icon

Dnes jsem slyšela srdíčko a jsem vyděšená/šťastná 🙂

djohana
29. pro 2016

Tak jsem dnes poprve slysela srdicko 🙂 jsem v 6tt+6 🙂 a jsem stastna a silene vydesena 😀 holky mate nejake rady do zacatku? Co jist/nejist. Jsem vegetarian,ale bylo mi receno,ze to nicemu nevadi...mam hodne blkovin a vysledky krve uplne v poradku 🙂

Dnes jsem slyšela srdíčko a jsem vyděšená/šťastná 🙂
Strana
z2
luj89
29. pro 2016

@djohana Ani na svatbu??? Na to máte nárok ze zákona. Na pohřeb je jen ten jeden den myslím... Ano, rizikové těhotenství = neschopenka. Ale měla by se vypisovat jen v případě, že je s tebou nebo mimčem něco v nepořádku - zdravotně. Finance jsou příšerný :-/

djohana
autor
29. pro 2016

Ja prave doma moc zustat nechci...nudila bych se 🙂 ale pred dvema mesicema jsem schytala od jednoho klukama lepidlem do hlavy....v cervnu na me brsl zidli...v minule skole prokousl uciteli ruku a vychovatelku kopl do bricha...takove tam mam dva a oba jsou vetsi jak ja ikdyz je jim jedenact :( tak nevim....rizikove povolani to asi urcite neni,ale v tonhle pripade...no uvidim

absintka19
29. pro 2016

@djohana jojo, je jedno s cim je clovek na PN, jako neschopenka. Jinak s tou svatbou ze zakona ma min na 1 den narok.

broucinek17
29. pro 2016

@djohana máme stejný termín ☺ 18.8 je krásné datum, snad to vyjde 😄

djohana
autor
29. pro 2016

@broucinek17 taky by se mi to datum libilo 🙂

djohana
autor
29. pro 2016

@absintka19 jeden den jo...ale byva,ze ti da i jeden den navic..treba po svatbe ze jo....coz uplne nebylo...takze pochybuju,ze by byla v tomhle ochotna :(

absintka19
29. pro 2016

@djohana mysli ted na sebe a mimi, zbytek jsou prkotiny 🙂 opatruj se a v klidku ju? At drobecek prospiva.

djohana
autor
29. pro 2016

@absintka19 dekuju 🙂

pet359
29. pro 2016

@djohana btw.....ze zákona na svatbu - tvou svatbu- jeden den před a den svatby. blízkého příbuzného jen den svatby....to jen tak pro zajímavost.

luj89
29. pro 2016

@djohana Na svou svatbu máš nárok na 1 den placeneho volna - na obřad a na jeden den neplaceneho volna. Zkus si načíst ten zakonik a poradit se na gynde 😉

djohana
autor
29. pro 2016

To byla.moje svatba...ale to je jedno...ja tim jen chtela rict,ze u nas tohle bohuzel asi nevyjde..ale zkusit to muzu 🙂

magdaleshka
30. pro 2016

To je krásný pocit a zážitek🙂)

Strana
z2