icon

Čekáme // a testujeme na konci března/dubna

snowbee
21. bře 2018

Ahojky netrpělivě očekávám, kdo se přidá k testování. Ja testovala 10dpo a dušik na testu byl. Přidá se ke mně nekdo další?

snowbee
autor
23. bře 2018

@hani1234 juchhhhuuuu gratuluji..takze se ke mne pridas?

hani1234
23. bře 2018

@snowbee No jasně 🙂) Se budeme vzájemně podporovat, to víš ze jo. Já se teda ještě vůbec neraduju, dokud nepřekočím 10tt, tak jakoby nic .. Chtěla bych tomu verit , ale .. budu doufat !

snowbee
autor
23. bře 2018

@hani1234 ja dostala duphaston na udrzeni mimi a v utery jdu po nocni na kontrolu tak uvidim co mi tam reknou... Ja se raduju strasne moc, ale zaroven mam obavy, kdyz me boli bricho jestli nedojde ms, nebo jestli je vse ok. PRED 15lety jsem to vubec neresila a ted cim jsem starsi za sebou 2potraty,z druhym klukem jsem mela potize od pocatku gravidity a byla jsem rada, ze se v pelisku udrzel do 35tt..takze opravdu raduju se moc,...

hani1234
23. bře 2018

@snowbee Ajaj, to sis vážně užila .. To musely být nervy, viď? :(
První tehotenstvi jsem měla úplně pohodový, otěhotněla jsem rychle a celej průběh v klidu .. A minulej rok to přišlo.. dva nezdárné pokusy. Bohužel.
Ono ale i když půjde vše jak má, tak stejně budu na nervy, aby se nestalo to a to..

hani1234
23. bře 2018

@snowbee Ještě jsem chtěla napsat, ze se domnívám, ze na ty moje potraty klidně mohly mít vliv moje zuby.. Měla jsem pořádnej zánět a ani jsem o tom nevěděla , teď mi trhali zub kvůli velkému nàlezu.. Opravdu jsem čím dal víc přesvědčena , ze to bylo ono. Ono se o tom nijak nemluví , ale když se zubaře zeptaš, tak ti to vůbec nevymlouva, naopak kývne, ze to skutečně muže mít vliv

snowbee
autor
23. bře 2018

@hani1234 to je pravda jakykoliv zanet v tele ma na tehu vliv..a zitra budes testovat take?

hani1234
23. bře 2018

@snowbee Mám to v plánu, mám tady jeden pepino test . A ty ?
A pravda .. ty záněty v těle můžou ublížit . Nicméně nechápu, proč o tomhle třeba gyndaři nemluví ? Na tohle mě třeba moje gyn vůbec neupozornila. 🤷🏼‍♀️

karzuz
23. bře 2018

Gratuluju kdo už // má a zááávidííím..😁 15.3. jsem byla na inseminaci a test mám dělat příští čtvrtek a už nemůžu vydržet..

snowbee
autor
23. bře 2018

@hani1234 ja delala dneska a zitra taky budu..do doby kontroly..bojim se totiz aby to nebylo jak minule..ze zacala carka slabnout a slabla..az uplne zmizela a za 2 dny mega krvaceni
@karzuz tak gratuluji a my tady na ty tve //budem urcite čekat😉

hani1234
23. bře 2018

@karzuz Držím palce, ať to klapne !

horvathova3
23. bře 2018

Já jsem objednaná na pravidelnou kontrolu 1den pred MS, tak uvidíme 😂 jestli něco uvidí.

hani1234
23. bře 2018

@snowbee Však já taky. Šla jsem na kontrolu nasmátá a odcházela jak spráskanej pes .. Pokud bude čárka sílit, tak musím zavolat k dr, ať mi hned předepíše utrogestan .. I když jsem teda četla, ze když žena bere tyhle podpůrný léky, tak se dosáhne stejného účinku, když to házíš z okna 😀😀 A já nejsem zrovna člověk podporující farmaceutických průmysl .. Asi si předepíšu lentilky .. placebo dělá divy 😀😀

dejvitka
23. bře 2018

Ahoj holky,vcera jsem sem davala foto ovu testu, TT negativni. Dnes TT s duchem. MS bude az pristi tyden,je to mozne ???

hani1234
23. bře 2018

@dejvitka Možné to je .. Já mám taky 3 nebo 4 dny do ms , a duch na testu 🤷🏼‍♀️ Tak uvidíme 🙂)

dejvitka
23. bře 2018

@hani1234 jo,uvidime, stat se muze jeste cokoliv. Jsem z toho trochu paf 😀

snowbee
autor
23. bře 2018

@dejvitka je to mozne,ja to takhle mela taky😉

snowbee
autor
23. bře 2018

@hani1234 ja ti nevim,duphaston jsem brala u mladsiho syna a diky tomu si myslim,ze se udrzel.Ted mi take nasadili duphaston je to obdobne jak utrogestan..hormony..taky na ty leky moc nejsem i kdyz jsem sestra vice verim bylinkam..no uvidime...tak koukam ze nam tady //prii

snowbee
autor
23. bře 2018

Pribyvaji tech malych mikulasku a jezisku bude vic😀to je super..vsem drzim moc palce

dejvitka
23. bře 2018

@snowbee diky za odpoved 🙂. To je fakt mikulassky deti. Taky drzim pesti

hani1234
23. bře 2018

@snowbee Přesně.. kdyby to vyšlo , tak bych asi mela termín kolem Mikuláše 😀

snowbee
autor
24. bře 2018

Krásné ráno všem přeji.Já už testila ráno a přikládám foto ...

hani1234
24. bře 2018

Jupiiiii, to je krásná zprava @snowbee !!! Jen ať dal sílí 🙂))

hani1234
24. bře 2018

Mě dost bolí podbrisek, tak doufám, ze ms se nedostanu. Nicméně na testu dnes opět duch.. Tak se nechám překvapit, co z toho vzejde ! Hezký den

cpollik
24. bře 2018

Ahoj holky,můžu se k Vám přidat?Ovulku mám mít teprve po či úterý,ale už včera jsme se snažili.Podle hlenu se ovulka blíží.Mame doma dva kluky 6,5 a 2roky.Tak by jsme rádi další.Snazime se už 3mesice a stále nic.Merim i bazální teplotu.Tak uvidíme.Budeme zkoušet on den.Mate některá zkušenost,že ovu testy ukazovaly ovulaci,ale ta byla úplně někdy jindy?Přeji všem vysněné // čárky.

cpollik
24. bře 2018

@dejvitka já měla 2x takový test a tehulka jsem nebyla.Zkus obrázek den a uvidíš.

snowbee
autor
24. bře 2018

@hani1234 me take boli bricho, vzdy rano. Jakoby ms dojit mela. Ale porad doufam ze uz nedorazi, dnes je den kdy by dorazit mela... Hod sem ducha.. Hcg roste obden.. A opravdu i ty testy mi prisly ze silily obden.
@cpollik vitej u nas, preju krasne snazenicko a brzy //
@dejvitka verim ze prosinec bude mit hooodne prirustku..
Holky tesim se na vase testy a mam dotaz, pisete at se mrknu na obrazky, ja jsem tady novacek vubec nvm kde co najit, a kdybych chtela pak zalozit skupinku i s temi obrazky? Prosim vysvetlete mi to nekdo.. Dekuji

hani1234
24. bře 2018

@snowbee Rada bych se pochlubila , ale ten můj foťák mi tenhle test nevezme, proste ten pepino test má asi méně barviva bo nevím 🙁🤷🏼‍♀️

snowbee
autor
24. bře 2018

@hani1234 jo asi a min barviva..me ihned ty testy vyblednou a jine zustavaji stejne silne..na zitra mam odlozeny clearblue..tak jsem zvedava je tam citlivost 25..chtela jsem koupit i ten co ukazuje tydny,ale u nas ve meste neni ani v jedne lekarne...

nunu22
24. bře 2018

Holky meje neskutečně blbě a o prsach ani nemluvě

dejvitka
24. bře 2018

@nunu22 Ajaj, snad bude lip. Ja mam vse na stridacku. Chvili mi loupe v podbrisku, boli, taha. A mota se mi chvilema hlava a je spatne od zaludku, pak zas hodku vubec nic

Strana