Čekáme // a testujeme na konci března/dubna
Ahojky netrpělivě očekávám, kdo se přidá k testování. Ja testovala 10dpo a dušik na testu byl. Přidá se ke mně nekdo další?
Tak výsledek je v podstatě stejny. Ono to HCG asi tak rychle nestoupne po 18hodinach. S prvním tehu jsem měla taky nízkou hodnotu, až z toho hrozili předčasným porodem (což se vyplnilo). Zítra si dojdu na krev, ať to mám jistý, než to řeknu manželovi. Nechám si to na apríla. 1.4.2018 je pěkný datum, poprvé to bylo 1.2.2014 😀
Ahojky hlasim po kontrole 5tt..termin 29.11,ale ❤jeste nebylo.Kontrola 10.4..tak ja na vas holky cekam😘
@snowbee Jůůů, tak to je paráda. Moc gratuluji. A srdíčko bude určitě přístě.
Já dnes letím do lékárny pro ty ovutesty Clearblue. Tak jsem zvědavá. Včera bylo tulení a jestli vyjde pozitivní ovu testík, tak bude tulení po další 4 dny 😃 No já se těším....
Tak holky, hlavu vzhůru, do konce roku ty naše vysněné prcky určitě uvidíme 🙂
A holky prosím vy tehule, kdy to oznámite nejbližší rodině? Před přítelem jsem to nevydržela ani den 😀
Ahoj holky,ovulační test mi vyšel včera i dnes pozitivní.Vcera jsme se snažili a co dnes?Máme znovu?Spermie dozrávají stejně 2dny ne??
@cpollik Ahojík, jak psala snowbee, tak jsem četla i na internetu, že když je ovulace, má se tulit co to jde. Oni prý dozrávají. Já bych nevydržela 1 den či dva vynechat, když bych měla pozitivní ovulační testík. Bála bych se, že to promeškáme a nezadaří se. Tak držím moc palečky. Já si ovu testík udělám až v klidu doma. Už mám Clearblue v kabelce a jsem nedočkavá jako blázen.
Holky v úterý jdu k Dr na kontrolu.To budu 9DC.Myslíte že mi řekne kdy se chystá ovu?
Ahoj holky, tak jsem zkusila ten ovu test Clearblue. Vyslo mi na symbolu "kolečko" coz prý značí nizkou hladinu LH. Když jsem ale testovací tyčinku vyndala, takový pididušík tam byl. Myslíte, že se blíží ovulace? Jsem dnes 13DC, tak by měla co nejdříve dorazit. Co myslíte?
@cpollik
@snowbee Já mám cyklus 28 dní, ale teď začátkem měsíce jsem měla nějakou divnou MS. Byla jen 4 dny, první dva dny byla silná a další dva dny už jen takové špinění. Myslela jsem, že jsem těhotná, ale testy vyšly negativní. Tak nevím. Dnes budu měřit zase. Začala jsem s těmi ovu testy hold pozdě, ale od minulého pátku jsme se s mužem tulili, vynechali jsme jen v neděli, padla na mne únava.

@jessulka ráno uvidime