na začátek, poslední ms jsem měla 20.2. A očekávala jsem ji 33dc, jenomže mám nepravidelnou ms, takže jsem bych normálně nic neresila, ale 3.3. jsem měli nechraneny sex (normálně vždycky prerusujeme), tak mě napadlo, jestli náhodou nejsem těhotná, ale tt byl negativní.. A protože jsem každou chvíli čekala ms, tak jsme 25. měli další nechraneny sex, a nekde jsem se dočetla, že OT pozná těhotenství dřív, než tt, tak jsem si ho udělala a byl negativní, ale čárka poměrně silná.. další den malinko silnější a 3. den (tedy 26.) už v plné parádě, a protože další den byl jako 1. den, tak jsem pochopila, že teprve byla ovu a ms tedy čekám až 9.4. ALE teď je otazka, jestli je tedy sance, ze by se zadarilo 😁 takze ted netrpelive cekam na 9.4. abych mohla testovat..jo a poprve za dobu kdy mam ms, tak jsem ovu parádne citila, co se bolesti tyce..byly podobné ms, tak jsem si i myslela, že dojde, ale pak ten test .. No nevím, každopádně mě bolí břicho i dnes 3dpo, ale to asi noc neznamena ne? 👀

jessulka
29. bře 2018

@zak1991 Ahojky, hlavu vzhuru, ono si to mimco k nám cestu najde, ver mi. Ja jsem byla akorát u babky bylinarky, aby mi dala nějaké bylinky. Tocila virgulí a říkala,ze mám oslabené ledviny a trochu nerviky. Jinak vajecniky a ovulace pry vse v pořádku. Říkala,ze to je vsechno v hlave a tak at se snazim myslet pozitivně. Myslet spis na něco jineho, třeba ze bude jaro, atd. Nas ted ceka rekonstrukce baráčku, tak to pujdou myslenky úplně jinym směrem. Pak shlidla i meho M a rekla, ze ten ma take trochu nerviky a jinak je uplne zdrav. Tak pry at pijeme bylinky, trochu nás zklidní ty co nám každému namíchala a ono to pry prijde samo. Tak doufám, ze ano. Ja dnes testovala a porad slaby duch, takze asi zatim nic. Uvidíme zitra. Tobě dodám hodně odvahy, kup si neco pro radost. Ja si dnes koupila kytky do bytu. Trochu jsem to tu projarnila narciskama, krokusy, liliemi. Tak mám z toho radost. Alespoň z něčeho. Tak se drž a klidně napis IP.

jessulka
29. bře 2018

@adulin22 Ahoj, vítej mezi námi. Držím palce, aby vám to vyšlo ✊

adulin22
29. bře 2018

@jessulka Děkuju, teď když nad tím přemýšlím, tak bych byla ráda, kdyby nám to vyšlo 🤗 a teď jak nad tím přemýšlím, pořád něco hledám a Tak, tak jsem narazila na tzv. Jonasovu metodu, a jeden z termínu byl 30.3. Tak mi to docela dává naději 😊 ale jestli se počítá i s 5ti dny dřív, a jestli je to důvěryhodný, to nevím 😑

jessulka
29. bře 2018

@adulin22 Já na tyhle testy na internetu vůbec nevěřím. Jak může nějaká aplikace znát tvůj cyklus, den tvé ovulace, atd. Nenech se tím zblbnout 😀

adulin22
29. bře 2018

@jessulka no jako to jo, ale je divný, že jsem měla mít ovu cca 10. A vlastně jsem ji měla 27? To je nějaký záhadný 😁😂 no každopádně počkám a budu testovat cca 10. 😊

jessulka
29. bře 2018

@adulin22😂😂😂 jsou to bláboly

kajulmate
29. bře 2018

Vím že do této diskuse to nepatří, ale kdyby mi někdo pomohl, byla bych moc vděčná,..
Před třemi měsíci jsem měla pohlavní styk s přítelem, další měsíc jsem dostala menstruaci jak jsem měla, i druhý měsíc se moje menstruace dostavila, jen o čtyři dny dříve tedy, teď po uplynutí tří měsíců čekám, na svou menstruaci, je možné že jsem těhotná?
Přijde mi že jsem stloustla a že mi roste břicho, dítě nechci, bojím se že jsem těhotná, nejsem schopná sikoupit ani těhotenský test,jsem strašně stylová, v tomto ohledu, prosím, poraďte, děkuji

kajulmate
29. bře 2018

*jsem stydliva v tomto ohledu

adulin22
29. bře 2018

@jessulka no tak teď budu jen čekat 😁
@kajulmate Ahoj, já ti nevím..budeš muset udělat tt..jinak to nezjistila 😊 tak někomu řekni ať ti ho koupí, nebo si zajdi na gyndu 😊

jessulka
29. bře 2018

@kajulmate Ahoj, ráda bych ti pomohla, ale bohužel bez těhotenského testu, nebo z odběru krve, či návštěvy gynekologa to nezjistíš. Na to, aby ti rostlo břicho a ještě nikdy předtím jsi neměla dítě je ještě brzy. Ale ruku na srdce, Tvůj dotaz se sem opravdu nehodí. My se tu o // na těhotenském testu modlíme a ty píšeš, že dítě nechceš. Prosím, jdi se svým trápením do jiné diskuze. Děkujeme....

jessulka
29. bře 2018

@adulin22 Jo jo, když to tak vezmu, tak celý život stále na něco čekáme......No tak snad se naše touhy a sny vyplní 🙏😇👶😍

adulin22
30. bře 2018

@jessulka to máš pravdu 😉 no uvidíme, každopádně dnes jsem z mého grafu jelen...proč BT klesla? Když 26. byl ovu test pozitivni? 😑

hladovaveverka
30. bře 2018

@kajulmate těžko ti poradíme, kup si test nebo zajdi na krev 😉

hladovaveverka
30. bře 2018

Jinak já hlásím, že nevím, ovulační test dosud pozitivní nebyl, možná jsem nezachytila, dělala jsem třikrát denně, jsem 16dc, snažení bylo dnes, 14dc a 12dc, uvidíme 😉 tento měsíc si naděje zbytečně nedělám, ať nejsem zklamaná

Strana