Čekáme dvojčata
Ahoj holky, protože jsem tu nikde na českém koníkovi nenašla podobnou diskuzi, rozhodla jsem se jí založit sama. Doufám, že jsem špatně nehledala 🙂
Jinak já jsem po 1. IVF, už 7. den od ET jsem měla //, minulý týden na UTZ potvrzeny dvě bublinky, dneska jsem 5tt+4 a už se do ničeho nevejdu - mám dojem, že s dvojčátkama bude všechno mnohem intenzivnější a rychlejší 😀
Tak jestli máte nějaká také stejné pocity a jste na stejné lodi, budu ráda, když se přidáte do téhle diskuze, mám spoustu otázek
zatím zdravím, páček 😉 😎 😀
@mamka37 Ahoj já jsem rodila 34+5. Kluci méli krásnou váhu 2,4 kg ale jen 43 cm. V těhotenství přibírali vždycky víc než bylo v tabulkách. Já jsem si koupila do porodnice soupravu velikost 48 a měli ji 3 týdny. u velikosti 50 jsem četla, že je od 3,1 kg a to tady z nás nikdo nerodil tak velké mimča. Opravdu to odpovídá. Můj druhý syn měl při naroení 2 kg a dupačky měl trošku velké, když jsme šli z porodnice domů. Teď mají dvojčátka 6 týdnů a minulý týden vážili 3,83 a 3,67 kg a asi 51 cm a ještě mají velikost 50. Ale mají to tak tak. Už nosíme 56.
Nakupovala jsem tu soupravu do porodnice na těchto stránkách. Mají od velikosti 32
Jsou tam nové věci i bazárek. Minulý týden jsem dokupovala termoobal na láhve za dobrou cenu. Levnější jsem nový nenašla nikde jinde.
@kure18 děkuju za tipy. ja mam nejmenší věcicky zatím 50. kdyžtak dokoupim za pochodu na netu. než by jsme se vrátili z porodnice byly by doma. ja mam v planu ze holky pojedou z porodnice v sateckach tak snad v nich nebudou plavat 😊 stránky co jsi uváděla znám. zrovna se raduju z kočárku. dnes nám přišel ☺
velky je jen malý brácha 😄
Šatičky jak pro princezny. To jsem si vždycky přála, ale mám jen kluky. Ale díky Bohu zdravé kluky.
Ahoj holky, dlouho jsem tu nebyla, protože se to seběhlo moc rychle a dětičky musely na svět a já byla 14.dní v nemocnici bez internetu, tak jsem nemohla napsat tu radostnou novinku, že se 8.2.2017 narodil 11:19 Jirka 2420g/46cm a 11:20 Michaela 2080g/43cm 🙂
@kure18 A bylo to jako ty 34+5 😉
Jj, už jsme doma, včera nás pustili z nemocnice 🙂 Je to pohoda, dětičky zatím jen jí a spí, takže mám čas na úklid i na odpočinek 😉 Snad jim to pohodové období dlouho vydrží 😝
Porod jsem měla ze dne na den. Tlak, který se mi pořád horšil všechno pokazil 😕 Špatné průtoky, opotřebované placenty a málo plodové vody...Miminka už ve mě nerostly, tak jsme se s doktorkou domluvily na ukončení 😔
Jiřík byl v inkubátoru 2.dny a Michalka 3.dny. Pak měli jen pod sebou výhřivné dečky.
Dnešní váhy před koupáním byly Jiřík 2,76kg a Míša 2,34g 🙂 takže pěkně rostou a přibírají 😘 Kojit se snažím jen tandemově, je to super, ten kojící polštář pro dvojčata nemá chybu 👍
ahoj tak na včerejší kontrole opět vše v pořádku akorád místa klukům ubývá 🙂 měli jsme i první monitor takže kluci měli příležitost ukázat co v nich je a zhostili se toho perfektně 😀 ...příští týden další kontrola tak uvidíme jak dlouho to ještě vydržíme v kupě 🙂
Mamky vsem gratuluju 🙂 Nasim dvojkam bylo pred par dny 8m a ac se nic moc jimeho nez mimca a starsi dite nestiha, je to uzasny. A bohuzel to i desne rychle utika. Preji krasn
Preji krasne dny s miminkama a at Vam krasne ukazkove rostou 🙂
Ahoj holky, vsechno se sebehlo tak rychle dnes rano v 7:30 mi praskla plodova voda a uz se jelo do porodnice. V 10 hod na sal a v 10:10 hod se narodila cisarskym rezem Eliška 2860g a 46cm a 10:11 Filipek 2790g a 46 cm😍
@mamka37 No ten první tandemový pokus byl teda nezapomenutelný zážitek a pocit 😘 když mi tahaly z obou prs najednou 😍 Jsem zvědavá jaký z toho budeš mít první pocit ty 😎 Jsem ráda, že se to děti naučily, jen ogárek je trošku línější 😝 proto i odstříkávám a dávám i příkrmy, mám Nutrilon nenatal.

Ahoj, taky se přidávám, v létě čekáme jednovaječná dvojčátka.Pohlaví si necháváme jako překvapení k porodu. Doma už máme rok a půl starou holčičku, tak nás asi čeká pěkná dřina🙂 Ale my se na ni těšíme...zatím🙂