Jak originálně oznámit manželovi těhotenství?
Ahojky, mám dotaz, jak oznámit manželovi, že čekáme miminko?
Prvního mimi jsem oznámila úplně obyčejně, jen jsem řekla, že jsem to nedostala.- o miminko jsme přišli v 8tt.
Druhého tak, že jsem mu řekla ať zavře oči a dala mu na ruku malinké botičky...
Třetího syna jsem oznámila tak, že jsem vytiskla kartičku na, které bylo jméno holčičky a jméno kloučka, přelepila srdíčkem, které se dalo setřít jako stírací los a předal mu to první syn..bohužel syna jsem musela porodit mrtvého 4 dny před termínem porodu.
Pak když jsem 2 měsíce po porodu znovu otěhotněla, oznámila jsem to manželovi na Štědrý den, dostal krabičku ve které bylo bodýčko s nápisem v angličtině ,,po bouřce přichází vždy duha,, a ultrazvuk...bohužel jsem v 8tt potratila...a tak přemýšlím, jak to oznámit teď
Chtěla bych do toho nějak zapojit, ty naše tři andílky, ale nevím jak ...
@kattry přesně tak. Nejhorší je to čekání, že je miminko na světě a hlavně zdravé. Je mi moc líto vašich zkušeností. Pro nás to bylo velmi těžké a nakonec až další rok se narodil druhý syn.
Taky jsem si plánovala, jak bych to oznámila a nakonec to bylo obyčejně. Jestli má rád výzvy, tak třeba hledat pomocí papírků, nebo vyluštit křížovku. A pokud jde o zapojení andílků, šlo by je do toho zakomponovat.
@martulka88 ono už nejspíš nebude potřeba oznamovat, tak nějak to vypozoroval 😂
Partner dělá v zahraničí a já prostě nevydržela čekat,takže jsem hned volala. 😆 První těhotenství jsem musela bohužel ukončit kvůli VVV, takže u dalšího prvního testování byl u toho. Radost ohromná.
Další dvě těhotenství jsem mu oznámila přes Whatsapp.
Žádná originalita, jen prostě radost, že nás bude víc a zároveň obavy, zda vše bude v pořádku.
Při posledním jsme to nikomu nechtěli říkat, ale já se okolo 10.tt prokecla mojí mami, když jsem říkala, že kamarádka bude mít TAKY třetí. 😅
Držím palce, ať je vše v pořádku. Na oznámení opravdu nezáleží.
@krupinek1703 já si vždycky říkala, že počkám do potvrzení, abych ho kdyby náhodou to nevyšlo nějak nenavnadila a pak by byl konec...Filípka jsme vlastně taky nikomu neříkali, jenom mojí mamce a nakonec 3 měsíce před porodem jsme měli oslavu narozenin, kde se sešla celá rodina, takže to zjistili až tam...
@lennus na žádné testy mě neposílali, doktorka říkala, že se dělají až po 3 potratech, a já mám navíc 2 zdravé syny, Filípek by byl zřejmě taky zdravý - všechny testy v pořádku, ukázkové těhotenství. Ona se mu smotala šňůra a nešla mu krev, ne tedy okolo krku, ale jako kdybyste vzali provázek a smuchlali ho...prostě úplně blbá náhoda...
@kattry Upřímně kdyby se mi stalo to, co tobě, tak minimálně nějaké kolečko vyšetření v CAR by h absolvovala, jestli se na něco nepřijde. Nečekala bych, co a jak můj lékař.
A s manželem bych sdílela vždy a vše. Jak to dobré, tak to zlé. Však jsme na to spolu.
@kattry Upřímně kdyby se mi stalo to, co tobě, tak minimálně nějaké kolečko vyšetření v CAR by h absolvovala, jestli se na něco nepřijde. Nečekala bych, co a jak můj lékař.
A s manželem bych sdílela vždy a vše. Jak to dobré, tak to zlé. Však jsme na to spolu.
@hennrietta no ona právě doktorka říkala, že se posílá až po těch 3 potratech, ale tím jak mám zdravý děti předtím, tak aby mě ještě nenervovala dalšíma testama tak mě tam zatím posílat nebude, když mám jenom dva potraty

@kattry Dobrý den, máte toho docela dost za sebou, není to tedy předmětem diskuse, ale sama mám za sebou 4 těhotenství, 3 porody - z toho jedna sekce minor ve 23. a doma dvě naštěstí zdravé děti. Tak mě jen zajímalo, zda to u vás lékaři nějak řešili? Já byla v lázních, absolvovala spoustu vyšetření a v těhotenství chodila na imunologii. Až poslední těhotenství došlo do termínu. První syn se narodil 33+1.
Manželovi jsem to řekla úplně normálně. Ale zajímavý tip by třeba mohl být z ChatGPT 😀 Vážně, občas tam řeším nějaké tipy a je to zajímavé.
@lennus na žádné testy mě neposílali, doktorka říkala, že se dělají až po 3 potratech, a já mám navíc 2 zdravé syny, Filípek by byl zřejmě taky zdravý - všechny testy v pořádku, ukázkové těhotenství. Ona se mu smotala šňůra a nešla mu krev, ne tedy okolo krku, ale jako kdybyste vzali provázek a smuchlali ho...prostě úplně blbá náhoda...