Čekáme // a testujeme na konci března/dubna
Ahojky netrpělivě očekávám, kdo se přidá k testování. Ja testovala 10dpo a dušik na testu byl. Přidá se ke mně nekdo další?
@jessulka https://www.pilulka.cz/clearblue-ovulacni-digit...
Stačí ti takhle jedno balení pokud nemáš extra dlouhy cyklus 🤷🏼♀️ .. Já tenhle měsíc taky budu testovat tak od toho 8.dne
@hani1234 Jsi hodná, moc děkuji. Já jsem teď 11DC, tak zítra musím skočit do lékárny a začnu testovat. Ovulaci bych měla mít někdy v půlce týdne, počítám že v úterý nebo ve středu. Tak se těším na tulení. Musím ale toho mého chlapa krotit, on by nejradši každý den a já se mu snažím vysvětlit, že musí dozrát spermie. Jak často máte tulení vy? Ob den, nebo vydržíte 2 dny? 🙂
Holky tak u nás nic.Dnes1DC.
@nunu22 Dobré ránko. To mne mrzí. Jaro je v očekávání a to samé i // na testu. Já myslím, že v dubnu už vám to vyjde. Já dnes o obědovou pauzu přepadnu lékárnu a koupím ovu testy. Jsem zvědavá, co mi ukáže. Je jedno, že budu testovat třeba odpolko, nebo navečer? Přeji krásný den. Jess
@jessulka delas chybu, nekrot ho. At nema pocit, ze je jen spermobankou. Miluj se s nim, kdyz budete mit oba naladu, treba i jen jednou za tri dny, ale nerikej mu to o tech spermiich.
@letadylkokane Nojo, jenže my se milujeme většinou každý den. A to pro početí také není dobré. Nestihnou mu prý podle internetu dozrát spermie.
Ahoj holky, teď březen je první měsíc, kdy jsme měli nechráněný sex i přes moje plodné období, takže poprvé je šance, že bych byla těhotná... To se nedá vydržet😀 Další MS bych měla dostat teď v sobotu... Už sem do téhle diskuze několik dní nahlížím a furt se držím a netestuju... Ale myslím, že nejpozdějc ve čtvrtek nebo v pátek to už nevydržím🙂
Ahoj holky, já jsem tu s vámi taky ☺ plánujeme druhé mimčo, tak snad to co nejdřív vyjde. Zatím sem budu trošku načuhovat a až založíte nějakou soukromou skupinku, tak se moc ráda přidám 😊
Hmm, tak jsem se podívala pořádně do kalendáře a MS (ne)čekám už ve čtvrtek... Jsem se přepočítala, no... Jsem strašně zvědavá, ale to když to má být takhle dřív, tak bych to mohla vydržet bez testování předem... Ale zas bych ráda věděla (jen tak pro zajímavost, že jo 😇), jestli by se něco objevilo už teď nebo ne.... hmm, dilema🙂 Ale asi už tuším, co udělám... A vy asi taky... (nevydržím a otestuju🙂)
@hope09 My jsme právě minulý měsíc měli tulení každý den tak nějak hned po skončení MS až do ovulace. Byli jsme na dovolené, tak jsme mysleli, že se zadaří tam. Pak jsme si po dovče dali dva dny pauzu. No a nevyšlo to. Tak jsem myslela, že tenhle měsíc to uděláme jinak a uvidíme, jestli to vyjde. Včera jsme měli pauzu, dnes na to vlítneme. Jsem 12 DC, tak to si myslím, že už mám plodné dny 😀 Byla jsem v lékárně a měli jen obyč ovulační testy, tak jsem je nevzala a objednala na zítra ty Clearblue digitální.
snad to vyjde, manžel mi dal na snažení měsíc 😀 a teď je to třetí. další dítě nechce, ale kvůli mě se "obetuje", aby mi splnil sen

@horvathova3 tak to je supr a testuj rano😘