icon

Čekáme // a testujeme na konci března/dubna

snowbee
21. bře 2018

Ahojky netrpělivě očekávám, kdo se přidá k testování. Ja testovala 10dpo a dušik na testu byl. Přidá se ke mně nekdo další?

jessulka
30. bře 2018

Ahoj holky, ja jsem taky jeste nezachytila pozitivni ovulacni test. A to jsem dnes 16DC. Tak bud ma ovu zpoždění, nebo jem ji nezachytila. Neni dnes úplněk? Zda se mi, ze je měsíc kukaty a zari na nebi jak drahokam. Nějaké pořekadlo praví, ze kdyz je uplnek a jsou plodné dny, tak se určitě zadařilo. Tak snad. Budu se modlit.

maice
30. bře 2018

@jessulka A proc myslis,zes ovulaci nezachytila???

hladovaveverka
30. bře 2018

@jessulka zítra má být úplněk podle mě. Třeba se fakt podaří 😉

jessulka
30. bře 2018

@maice Protoze mi ještě nevyšel ovulační test

jessulka
30. bře 2018

@hladovaveverka No kéž by ✊

maice
31. bře 2018

@jessulka Ja mam trba ovulaci az kolem 24dc...temer nikdo neni tabulkove 14den ;) vydrz

cpollik
31. bře 2018

Holky elala jsem si ovu test jsem 5dpo.A nevím teda.Teda spíš je ještě dost brzo.

hladovaveverka
31. bře 2018

@cpollik proč ovu test 5dpo?

cpollik
31. bře 2018
cpollik
31. bře 2018

Na fotce nejde moc vidět,ale čárka tam je hezka

cpollik
31. bře 2018

@hladovaveverka už jsem byla nedočkavě zda už by se mohlo něco rýsovat.

hladovaveverka
31. bře 2018

@cpollik počkej, tobě někdy ovulační test ukázal těhotenství? No někde jsem o tom četla, že v těhotenství je ovulační pozitivní, ale tento určitě pozitivní není.

maice
31. bře 2018

@hladovaveverka
@cpollik Ano,ovulacni test ukaze tehotenstvi driv...ale 5dpo opravdu ne. K nidaci dochazi cca 7dpo,takze driv ani telo nevi, ze je tehotne ;)

cpollik
31. bře 2018

@maice já vím🙂.Jen jsem zkoušela.

vendelinka08
31. bře 2018

Ctu ted uzasnou knizku...a rozhodla jsem se ze kaslu na ovulacni testy a sledovani teploty...budeme se s manzou milovat ane delat mimco a nedejboze se o neco snazit. Necham to na prirode a az bude ten spravny cas a telo bude pripravene..tak otehotnim. Budu verit svemu telu....a take budu pro sebe neco delat..ale uz se nebudu psychicky tyrat testovanim a merenim. Holky...verte si...i svemu telu. Nikdy me nenapadlo ze pouze 12 dni v roce mame sanci na otehotneni...z 365 dni. A pak panikarime kdyz se delsi dobu nedari. A i jine okolnosti...moc verime technologii a testum...a neverime svemu telu. Vse chceme ted hned...vedela jsem ze to tak je ale ted si to jeste vice uvedomuji. Tak vam vsem preji brzke a krasne tehu.

jessulka
31. bře 2018

Ahoj holky, preji hezky sobotni vecer. Tak jsem dnes zase testovala a opět nic. Jediná zmena je ta, ze začínám mít hlen. Tak snad je to ten plodný. Nevím totiz, jestli ho poznám.

jessulka
31. bře 2018

@maice Ahoj, diky za podporu. Take si myslím, ze mam tento cyklus nějaký zvláštní. MS o den driv a jen 4 dny, priprava na ovu uz snad tyden a porad nic. Jediné plus ted vidim ten hlen, ktery předtím nebyl. Na kalhotkách je ale zbarven do bila. No tak uvidim co zitra na testu.

jessulka
31. bře 2018

Jeste jsem se vas chtěla zeptat, kdyz delate ovu testy, tak opravdu před tím nekolik hodin nepijete? Ja nevydrzim bez napití ani hodinu, proste musím mit prijem tekutin. S curanim vydrzim dyl.

adulin22
31. bře 2018

@jessulka ja teda dělala ovu testy poprvé, ale řekla bych, že by se nemělo.. Nebo teda aspoň já jsem nepila, aby nebyla zredena moc 😊

adulin22
31. bře 2018

Jinak holky, je mozne, nebo stalo se někomu, že vam 5dpo bylo navecer spatne? Jakoby na zvraceni, ale nezvracim? 😏 je to otravny, vecer, jak po jidle tak po pití.. 😑

jessulka
31. bře 2018

@zak1991 ahoj, tak jaké jsou novinky u tebe? Doufám, ze napíšeš něco pozitivního 😊✊

jessulka
31. bře 2018

@adulin22 Tos vydrzela nepit treba 4 hodiny? 😕 Ja vypiju denne 2,5 litru.

adulin22
31. bře 2018

@jessulka nee jezisi, to bych nedala...ale došla.jsem si na záchod a 1,5-2h jsem to vydržela, udělala test a pila dal 😊 taky hodně piju a nebylo to nejlepší, ale dá se to 😊

jessulka
2. dub 2018

Veselé Velikonoce všem

jessulka
3. dub 2018

Ahoj holky, jak se máte a co je u vás nového?

adulin22
3. dub 2018

@jessulka ahoj, tak u mě.. jestli jsem měla ovu v úterý, tak jsem 7dpo..A už od soboty večer mi je jakoby na zvracení ale nezvracim.. spíš takový píšu z v krku po zvracení.. No je to skoro po každém jídle, ale dnes zatím ještě ne..jinak mě bolí břicho jako na ms, ale to už dřív a teď mi začíná zase počkat v břiše.. takže jsem opravdu zvědavá, jak to všechno dopadne 😊 a co Ty? Co ta ovulka u tebe?

jessulka
3. dub 2018

@adulin22 Já jsem asi magor, ale ovulka se mi na testu ještě neukázala. Ale asi už proběhla. Nemám už nateklá prsa, nemám citlivé bradavky, zima už mi taky není, nebolí mne v podbřišku a nemám pichlavou bolest na vaječníku.... No tak budu mít překvapení asi až pak 😀 Snad se zadařilo, nechala jsem toho mého chlapa na pokoji jen v pátek a včera, jinak ani jeden den.....
Tak to jsem na tebe zvědavá, když když máš takové příznaky. Snad to k tomu patří. Držím ti moc palce. 🙂

nunu22
3. dub 2018

Holky dnes Dr říkala že odpovídá cyklus podle Ms8DC a ovulace 11-12 mm?asi folikul?snad to píšu dobře kdy asi tak dorazí?Napsala mi utrogestan.Pomohl?Nebo rozházel cyklus?

hladovaveverka
3. dub 2018

Já jsem do pátku ovulační testy úplně pozitivní neměla, pak jsem netestovala, byli jsme pryč, včera a dnes jsou už jasně negativní, slabá čárka, jsem 20dc, třeba to tam někde bylo a povedlo se, musím počkat na MS, jinak tento měsíc nestresuju 😉

adulin22
3. dub 2018

@jessulka a kdy jsi začala testovat? Jestli už náhodou ovu nebyla? Když si měla i takový příznaky.. A tím, že to teď ustálí bys mohla být už po ne? Ale záleží kdy si dělala 1tt, nebo si ji třeba jen nezachytkla v ten správný čas 😊 tak snad se taky už zadelava😊 ať má ten tvůj aspoň odměnu nějakou 😀 no hele já jsem taky zvědavá.. nejradši bych testovala už teď, ale je brzy 😑 ale teď jsem četla něco o krevních domacich tt a měli by být citlivější tak nevim 🤔

Strana