Dá se někam objednat na ultrazvuk jako samoplátce?

tess007
18. bře 2016

Holky, dnes jsem 6+5, ale od 5+3 spinim. Doktor mi dal duphaston,ascorutin a udělal ultrazvuk, kde je vidět jen gastacni vacek bez výplně.Dalsi UZ za 5 dni, pokud se tam nic neukáže,tak revize.Rada bych ještě jeden ultrazvuk...Doktorovi se na poslední chvilku zdálo,ze se tam možná něco mihlo,ale není si jistý.... Tak ať mám názor od dvou odborníku...

frndafrrr
18. bře 2016

Dá, zavolej si k nějakému gyndaři a sestřička ti dá info. Většina dr. Ma ceník pro "nepacienty", takže to problem nebude.

cabalkova
18. bře 2016

@tess007 Pokud by te lekar odeslal na revizi, tak by ti pred zakrokem v nemocnici delali jeste jeden utz tak jako tak, tak se nemusis obavat, ze by se neco zanedbalo. Pripadne se muzes vydat na nejblizsi gynekologickou pohotovost, tam by ti ho meli udelat bezplatne (tedy pouze za poplatek za pohotovost). Drzim palce, aby to prece jen dopadlo a revize nebyla treba.

chris_n
18. bře 2016

@tess007 gratuluju v prvním případě a držím pěsti 🙂 podle me si zajed treba do bolky nebo nekam a mela by si mít možnost si ho nechat udelat.

ivetka7686
18. bře 2016

@tess007 ahojky urco ano,ja ziju v zahranici a sla jsem ke svemu gynekologovi na utz a platila jsem neco pres 400kc 😊

tess007
autor
18. bře 2016

@chris_n ahoj, dekuju ti...Ale gratulace není,bohužel, na miste ☹ Jsem z toho spis hodně špatná... Po roce snažení a léčeni jsem měla jen chvilku radost,ze se to konečně povedlo ☹

chris_n
18. bře 2016

@tess007 nehazej flintu do žita. Třeba se jen schovava

maksim
18. bře 2016

Byla jsem v podobné situaci, objednala jsem se ke gynekologovi své kamarádky, o kterém jsem věděla, že je dobrý a že má dobrý ultrazvuk, a zaplatila jsem si toto vyšetření jako samoplátce. Dopadlo to bohužel špatně a v nemocnici mi to třetí doktor jen potvrdil (před zákrokem vždy ještě dělají kontrolní ultrazvuk). Držím palce, ať ti to dopadne dobře!!!

andy80
18. bře 2016

@tess007 mohla si otěhotnět déle, takže na UTZ nemusí být ještě nic vidět. Já sama jsem otěhotněla v době, kdy jsem čekala MS, takže jsem byla o 14 dní těhotná méně než podle poslední MS. Taky to vypadalo ze začátku, že z toho nic nebude a dneska mi v postýlce spinká měsíční Libuška. Držím pěsti, ať to dobře dopadne.

kika_21
18. bře 2016

@tess007 Co se zdá je sen, dobrý dr tohle neříká, má si být jistý. Jdi jinam a držím palce. Bude to třeba ok. 🙂

kvakuska
18. bře 2016

@tess007 objednat jako samoplátce se můžeš prakticky k jakémukoli gynekologovi, každá ambulance má za tyhle služby svůj ceník ... ale já na tvém místě bych si počkala těch 5 dní, bereš všechno co v tuhle chvíli můžeš brát a pokud nebylas na IVF a neznáš přesný den oplodnění, tak klidně tvoje těhotenství může být mladší než jak ti vychází podle poslední menstruace ... za 5 dní klidně může být všechno v pořádku a kdyby náhodou nebylo, tak na revizi tě stejně nevezmou hned ten den, získáš ještě pár dnů k dobru a v nemocnici před zákrokem ti ještě udělají další ultrazvuk ... držím palce 😎

tess007
autor
19. bře 2016

@andy80 cykly mi srovnávací a doprovází clostilbegytem...Ovulaci jsem pak měla zhruba 15DC. Myslím, ze později jsem neotehotnela ☹

zuzka_b2
19. bře 2016

Ahoj, ja byla ve stejne situaci a objednala jsem se jako samoplatce do Gennetu, takze si fakt zkus obvolat centra a lekare, kterym duverujes,, urcite to jde, spis jen aby meli brzo volno. U me to teda jen pot rdilo prazdny vacek, ale byla jsem rada, ze nemam pochybnosti, takze doporucuju.

tess007
autor
23. bře 2016

Je tam srdíčko a krásne tukaaaaa 🙂 jen jsem 6+2 a ne 7+3😎

caboonek
23. bře 2016

@tess007 super, velka gratulace!!!

Těhotenský newsletter

Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu

Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.


Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru