icon

Co mě čeká na 1. těhotenské prohlídce u MUDr.?

bartkat
24. lis 2014

Ahoj,zítra jdu k mudrovi aby mi potvrdil tehu, zítra budu 5+6, co mám očekávat?
(Někdo říká ze můj MUDr není pečlivý někdo ze jo,tak nevím)

Strana
z7
tesa
25. lis 2014

@terezapetrova mám přijít před Vánocema a přinést moč. No jsem zvědavá,ta nejistota je děsná.Už jsem staršího data a on mě takto nervuje a nechává na pochybách.......... 🙂

teenyel
25. lis 2014

Ja mela toho co bartkat a odesla jsem. Tak snad bude ten novy lepsi. Byla jsem u nej na kontrole po potratu a pripadal mi v pohode...tak uvidime. A ten minuly mi delal utz vnejsi...a pak kdyz zacaly problemy, udelal vnitrni...a myslim si, ze diky tomu nepoznal, ze se nevyviji....tak snad bude mit babartkat lepsi zkusenost a v cervenci nas cekaji super mimisove 🙂

tesa
25. lis 2014
jaenik
25. lis 2014

@terezapetrova Jo jo, tim jednoplodovým vajíčkem mě uklidnil, protože jsme měli velký strach, aby nebyla dvojčata, jak já, tak i manžel je máme v rodině. Jenže pak jsem si přečetla pár článků, kde přesně psali, jak říkáš, že se vícečetné těhu na 100% vyvrátí až někdy po 10tt.. tak jsem byla jak na trní, ale stále to vypadá, že to dobře dopadlo 🙂

terezapetrova
25. lis 2014

@tesa hm, aspoň takto vim jak to chodi jinde. Kazdopadne dekuji bohu za to jakeho mam dr ja 🙂 drzim palce 🙂

terezapetrova
25. lis 2014

@teenyel urcite cekaji 🙂

terezapetrova
25. lis 2014

@jaenik drzim palec 🙂

tesa
25. lis 2014

@terezapetrova díky, věřím že to bude o.k co jiného mi zbývá 🙂

jaenik
25. lis 2014

@terezapetrova I když podle toho bříška, co je den ode dne větší mám podezření, jestli se někde ten druhý mrňous neschovává, nebo to snad ani není možné mít na konci 15tt takové "panděro"... 😀 Pozítří jdu na 3D UTZ, takže potvrzení jednoho mrňouska už bude 100% 🙂

terezapetrova
25. lis 2014

@tesa chápu a o jinym dr jsi třeba nepremyslela?

terezapetrova
25. lis 2014

@jaenik to vis, ze budete mit jedno krasny mimo 🙂

vilibalda
25. lis 2014

@terezapetrova Moje doktorka mi utz nikdy nedělala jednoduše proto, protože žádný nemá. Podle velikosti dělohy poznala, jak dlouho jsem těhotná a utz jsem měla až jako NT screening. Ani krev mi pro potvrzení těhotenství nebrala. Teď už u ní nejsem, protože jsem měla komplikace u 2. těhotenství a ten utz by je odhalil dřív, ale pokud bych měla bezproblémové těhotenství, zůstala bych u ní. Byla šikovná, ale bohužel nejde s dobou (má na to věk) 😠

terezapetrova
25. lis 2014

@vilibalda chápu, prave proto jsem se vyjádřila, ze dr zakladatelky mozna ani utz nemá, chápu, ze nekde to tak je, a problém je , ze nikdy dopředu nevim jestli me tehu nebude problemove, a ja v 1. rovněž mela problémy a byla vdecna, ze je dr odhalil včas prave diky utz a tuplem si druhé tehu budu vic hlidat 🙂

bartkat
autor
25. lis 2014

Holky jdu tam az v 16h. Vůbec to dnes neutika 🙂 jsem na to zvedava, je to primář tak snad nebude flink

terezapetrova
25. lis 2014

@bartkat drzim palce 🙂

bartkat
autor
25. lis 2014

@terezapetrova díky, jo urcitenho ma jen ho na me ještě nevytahl 😀

bartkat
autor
25. lis 2014

Jinak podle me se vždycky najde někdo kdo si ha toho nebo onoho doktora ztěžuje, ostatne jako se vším.

tesa
25. lis 2014

@terezapetrova nechci dr.měnit, má mnoholetou praxi a věřím mu. První těhu jsem k němu taky chodila a nebyl žádný problém.

terezapetrova
25. lis 2014

@bartkat urcite jo 🙂

bartkat
autor
25. lis 2014

Tak jsem doma. Dělal mi oba ultrazvuky s zatím nic moc vidět nebylo,takže začínající tehu nepotvrdil, ale prý je nejspíš ještě brzy. Mám přijít 4.12.

terezapetrova
25. lis 2014

@bartkat myslela jsem na Tebe 🙂 a tak vlastně docela dobře zprávy ne, 4 12 už Určo uvidí víc 🙂 a 4 12 jdu k DR i já tak na sebe můžeme krásné myslet 🙂 drz se Kočko a omlouvám se za chyby píšu z mobilu

bartkat
autor
25. lis 2014

@terezapetrova já v tom žádnou dobrou zprávu nevidím ☹ je mi z toho trochu smutno. A 4.12.je az za dlouho, achjo. Asi si dojdu na krev abych věděla hladinu hcg a třeba me to trochu povzbudit.
Ale zase hlavně ze tam nemám nějakou cystu nebo něco.

terezapetrova
25. lis 2014

@bartkat to víš, ze hcg bude dobrý a jestli budou tehu testy pořad pozitivni tak by to mělo byt nadějný 🙂

terezapetrova
25. lis 2014

@bartkat a jak dlouho se snažíte? A bude to Vaše první? 🙂

bartkat
autor
25. lis 2014

Snažíme se jen druhy měsíc. Jj první.
Tak jsem to nevydržela a šla dělat ted test ma citlivost 25 a // se objevili snad během sekundy.
Tak proč nic neviděl ☹

bartkat
autor
25. lis 2014

Kdyby bylo mimoděložní tak by to viděl, ne?

terezapetrova
25. lis 2014

@bartkat to jsou krasne carky 🙂 a kdy jsi mela dostat menzes? kolik dni Ti meska? ja to uplne presne s tim mimodeloznim nevim, selskej rozum by mi rek, ze kdyz to dr vidi v děloze, ze je to jasny, ze se nejedna o mimodelozni ale ono asi tak jednoznacny není 😒 a 4. 12. je od ctv za tyden to dame 🙂 ale mrzi me, ze jsi byla smutna 😒

bartkat
autor
25. lis 2014

@terezapetrova MS mela přijít 15.11. Cca nevím jsem druhy měsíc po vysazeni anti takže odhad podle minuleho měsíce.
Co jsem to tu tak trochu procetla tak je to běžný ze není nic vidět, třeba ma starý uz, takže jsem trochu klidnejsi 🙂

terezapetrova
26. lis 2014

@bartkat jsem rada, ze jsi trochu klidnejsi 🙂 ja sla na 1. kontrolu cca 17 dnu po predpokladane menzes a videt uz bylo, budu nam oběma moc drzet palce na pristi ctv 🙂 a dekuji za navrh pratelstvi, prijala jsem s radosti 🙂

terezapetrova
26. lis 2014

@bartkat a bude to dobre 🙂

Strana
z7