icon

Čekáme // a testujeme na konci března/dubna

snowbee
21. bře 2018

Ahojky netrpělivě očekávám, kdo se přidá k testování. Ja testovala 10dpo a dušik na testu byl. Přidá se ke mně nekdo další?

plytvani
28. bře 2018

@veronikatok oni se ti duši špatně fotí, že ;) já mám mít MS taky pátek/sobota a ducha jsem měla též v pondělí. vcera jsem byla na krvi a v poledne si jdu pro vysledky. Zatím to ví moje máma a nás syn (3.5)

jessulka
28. bře 2018

@veronikatok Ahoj, vítej mezi námi. Neměli by ty čárky být víc blíž u sebe? Je fakt, že tam také něco vidím. No tak držím palce ať čárka sílí 🙂

cpollik
28. bře 2018

Tak holky vrchní 14Dc,15dc a dnešní 16dc snažili jsme se jen ten 14dc,tak uvidíme.

jessulka
28. bře 2018

@cpollik Tak přeji hodně štěstí, až za pár dní se // ukáží na těhotenském testu a jsou tam jak vejce malované. Já jsem zvědavá na dnešní ovu test. Je mi od včerejšího večera hrozná zima, mám ledový ruce. Tak nevím, myslíš, že to k tý ovu patří? V kolik hodin je nejlépe testovat? Já včera testovala večer nějak v 19:00 hodin.

hladovaveverka
28. bře 2018

Ahoj! Já testovala dneska ovulaci, takže zatím nic :/

jessulka
28. bře 2018

@hladovaveverka Ahoj, můžu se zeptat? A proč myslíš, že zatím nic? Vždyť tam jsou dvě čárky. To značí snad ovulku.

hladovaveverka
28. bře 2018

@jessulka ještě přece není pozitivní, ovulaci neznačí dvě čárky, ale dvě stejně silné čárky a nebo pokud je ta testovací silnější. Tak to píšou v návodu.

jessulka
28. bře 2018

@hladovaveverka Aha, tak to jsem nevěděla. Děkuji za informaci. Já mám digitální test a v těchto se nevyznám. Tak určitě bude brzy sílit.

hladovaveverka
28. bře 2018

@jessulka digitální? Kde se to dá koupit? Já myslím, že zítra už pozitivní bude, jsem 14dc, takže v pohodě.

lucyr1994
28. bře 2018

@hladovaveverka ahoj taky zalezi kdy behem dne testujes protoze ta carka nemusi byt silna stejne jako ta kontrolní. Ono ta doba kdy je ten hormon nejvys je dost kratka a člověk ji obcas nezachyti. Muze se stat ze zitra uz bude test slabší nez dnes a to znamena ze ovulace i tak nastane i presto ze nebyla uplne nejsilnejsi carka ale musi jit videt rozdil v testech. Takovy ze byla carka na zacatku slaba pak zesilovala a pak zase slabla.

jessulka
28. bře 2018

@hladovaveverka Koupila jsem v lékárně, ale stál kolem 600,-Kč. Je to značka ClearBlue a prý nejpřesněji ukáže 2 dny, kdy dochází k ovulaci. Je tam 10 testovacích proužků. Já jsem 13DC, očekávám ovu každým dnem.

snowbee
autor
28. bře 2018

@hladovaveverka bude odpoledne nebo k veveru pozitivni

plytvani
28. bře 2018

Tak mám potvrzeno z krve. juchu

dasenoxx
28. bře 2018

@hladovaveverka Já bych na tohle taky moc nespolehala, u mě byl jen silnější duch, dva sexiky a na mimco je zaděláno 😀

snowbee
autor
28. bře 2018

@plytvani jupiiiiii

lujik
28. bře 2018

Ahojky, tak se přidávám tady je snažilkám 🙂 něco o mně, mám 35 let , 9ti letyho syna, děti už jsem nechtěla , zvyklá jsem si na pohodlný život s jedním dítětem, jenže jsem si našla přítele, který ještě děti nemá a má nejvyšší čas už a chtěl by moc...tak se cca 4 měsíce snažíme o miminko ...já když jsem čekala malého tak se to povedlo až po roce a půl snažení...a ti jsem otěhotněla díky clostyllbegytu, nemáte některá taky zkušenosti? Mám strach že to opět bude trvat dlouho....nyní čekám za 5 dní MS ale už 2 dny lehoucce spinim...takový světle růžový to mám na papíře když se utírám...poboliva mne břicho...tak nevím co to znamená

jessulka
28. bře 2018

@plytvani Pecka. Tak velká gratulace 🙂

jessulka
28. bře 2018

@lujik Ahoj a vitej mezi nami. Zkus test a uvidis.

zak1991
28. bře 2018

Dobré odpoledne, můžu se k vám přidat? Pokouším se chytit v několika skupinách a nikde se mi to ještě nepovedlo a asi jako všechny tady, hledám trochu podpory na dlouhé cestě za vytouženým miminkem. Podporu ráda i pošlu dál, když ji někdo bude potřebovat. 🙂

lzii
28. bře 2018

Ahojte holky , ja dnes 26dc , ovu lace jsem mela dve 19 a 21 dc a dnes jsem zkusila pro zajimavost tt .. co myslite ? prvni je delany 21 dc ale to byl nejspis nejaky vadny a ten dole ze ze dneska

lzii
28. bře 2018

a negativ

jessulka
28. bře 2018

@zak1991 Dobré odpoledne a vítej mezi námi 😉

zak1991
28. bře 2018

@jessulka Moc děkuji. 🙂

jessulka
28. bře 2018

@zak1991 Kolikráty den cyklu jsi? Hlídas ovulaci?

jessulka
28. bře 2018

Ahoj holky, tak jsem testovala ovulku, byl tam malý dušík, tak určitě brzy dorazí. Už mne poboliva v podbřišku, občas mne nepříjemně píchne na straně, a jakoby cítím čípek. Snažila jsem se ho nahmatat a už je výš, měkne a otvírá se. Tak si asi dnes večer dáme pauzu a zítra večer na to hupnem. Akorát můj muž se vrací az po půlnoci, tak snad bude mít ještě chuť 🙂

zak1991
28. bře 2018

@jessulka Dneska teprve 8 DC, takže ovulace by měla dorazit během příštího týdne, od pondělí chci testovat, tak snad to nebude pozdě.

jessulka
28. bře 2018

@zak1991 Tak hurá do snažení 😉 Já začala testovat teprve včera, jsem dnes 14DC, v lékárně neměli ovutesty, které jsem chtěla. Tak snad zítra uz bude duch sílit.

zak1991
28. bře 2018

@jessulka U nás také neměli ty, které chci. Tak jsem je objednala na internetu. A dojdou vlastně až v úterý, takže to bude také 14 DC. Tak snad to ještě chytím včas...

jessulka
28. bře 2018

@jessulka Snad to vyjde akorát na to testování. Držím palce ✊

jessulka
29. bře 2018

@hladovaveverka Ahojky, tak jaky byl vcera ovu test v odpoledních hodinách? Uz byl pozitivní? Ja zřejmě ovuluju dnes. Mám citlivé bradavky, mam pichlavou bolest v podbřišku, lesknou se mi oci. Vcera jsme na to vecer s M hupli, a jestli bude ovu test odpolko pozitivní, tak se muzem tulit večer a i zítra ráno. Je svátek, jupiiii.

Strana