Čekáme // a testujeme na konci března/dubna
Ahojky netrpělivě očekávám, kdo se přidá k testování. Ja testovala 10dpo a dušik na testu byl. Přidá se ke mně nekdo další?
@hani1234 ja dostala duphaston na udrzeni mimi a v utery jdu po nocni na kontrolu tak uvidim co mi tam reknou... Ja se raduju strasne moc, ale zaroven mam obavy, kdyz me boli bricho jestli nedojde ms, nebo jestli je vse ok. PRED 15lety jsem to vubec neresila a ted cim jsem starsi za sebou 2potraty,z druhym klukem jsem mela potize od pocatku gravidity a byla jsem rada, ze se v pelisku udrzel do 35tt..takze opravdu raduju se moc,...
@snowbee Ajaj, to sis vážně užila .. To musely být nervy, viď? :(
První tehotenstvi jsem měla úplně pohodový, otěhotněla jsem rychle a celej průběh v klidu .. A minulej rok to přišlo.. dva nezdárné pokusy. Bohužel.
Ono ale i když půjde vše jak má, tak stejně budu na nervy, aby se nestalo to a to..
@snowbee Ještě jsem chtěla napsat, ze se domnívám, ze na ty moje potraty klidně mohly mít vliv moje zuby.. Měla jsem pořádnej zánět a ani jsem o tom nevěděla , teď mi trhali zub kvůli velkému nàlezu.. Opravdu jsem čím dal víc přesvědčena , ze to bylo ono. Ono se o tom nijak nemluví , ale když se zubaře zeptaš, tak ti to vůbec nevymlouva, naopak kývne, ze to skutečně muže mít vliv
Gratuluju kdo už // má a zááávidííím..😁 15.3. jsem byla na inseminaci a test mám dělat příští čtvrtek a už nemůžu vydržet..
Já jsem objednaná na pravidelnou kontrolu 1den pred MS, tak uvidíme 😂 jestli něco uvidí.
@snowbee Však já taky. Šla jsem na kontrolu nasmátá a odcházela jak spráskanej pes .. Pokud bude čárka sílit, tak musím zavolat k dr, ať mi hned předepíše utrogestan .. I když jsem teda četla, ze když žena bere tyhle podpůrný léky, tak se dosáhne stejného účinku, když to házíš z okna 😀😀 A já nejsem zrovna člověk podporující farmaceutických průmysl .. Asi si předepíšu lentilky .. placebo dělá divy 😀😀
Pribyvaji tech malych mikulasku a jezisku bude vic😀to je super..vsem drzim moc palce
Mě dost bolí podbrisek, tak doufám, ze ms se nedostanu. Nicméně na testu dnes opět duch.. Tak se nechám překvapit, co z toho vzejde ! Hezký den
Ahoj holky,můžu se k Vám přidat?Ovulku mám mít teprve po či úterý,ale už včera jsme se snažili.Podle hlenu se ovulka blíží.Mame doma dva kluky 6,5 a 2roky.Tak by jsme rádi další.Snazime se už 3mesice a stále nic.Merim i bazální teplotu.Tak uvidíme.Budeme zkoušet on den.Mate některá zkušenost,že ovu testy ukazovaly ovulaci,ale ta byla úplně někdy jindy?Přeji všem vysněné // čárky.
@hani1234 me take boli bricho, vzdy rano. Jakoby ms dojit mela. Ale porad doufam ze uz nedorazi, dnes je den kdy by dorazit mela... Hod sem ducha.. Hcg roste obden.. A opravdu i ty testy mi prisly ze silily obden.
@cpollik vitej u nas, preju krasne snazenicko a brzy //
@dejvitka verim ze prosinec bude mit hooodne prirustku..
Holky tesim se na vase testy a mam dotaz, pisete at se mrknu na obrazky, ja jsem tady novacek vubec nvm kde co najit, a kdybych chtela pak zalozit skupinku i s temi obrazky? Prosim vysvetlete mi to nekdo.. Dekuji
Holky meje neskutečně blbě a o prsach ani nemluvě

@hani1234 juchhhhuuuu gratuluji..takze se ke mne pridas?