icon

Čekáme dvojčata

chiwule
3. bře 2008

Ahoj holky, protože jsem tu nikde na českém koníkovi nenašla podobnou diskuzi, rozhodla jsem se jí založit sama. Doufám, že jsem špatně nehledala 🙂
Jinak já jsem po 1. IVF, už 7. den od ET jsem měla //, minulý týden na UTZ potvrzeny dvě bublinky, dneska jsem 5tt+4 a už se do ničeho nevejdu - mám dojem, že s dvojčátkama bude všechno mnohem intenzivnější a rychlejší 😀
Tak jestli máte nějaká také stejné pocity a jste na stejné lodi, budu ráda, když se přidáte do téhle diskuze, mám spoustu otázek
zatím zdravím, páček 😉 😎 😀

broucziyk
20. dub 2016

@bobule2015 jasně to chápu no ještě máte čas tak se hezky rozkoukejte, my u byli taky v několika obchodech ale pořád se nám vrací ten "náš"...no nic na chvilku končím, letím se oblíct a na tu poštu, tak drž pěsti že to bude stát za to a nebudu nadávat :D hezký den měj

bobule2015
20. dub 2016

@broucziyk také také, pak přidej fotku, jaký máš povlečení.. 🙂 tak zatím páčko 🙂

mosquito
20. dub 2016

@odvarkova Asi je vám prostě souzeno mít spoustu dětí 🙂 A hlavně, vy jste rodiče, vy je budete vychovávat a starat se o ně a je to tedy vaše rozhodnutí. A časem se všechno poddá 🙂

pavlapavlapavlapavla
20. dub 2016

teeda hak tu ctu jak holky chystaji a uz dokonce finisuji a ja nemam nic :(. Skoro nic teda. Furt se nejak branik kdyby neco. Ale rada bych uz byla v takove pohode a tesila se z nakupu a chystani ... :(

zluva
20. dub 2016

@bobule2015 ja cetla, ze to mleko neni moc dobre na paleni zahy...ze v prvni fazi sice ok, ulevi ale v zaludku pomaha vylucovat zasadite enzymy nebo tak, takze ve finale je vysledek horsi nez lepsi a zaha pali porad.

zluva
20. dub 2016

@pavlapavlapavlapavla mne toho taky spousta chybi...nemam lahvicky a prakticky nic z kosmetiky a manzel me prekvapil tim, jestli bych nemela mit sbaleno do porodnice...nemam pro sebe ani mimi do porodnice zatim nic 🙂 rikam, ze kouknu na net, co vubec s sebou, ale nejak jsem se k tomu nedostala 🙂

broucziyk
20. dub 2016

@pavlapavlapavlapavla hele nic neřeš, já se bránila dlouho, ale pak jsem si řekla, že to stejně neovlivním a kdyby se něco mělo stát tak může kdykoli takže nic neřeším hrozně se těším na prďolky a užívám si ty přípravy a plánování protože to je poprvý a s dvojkama naposled :D tak proč přemýšlet jinak než pozitivně...takže nesmutní a vzhůru do toho a užívej

bobule2015
20. dub 2016

@zluva no já nevím, já piju mlíko furt, a odjakživa mi pomáhá na žáhu... Takže u něj zůstávám, a jak říkám, pálí mě žáha dám si skleničku a mám zas klid...než sním něco druhý den a začne to na novo 🙂 každý má jiné zkušenosti, já to samozřejmě nikomu nenutím.. 🙂 ale já s tím problémy nemám 🙂 jako s mlíkem.. 🙂

pavlapavlapavlapavla
20. dub 2016

ja vim holky a taky si to chci uzivat. Taky poprve a naposledy, jen si porad rikam, ze kdyby se neco stalo a jeste mi zustaly vecicky doma, zblaznila bych se. Jinak kabelu do porodky budu chystat po 25.4 .. to jdu na kontrolu. Tak kdyz bude vse ok a aby nas deti neprekvapily 🙂🙂

luckamb
20. dub 2016

@pavlapavlapavlapavla
@bobule2015
@broucziyk
@zluva
@mosquito
@odvarkova Holky mám udělat tu skupinu soukromou?

bobule2015
20. dub 2016

@luckamb za mě klidně 🙂

luckamb
20. dub 2016

@pavlapavlapavlapavla
@bobule2015
@broucziyk
@zluva
@mosquito
@odvarkova
Holky tak vy by jste měly mít pozvánky. Kdo bude chtít další tak mi napište, přidám.

odvarkova
20. dub 2016

@zluva máš naprostou pravdu. Stejně tak
@mosquito ale od těch nejbližších ty špatné reakce mrzí no. Každý cizí mi může políbit, ale rodina je rodina.

odvarkova
20. dub 2016

@luckamb Prosím prosím. Že jsem moderátor určitě vidí mí přátelé že? To zatím nechci aby to viděli. Až o víkendu. Až to budou vědět.

luckamb
20. dub 2016

@odvarkova nevidí, taky nechci aby mě někdo viděl. Neboj se.

luckamb
20. dub 2016

když je to tajná skupina, nevidí ani tu skupinu. Koukni ke mě na profil a taky neuvidíš, že jsem členem a moderátorem téhle skupiny

pavlapavlapavlapavla
20. dub 2016

@luckamb a co mam udelat abych tu byla ?? Nebo uz nemusim nic ?? Nejak ten system neznam 😲 diskutuji takhle poprve.

odvarkova
20. dub 2016

@luckamb ha, tak už blbec odešla 😂😂😂😂 tak mě prosím zas přidej. Děkuju. Já myslela, že to ostatní vidí. Mám tu právě pár známých.

luckamb
20. dub 2016

@odvarkova ne, taky jsem se báala, ale už takhle v jedné skupině jsem a tuhle tajnou fakt nikde nikdo nevidí. Jen členové. To tě spíš někdo vyhmátne tady. To zase není takový problém.

luckamb
20. dub 2016

@pavlapavlapavlapavla v poště bys měla mít pozvánku. Máš?

odvarkova
20. dub 2016

@luckamb se mi ulevilo 😆

pavlapavlapavlapavla
20. dub 2016

@luckamb jj snad jsem to zvladla 🙂 doslo potvrzeni, tak ok 🙂

plea
20. dub 2016

@luckamb ahoj, tiež prosím o pridanie do skupiny 🙂

luckamb
20. dub 2016

@plea jdu na to

zluva
20. dub 2016

@luckamb za me take prosim o pridani do skupiny 🙂

zelva78
20. dub 2016

Take prosim do skupiny 🙂.dekuji

luckamb
20. dub 2016

@zluva tebe jsem přidávala hned automaticky, tobě nepřišla pozvanka?

zluva
20. dub 2016

@luckamb jj uz jsem tam

mosquito
20. dub 2016

@pavlapavlapavlapavla nám taky ještě spousta věcí chybí. Postýlky máme asi týden, ale nemáme matrace a mám pouze dva spací pytle 🙂 Oblečení mi taky chybí, nemám ani kojicí polštář. Jen kočár jsme pořídili už v lednu po prvním screeningu. A to si říkám, že s dvojkama počítat tak o 14dní dříve než je TP, takže už jen 71 dní 😀

luwa_s
20. dub 2016

Ahoj holky. Co jste už 28 a více, jak to jde? Přijde mi, že den ode dne hůř. V noci při každém otočení vzhůru, jsem ráda že ujdu malou procházku se psem a dost často mi tvrdne břicho.