icon

Čekáme dvojčata

chiwule
3. bře 2008

Ahoj holky, protože jsem tu nikde na českém koníkovi nenašla podobnou diskuzi, rozhodla jsem se jí založit sama. Doufám, že jsem špatně nehledala 🙂
Jinak já jsem po 1. IVF, už 7. den od ET jsem měla //, minulý týden na UTZ potvrzeny dvě bublinky, dneska jsem 5tt+4 a už se do ničeho nevejdu - mám dojem, že s dvojčátkama bude všechno mnohem intenzivnější a rychlejší 😀
Tak jestli máte nějaká také stejné pocity a jste na stejné lodi, budu ráda, když se přidáte do téhle diskuze, mám spoustu otázek
zatím zdravím, páček 😉 😎 😀

monika03
28. črc 2010

@basina se nedivím!!! 😀 Předpokládám, že když jsi mu řekla, že dvě tak byl zaražený jako prd. 😀

monika.tdm
28. črc 2010

@lenca78 O.K. tak mi posli do IP adresu!!! Pristi tyden to hodim na postu!!! 😉

gilotek
28. črc 2010

@monika03 super díky 😉

Mě začal Martin horečkovat a zvracet 😖 😖

sarik1
28. črc 2010

Ahoj holky..... tak má naše holčička naprosto zdravé srdíčko i bez té jedné arterie, jsem moc moc ráda, tak moc už chci nakupovat, postýlky a připravit jim pelíšek, jenže doktor říká, že je menši +- 2 týdny, je zdravá, ale je potřeba sledovat, aby dál rostla, takže si to neužívám a nevím ,jestli už mám kupovat.... už se na to klepu....

rozara
28. črc 2010

Aholek. Sarik,tak to je super zprava!!! Pokud holcicka do ted rostla,tak bude i dal!!! 😉 Musis tomu verit a byt v pohode.Na chystani je jeste spousta casu. Ja nemam jeste nic. Jen ponozecky a nejake hracky. Zname se narodila dvojcata,rozdil PUL KG a jsou obe zdrava!!! 🙂 🙂

sarik1
28. črc 2010

@rozara Díky za podporu 🙂 já to nevydržela a vydražila sem pár věciček na aukru..... jinak já to chci mít tak do toho 30 týdne vše nachystané, at je pak klid.... 🙂

rozara
28. črc 2010

Neni zac. Od toho jsme tady,aby jsme se podporovaly. 😉 Ja uz bych taky nejradeji nakupovala,ale chot mi to jeste nedovoli! Zacnu aspon hledat veci po malé. 🙂

vlckulka
29. črc 2010

ahoj holky,

tak jsme konečně doma, dnes nás naprosto nečekaně pustili. Těch 6 týdnů bylo hodně dlouhých, ale stálo to za to 😵

vlckulka
29. črc 2010

tady jsou první fotky, až budu mít víc času, přidám další

provazek
29. črc 2010

@vlckulka Krásný holčičky 🙂

monika03
29. črc 2010

@vlckulka ahóóój!!! Ještě jednou moc gratuluju! Moc krásné prďolinky!!! 🙂

sarri
29. črc 2010

@vlckulka
Jsou moc krásné. No tak to vítejte doma! 😵

tulanek
29. črc 2010

@vlckulka Holcicky jsou nadherny,gratuluju k navratu domu 🙂 jsou to fakt bobanci 🙂

broukb
29. črc 2010

@vlckulka teda holčičky jsou náádherné 🙂 ještě jednou gratuluji a užívejte si to doma 😵

gilotek
29. črc 2010

Holky ted mi přišel dopis z gennetu s hodnotama AFP, uE3, hCG, PAPP a vyčísleným rizikem MD a rizikem NTD.

Předpokládám, že je to výsledek triplů.

Tak a ted mi některá povězte jaké mají být hodnoty a co je riziko MD. NTD je rozštěp že jo?

salu
29. črc 2010

@vlckulka AHOOOOOJ 🙂 Tak přece jenom 🙂 hurááááá. tak vzhůru do "boje" mamino 😝 😎 tak krásně papejte a buďte hodný holky. a hlavně žádný zbytečný nervíky.

salu
29. črc 2010

@gilotek jaký mají být hodnoty nevím, mě to vyšlo blbě a dole to bylo napsaný takovou alibistickou větičkou ☹ MD bych tipla na Downa.

gilotek
29. črc 2010

@salu díky.... no mě vyšlo NTD 1:2800 - to nevím jestli to není blbý... a tedy tedy down 1:14000

a žádnou větu tam nemám

😝

Ona je to dlouhá zpráva na A4 s celkovou moji anamnézou a karyotypem. Sakra to mi nemůžou zavolat 🙄

sarik1
29. črc 2010

Ahoj kočky, tak mám kompletně výbavičku vel.56 a sice 9x body dlouhý rukáv , 2x dupačky, 2x polodupačky, 6x overálek, to by snad mělo na dvojčátka stačit ne? 2x 3fázová kojenecká flaštička , hřebínek na vlásky a sáček do mikrovlnky na sterilizace flaštiček, 20 x plínky 2x osuška s rohem na hlavičku, 2x mikinka s tepláčky vel.56, 6x ponožtičky, 2x zimní čepička s krytím na ouška + 2x tenká čepička pod tu zimní... co myslíte, stačí tohle oblečení?

gilotek
29. črc 2010

@sarik1 já jsem tedy užila daleko více dupaček a overálků 😉 Martin hodně ublinkával, a všechno počůral 😀

Takže jsem byla ráda, že toho mám víc a nemusím furt prát 🙂

monika03
29. črc 2010

@gilotek tak jsem vyhrabošila starou zprávu, ale vůbec nic takového tam nemám jen to Papp-A a nějaké NT (ale vůbec tomu nerozumím). Jen můžu potvrdit, že to M.D je opravdu Down. Měla jsem ho 1:457. Mě o výsledcích informovala dr. po telefonu a pak jsem si je stáhla na netu. Důležitá byla poslední věta- kombinované riziko T21 z výsledku 1.trimestru : 1/50000

gilotek
29. črc 2010

@monika03 díky 😉 😉 😉 😉

monika03
29. črc 2010

@gilotek není zač. 😉 Jestli chceš pro porovnání poslat tu mou zprávu tak mi na IP pošli mail. 😉

monika.tdm
29. črc 2010

@vlckulka cauda! hura!!!! 🙂 gratuluji!!! 😉

vlckulka
29. črc 2010

ahoj holky, tak chvilka klidu
bylo to velké překvapení, že mě pustili - ráno přišel primář a tak mu povídám, že bychom rády domů, že už jsem tu šest týdnů a on na mě tak potutelně kouká a říká "tak dneska na dvanáctou" - úplně mě dostal, málem jsem se mu tam rozbrečela a pak z něj vypadlo, že se za mě prý hodně přimlouvali sestry 🙂

alsou
29. črc 2010

@vlckulka holky vypadají opravdu suprově!!

Holky v kterém týdnu vlastně vlckulka rodila, víte to z hlavy nechce se mi to hledat. Ať vím od kdy jsou tak pěkná miminka. 😵
@gilotek nemám z touto zprávou žádné zkušenosti. Mě to poslali z genetiky rovnou k mé doktorce a ta mi řekla, že testy dopadli dobře a zprávu zandala do mé karty. 😲 Možná je to lepší než kdybych to měla zkoumat doma 😅 Ale ten down ti určitě dopadl hodně dobře.
@sarik1 já mám nebo budu mít více dupaček, mám navíc nějaké kabátky bavlněné i teplejší, osušku mám 6x, ale mám to namíchané i s velikostí 62 tak si zkus pořídit další kousky o velikost větší, stejně mi některé příjdou skoro stejné jako ve velikosti 56. Nemáš psané kombinézky na zimu ty mi taky ještě chybí. 😀 Jinak do porodnice jsem si koupila soupravičky ve velikosti 50.

vlckulka
29. črc 2010

@salu tak jsem konečně koukala na tvoje holky, jsou moc nádherné, taky takový maličcí bobánci 😵 😵

vlckulka
29. črc 2010

@alsou rodila jsem v 34+5

vlckulka
29. črc 2010

vidím, že řešíte výbavičku - měla jsem pár kousíčků vel. 50 a pak většinu 56 a 62 a dnes při cestě z porodnice jsem ještě utrácela za věcičky vel. 50, protože se mi holky ve všem ztrácí, tak aby vůbec měly v čem spinkat 😕

betina
29. črc 2010

vlckulko, opravdu nádherné holčičky máš, takže spoustu zdravíčka přejeme. jen jsem se divila těm 6 týdnům, když se holky narodily ve 35.týdnu nebo to bereš jako svůj celkový pobyt ještě bez holčiček?