Čekáme // a testujeme na konci března/dubna
Ahojky netrpělivě očekávám, kdo se přidá k testování. Ja testovala 10dpo a dušik na testu byl. Přidá se ke mně nekdo další?
@snazimese Ahojky, tak to si můžeme podat ruce. ja jsem od stredy bez nalady, protivna sama sobě, unavená, nemeka jsem ani chut na sex, fakze M. abstinovak chudák. Vcera mne začalo bolet v podbrisku jak na MS a dnes rano jsem se probudila a zacala jsem malicko spinit takovou svetloulince ruzovou krvi s hlenem. Obcas mne trosku lupne na leve strane na vaječníku. Vzala jsem si hned rano slipovku, abych to kontrolovala. Byla trosku do hneda. Nejhorší je, ze vlastně ani nevim, kolikaty DC jsem, kdyz jsem nepoznala ovulaci a ani jsem ji nezachytila ve správném case na ovu testech. Tak ted se děj vůle Boží. Moc bych si přála, aby to bylo uhnízdění vajíčka.
@starbucks Ja listovku, Inofolic a ted jsem zacala s jerabem a malinikem. Jeste jim chlorellu a jecmen, je to hruuzaaa, nevim co driv :D Listovka je v tom Inofolicu. Doufam ze me ten drahej prasek pomuze, jednou uz pomohl bohuzel to nedopadlo..
@jessulka ahoj. Tak ja vim, kdy byla ovulla, ale jak jsem jiz psala, neverim tomu, ze by se povedlo, protoze se u nas nedari uz pres dva roky.. :-/ byla bych stastna kdyby se povedlo konecne. Ja zatim prave nijak nespinim, ale muze to prijit. Mam od vcerejsiho jen ty bolesti (ne porad teda), dneska jsou teda silnejsi... Ja jsem poslednich par dni taly protivna, ale s MS to nema nic spolecnyho.. Uz skoro mesic marodim a posledni dobou i hodne spatne spim, takze tu svoji naladu pricitam tomu.. Kolikaty DC jsi si muzes spocitat.. 1 den MS=1 dc 🙂
@jessulka Ahoj, no řekla bych že pořád stejný.. bolest břicha ale už ne jako na ms, ale prijde mi, jako bych cítila vajecniky..😑 únava a ospalost je už denní rutina a teď už mi ani není na zvracení, ale včera od odpoledne až do doby než jsem usnula, měla pocit, jako bych cucala nějaké železo.. kafe chutnalo po zelezu, každé jídlo a čaj tak chutnal..dokonce i oliznuti lžičky bylo nechutné.. no nevím, nějak se v sobe nevyznám...každopádně jsem měla doma ještě ovu test, tak jsem ho zkusila a vypadal stejně jako den před pozit.testem o ovulaci ..ale to nevím jestli má nějakou váhu.. dnes jsem 12dpo a nevím, jestli mám zítra testovat, nebo to nechat až přes týden 🤔
Holky mám sice 5dni před MS,ale vím,že se to zase nepovedlo☹. TT zase nic.
@cpollik jak psala adulin, je jeste brzy 🙂 ja mam 6 dni do MS a taky si rikam, ze to nevyslo, i kdyz uz ted mam bolesti, coz u me neni takhle brzo normalni. Ale spis si rikam, ze to nevyslo a diky tomu odolavam testovani tak brzy. Lepsi byt mile prekvapena nez zase zklamana z neuspechu ;)
@adulin22 tak ja co jsem zaznamenala, tak me zacal pobolivat velice slabe uz vcera vecer. Dnes me tez boli, nekdy min ze to skoro nevnimam a nekdy vic, doprovazene obcasnym pichnutim az je to dost neprijemne.. Kazdopadne ti budu drzet palecky at se dozvis tu krasnou zpravu, po ktere touzime 🙂 ja tomu u sebe radsi moc nadeje nedavam, i kdyz v koutku duse doufam. 🙂
@hladovaveverka Ahoj, jak se máš a co nového u tebe? Dlouho jsi nepsala....

@jednaholkaa
@starbucks
Ja to prave taky nikdy nemam, proto me to trochu desi co se zase deje. Jen v lednu mi prisla MS uz 25 dc a bezne mam cyklus dlouhy 28 dni..