icon

Čekáme // a testujeme na konci března/dubna

snowbee
21. bře 2018

Ahojky netrpělivě očekávám, kdo se přidá k testování. Ja testovala 10dpo a dušik na testu byl. Přidá se ke mně nekdo další?

plytvani
26. bře 2018

@jessulka ráno uvidime

plytvani
27. bře 2018

Tak výsledek je v podstatě stejny. Ono to HCG asi tak rychle nestoupne po 18hodinach. S prvním tehu jsem měla taky nízkou hodnotu, až z toho hrozili předčasným porodem (což se vyplnilo). Zítra si dojdu na krev, ať to mám jistý, než to řeknu manželovi. Nechám si to na apríla. 1.4.2018 je pěkný datum, poprvé to bylo 1.2.2014 😀

snowbee
autor
27. bře 2018

Ahojky hlasim po kontrole 5tt..termin 29.11,ale ❤jeste nebylo.Kontrola 10.4..tak ja na vas holky cekam😘

dasenoxx
27. bře 2018

@snowbee Já jdu radši až příští týden, ať je tam něco vidět 😍 ale podle MS by to mělo být 3.12. 😍

snowbee
autor
27. bře 2018

@dasenoxx jasan..ja videla flek a v nem fazolku..musela jsem kvuli praci..a riziku..jelikoz mam 2 potraty za sebou a 1x predcasne nar...priste snad taky uvidim ❤😘pak napis co jsi viděla..na utz

jessulka
27. bře 2018

@snowbee Jůůů, tak to je paráda. Moc gratuluji. A srdíčko bude určitě přístě.
Já dnes letím do lékárny pro ty ovutesty Clearblue. Tak jsem zvědavá. Včera bylo tulení a jestli vyjde pozitivní ovu testík, tak bude tulení po další 4 dny 😃 No já se těším....
Tak holky, hlavu vzhůru, do konce roku ty naše vysněné prcky určitě uvidíme 🙂

dasenoxx
27. bře 2018

@snowbee v práci to budu muset taky říct, nerada bych si ze špitálu něco dotáhla a hlavně ty noční.. jsem mrtvá v 7 večer 😀 ale do konce května aspoň bych chtěla zůstat.

qaz
27. bře 2018

@plytvani Joo, říct to na Apríla, to je super nápad!😀
Tak jsem taky dneska zkusila test (jsem 27DC, 2 dny před očekávanou MS, ovulaci jsem nesledovala) a je (zatím?🙂) sněhobílý, ani pididucha tam ulovit nejde🙂

plytvani
27. bře 2018

@qaz třeba se ještě ukáže. Já ho tam lovim už několik dní. Dnes jdu na krev, zítra to bude jasny

snowbee
autor
27. bře 2018

@dasenoxx mame to stejně,take pracuju ve spitale,ale co zas doma,kdyz je mi ok...aspon ten duben nu

dasenoxx
27. bře 2018

A holky prosím vy tehule, kdy to oznámite nejbližší rodině? Před přítelem jsem to nevydržela ani den 😀

plytvani
27. bře 2018

@dasenoxx já to svým rodičům řeknu hned a ostatním až tak ve 3.m

cpollik
27. bře 2018

Ahoj holky,ovulační test mi vyšel včera i dnes pozitivní.Vcera jsme se snažili a co dnes?Máme znovu?Spermie dozrávají stejně 2dny ne??

snowbee
autor
27. bře 2018

@dasenoxx memu muzickovi jsem to rekla po dvou dnech..a v praci ted..no a synum a rodicum az se budu kulatit a nejdriv po prvnim trimestru

snowbee
autor
27. bře 2018

@cpollik ahojky no my jsme meli sexik rano..odpo a druhy den pozitivni test..a my sexikovali jeste 3 dny po sobe a mame //a dnes jsem fazolku videla na utz😉

jessulka
27. bře 2018

@cpollik Ahojík, jak psala snowbee, tak jsem četla i na internetu, že když je ovulace, má se tulit co to jde. Oni prý dozrávají. Já bych nevydržela 1 den či dva vynechat, když bych měla pozitivní ovulační testík. Bála bych se, že to promeškáme a nezadaří se. Tak držím moc palečky. Já si ovu testík udělám až v klidu doma. Už mám Clearblue v kabelce a jsem nedočkavá jako blázen.

nunu22
27. bře 2018

Holky v úterý jdu k Dr na kontrolu.To budu 9DC.Myslíte že mi řekne kdy se chystá ovu?

jessulka
27. bře 2018

@nunu22 JJ, to by mohla zjistit 🙂

jessulka
27. bře 2018

@dasenoxx A jaká byla reakce přítele, když jsi mu tu radostnou informaci říkala?

zikisek
27. bře 2018

@cpollik Taky se snažíme 🙂 podle všech možných výpočtů a symptomů ovu včera (test byl ale negativní ?!), ale aj tak jsme včera na to vlítli a ani dneska mu nedám pokoj :D :D :D

dasenoxx
27. bře 2018

@jessulka byl nadšený a hned druhý den mi našel kočárek 😀

jessulka
27. bře 2018

@dasenoxx Tak to je úžasný

jessulka
27. bře 2018

Ahoj holky, tak jsem zkusila ten ovu test Clearblue. Vyslo mi na symbolu "kolečko" coz prý značí nizkou hladinu LH. Když jsem ale testovací tyčinku vyndala, takový pididušík tam byl. Myslíte, že se blíží ovulace? Jsem dnes 13DC, tak by měla co nejdříve dorazit. Co myslíte?

snowbee
autor
27. bře 2018

@jessulka jak dlouhy mas cyklus?

maice
27. bře 2018

@cpollik Spermie zraji pres 70 dni,okolo ovulace muzes klidne denne. Pokud ma manzel speriogram ok,uplne v pohode ;)

cpollik
27. bře 2018

@maice tak chlap mi dnes usnul,byl unavený a neměl sílu☹.Tak zkusíme zítra😉.Udělám ovu test a uvidíme..Jsem z toho smutná,ale nutit ho nemůžu.Je unavený z práce.

cpollik
27. bře 2018

@zikisek myslím,že ovu testy taky nejsou 100%tni.Kamaradka otěhotněla úplně někdy jindy než měla ovulku.Zjistenou tedy testem.Mi ukazoval pozitivní dnes i včera stejně silná čárka.Tak uvidím zítra.

cpollik
27. bře 2018

@jessulka bohuzel,manžela nutit nemůžu dnes byl unavený neměl chuť ani sílu☹.Stejně nevím,zda věřit těm ovu testům.Uvidime.Nechame to na přírodě.

jessulka
28. bře 2018

@cpollik
@snowbee Já mám cyklus 28 dní, ale teď začátkem měsíce jsem měla nějakou divnou MS. Byla jen 4 dny, první dva dny byla silná a další dva dny už jen takové špinění. Myslela jsem, že jsem těhotná, ale testy vyšly negativní. Tak nevím. Dnes budu měřit zase. Začala jsem s těmi ovu testy hold pozdě, ale od minulého pátku jsme se s mužem tulili, vynechali jsme jen v neděli, padla na mne únava.

veronikatok
28. bře 2018

Ahoj holky můžu se přidat?🙂..MS mám dostat v pátek a už v pondělí jsem testovala,jelikož mě bolí břicho i dneska a nedalo mi to.Jen nevím co si o tom myslet už jsem si říkala že těhotná nejsem ale na tom testů je prostě duch ..ty dva testy -jeden je z pondělí a druhý z dneška

Strana