Horké dny a těhotenství: Může přehřátí uškodit plodu?
Ahoj,
chtěla bych se zeptat zkusenejsich. Vsera jsem byla cely den venku, litala po doktorech, a odpoledne na hristi s malym bratrem asi do 16. hod. Na primem slunku jsem byla celkem dohromady asi 27 min, 7, 10 a10. Odpoledne a mezi tim jsem pila studenou vodu, snedla 3 nankuky, chladila nohy v bazenku- chvili, umyvala hlavu studenou vodou, davala obklad na celo.
Myslite ze jsem se i tak v tech vedrech mohla prehrat a uskodit plodu? Vsude pisou ze maj tehotne zustat radsi doma. Ja zustavam ale ted jsem 1 sla ven.
@carmenz no,mě spíš přijde přehnané říkat ostatním trpitelky. Klidně buďte zalezlá třeba na sibiři, je mi to jedno. ale vyjít ven na zmrzlinu i třeba ve 30 stupních mi nepřijde žádná tragédie. u nás máme stromy, takže stín je, někde v Praze na náměstí bych si to rozmyslela.Bože, to jsou zase úvahy🙉
@saraca mi tedy bylo z vedra zle až jsem viděla dvojmo, a to nejsem těhotná. Takže se ti nedivím že máš strach. Jinak pokud ti je líp, tak se v klidu dej si relaxu. V opačném případě vyhledej doktora.
V devatem mesici a miminku v brise rikas plod? To slysim poprve 😯
Říkají, že by těhotné neměly chodit ven, protože by se jim mohlo snáz udělat zle, omdlít a tak. Netrap se tím a dělej, co je příjemné Tobě, ne co píšou v novinách. Můj skvělý gynekolog mi u obou těhotenství řekl, můžete všechno, co chcete, jenom si nic nezlomte!

@veronikav31 Hele, mně je to fakt jedno, ať si každý prohání děti v 35 stupních šest hodin po rynku nebo griluje psům packy na asfaltu.
Já jen píšu, že mi to tu připadá poněkud extrémní z obou stran. Kdo chce, vezme si to osobně.