icon

Čekáme dvojčata

chiwule
3. bře 2008

Ahoj holky, protože jsem tu nikde na českém koníkovi nenašla podobnou diskuzi, rozhodla jsem se jí založit sama. Doufám, že jsem špatně nehledala 🙂
Jinak já jsem po 1. IVF, už 7. den od ET jsem měla //, minulý týden na UTZ potvrzeny dvě bublinky, dneska jsem 5tt+4 a už se do ničeho nevejdu - mám dojem, že s dvojčátkama bude všechno mnohem intenzivnější a rychlejší 😀
Tak jestli máte nějaká také stejné pocity a jste na stejné lodi, budu ráda, když se přidáte do téhle diskuze, mám spoustu otázek
zatím zdravím, páček 😉 😎 😀

tregi
20. únor 2017

Ahoj, taky se přidávám, v létě čekáme jednovaječná dvojčátka.Pohlaví si necháváme jako překvapení k porodu. Doma už máme rok a půl starou holčičku, tak nás asi čeká pěkná dřina🙂 Ale my se na ni těšíme...zatím🙂

tregi
20. únor 2017

@kaca0505 ahoj, já jsem z Loun

petacejk
20. únor 2017

@tregi Vítám Tě a blahopřeji 🙂

zuzaplav
20. únor 2017

@tregi taky jsem (jsme) se rozhodli nechat si pohlaví jako prekvapko. Máme dvojvajecna😊 všichni to chtějí vědět a jsou naštvaný 😀

tregi
21. únor 2017

@zuzaplav jj u nás taky. Dokonce máma se mě ptala, zda mi to nemohou napsat na papírek, že bych jí to pak ukázala a věděla to tedy jen ona🙂 ale spíš mě jen tak skadlila, jak jí znám🙂

zuzaplav
21. únor 2017

@tregi mamka řekla že se zeptá Máme stejného lékaře ale zakazala jsem to😂😉

mamka37
21. únor 2017

@zuzaplav to je ale mazaná maminka 😉

kure18
21. únor 2017

@mamka37 Ahoj já jsem rodila 34+5. Kluci méli krásnou váhu 2,4 kg ale jen 43 cm. V těhotenství přibírali vždycky víc než bylo v tabulkách. Já jsem si koupila do porodnice soupravu velikost 48 a měli ji 3 týdny. u velikosti 50 jsem četla, že je od 3,1 kg a to tady z nás nikdo nerodil tak velké mimča. Opravdu to odpovídá. Můj druhý syn měl při naroení 2 kg a dupačky měl trošku velké, když jsme šli z porodnice domů. Teď mají dvojčátka 6 týdnů a minulý týden vážili 3,83 a 3,67 kg a asi 51 cm a ještě mají velikost 50. Ale mají to tak tak. Už nosíme 56.

kure18
21. únor 2017

@mamka37 omlouvám se za překlep. Syn měl 3 kg. Rodila jsem ho ve 39. týdnu

kure18
21. únor 2017

Nakupovala jsem tu soupravu do porodnice na těchto stránkách. Mají od velikosti 32

http://www.dvojcatka.cz/

Jsou tam nové věci i bazárek. Minulý týden jsem dokupovala termoobal na láhve za dobrou cenu. Levnější jsem nový nenašla nikde jinde.

mamka37
21. únor 2017

@kure18 děkuju za tipy. ja mam nejmenší věcicky zatím 50. kdyžtak dokoupim za pochodu na netu. než by jsme se vrátili z porodnice byly by doma. ja mam v planu ze holky pojedou z porodnice v sateckach tak snad v nich nebudou plavat 😊 stránky co jsi uváděla znám. zrovna se raduju z kočárku. dnes nám přišel ☺

mamka37
21. únor 2017

@kure18 velký kočárek, velký bracha a šatičky do porodnice 🤗

mamka37
21. únor 2017

velky je jen malý brácha 😄

kure18
22. únor 2017

Šatičky jak pro princezny. To jsem si vždycky přála, ale mám jen kluky. Ale díky Bohu zdravé kluky.

kanka80
23. únor 2017

Ahoj holky, dlouho jsem tu nebyla, protože se to seběhlo moc rychle a dětičky musely na svět a já byla 14.dní v nemocnici bez internetu, tak jsem nemohla napsat tu radostnou novinku, že se 8.2.2017 narodil 11:19 Jirka 2420g/46cm a 11:20 Michaela 2080g/43cm 🙂

@kure18 A bylo to jako ty 34+5 😉

petapal
23. únor 2017

@kanka80 gratulace

klarape
23. únor 2017

@kanka80 gratuluji 🙂

petacejk
23. únor 2017

@kanka80 Blahopřeji 🙂 Takže už jste doma? To asi teď nebudeš mít čas se moc rozepisovat, ale pokud ano, rády si počteme, jak to zvládáte ...

kanka80
23. únor 2017

Jj, už jsme doma, včera nás pustili z nemocnice 🙂 Je to pohoda, dětičky zatím jen jí a spí, takže mám čas na úklid i na odpočinek 😉 Snad jim to pohodové období dlouho vydrží 😝
Porod jsem měla ze dne na den. Tlak, který se mi pořád horšil všechno pokazil 😕 Špatné průtoky, opotřebované placenty a málo plodové vody...Miminka už ve mě nerostly, tak jsme se s doktorkou domluvily na ukončení 😔
Jiřík byl v inkubátoru 2.dny a Michalka 3.dny. Pak měli jen pod sebou výhřivné dečky.
Dnešní váhy před koupáním byly Jiřík 2,76kg a Míša 2,34g 🙂 takže pěkně rostou a přibírají 😘 Kojit se snažím jen tandemově, je to super, ten kojící polštář pro dvojčata nemá chybu 👍

mamka37
23. únor 2017

@kanka80 gratuluji k miminkam 😊 jsem ráda že chválís ten dvojceci kojící polštář. taky jsem si ho pořídila. dnes mi přišel. tak snad budu mít mlíko a kojit a taky mám to tak krásně půjde 🤗🖒

klarape
24. únor 2017

ahoj tak na včerejší kontrole opět vše v pořádku akorád místa klukům ubývá 🙂 měli jsme i první monitor takže kluci měli příležitost ukázat co v nich je a zhostili se toho perfektně 😀 ...příští týden další kontrola tak uvidíme jak dlouho to ještě vydržíme v kupě 🙂

kure18
24. únor 2017

@kanka80 a taky stejné 2420, tak vážil Šimonek, Matoušek 2400 g

kure18
24. únor 2017

@kanka80 Také moc gratuluji, hodně zdraví a pěkné přirustky váhy🙂

zluva
24. únor 2017

Mamky vsem gratuluju 🙂 Nasim dvojkam bylo pred par dny 8m a ac se nic moc jimeho nez mimca a starsi dite nestiha, je to uzasny. A bohuzel to i desne rychle utika. Preji krasn

zluva
24. únor 2017

Preji krasne dny s miminkama a at Vam krasne ukazkove rostou 🙂

beluci007
25. únor 2017

Ahoj holky, vsechno se sebehlo tak rychle dnes rano v 7:30 mi praskla plodova voda a uz se jelo do porodnice. V 10 hod na sal a v 10:10 hod se narodila cisarskym rezem Eliška 2860g a 46cm a 10:11 Filipek 2790g a 46 cm😍

mamka37
25. únor 2017

@beluci007 moc gratuluju k čerstvě narozeným miminkum. at jste všichni zdraví a ať se vám daří 😊

klarape
25. únor 2017

@beluci007 moc gratuluji k miminkům

kanka80
25. únor 2017

@beluci007 Taky moc gratuluji k miminkům 😘 donosila jsi je do pěkných vah 😉 Přeji hlavně moc moc zdravíčka ❤

kanka80
25. únor 2017

@mamka37 No ten první tandemový pokus byl teda nezapomenutelný zážitek a pocit 😘 když mi tahaly z obou prs najednou 😍 Jsem zvědavá jaký z toho budeš mít první pocit ty 😎 Jsem ráda, že se to děti naučily, jen ogárek je trošku línější 😝 proto i odstříkávám a dávám i příkrmy, mám Nutrilon nenatal.