Jak poznat pohlaví dítěte podle pohlavního hrbolku?
Ahoj holky, poznáte podle pohlavního hrbolku (pokud tam vůbec je 😂) pohlaví? Dnes na screeningu mi tvrdili, že je to chlapeček, ale já ať se koukám, jak se koukám, vychází mi to na holčičku 😂🤷🏻♀️
Komentáře typu, že mám počkat atd. netřeba 🙏 je mi úplně jedno zda, to bude to či ono, jen mě zajímá názor ostatních, protože já to vidím prostě opačně 😂
@gruyerre jako jsem fakt zvědavá na výsledek 😁 první mi taky netrefili, tak to už by byl fakt pech, kdyby netrefili ani to druhé 😂
@alpakovo tak to teda taky nic moc 😂 pech proto, že v mém okolí jsem jediná u koho se spletli 😂
Můj Dr. zastával a zastává názor, že 100% je to vždy až po porodu,do té doby je to jen tipování
Já bych podle této fotky tipla spíš holku… Všichni moji 4 kluci ten hrbolek měli výrazně nahoru oproti tomuto 🤷🏻♀️ To mě fakt zajímá, co poví příště 😁
Taky bych spíš řekla holka, ale přijde mně, že se trošku výš stáčí.., ale jestli se mně to nezdá, když vím, že to má byt chlapeček. Co máš doma?
@jaja01k jsem na to zvědavá, co se dozvím třeba ve 20.tt 😁 ale dle UTZ bych řekla téměř ukázková holčička 🤷🏻♀️ na druhou stranu, kdyby to byl opravdu chlapeček, tak aspoň nemusím nic řešit - všechno mám už doma po starším 😂😂
Dobrý den, oživuji diskuzi ❤️ 11tt, je to jen screenshot z videa které jsem si natočila na mobil, tak bůh ví, zda jsem to cvakla v dobrou chvíli a není to klamavé 😄 Co myslíte? Do prenatalu jdeme až 6.11. a já mám pocit že prasknu nedočkavostí, jsem zvědavec hrozný 🙈 Toť otázka - pohlavní hrbolek, nebo jsou to kulky, nebo konec kostrče? Co myslíte, jen tak pro srandu? Přáli bychom si holku, ale kdyz jsem videla prvni pohyby na UTZ v 11+1, tak jsem si uvědomila že ať bude co bude, budu mimi milovat uplne stejne bez rozdílu ❤️ Je to mazec!!
@xkbkbx ja jsem mela v 11-14 tt u syna uplne vodorovny hrbolek a dr. Tipovali holku 😅 nakonec v 18.tt kluk a klukem zustal 😅 ja myslim, ze je jeste brzo 😊
@xkbkbx To chapu, zvlast u prvniho miminka, ja jsem byla taky nedockava 🙂 ale at to bude co to bude, nakonec je to vazne jedno 🙂 Ja jsem si vzdycky tak nejak automaticky myslela, ze budu mit jednu dceru 😅 Mam 2 kluky na svete a tretiho cekam a tesim se hrozne 😊 ( pokud se to nejak zase nezmeni, ale snad uz ne 🤣🙈) a to jsem byla rozhodnuta, ze si nechame prekvapeni, ale v prvni sekunde utz jsem to poznala 🤣🤣🤣
@veronka_123 No, včera jsem valila na pohotovost pro jistotu, nezdálo se vse jak by melo (nakonec vse OK). A pan doktor se pta: Uz vam rekli co to bude? Rikam ze ne, ze se to snad dozvíme az 6.11. na prenatalu. A on se tak uchechtl a říká: tak to já vám nic říkat nebudu… Takže si myslím, že tam viděl plápolat pinďu jak poleno 😀 Člověk míní, život mění. Tak nějak tusim, že z vytoužené holčičky bude kluk jako buk
@xkbkbx Vzdycky je to 50:50 no 😅 Ale hlavne, ze je vsechno v poradku 🙏 V minulem tehotenstvi jsem si komplikace zazila a to jsem se za toho chlapecka modlila at je v poradku. Je to moje zlaticko, chlapecek za odmenu a za celou dobu jsem na tu holcicku ani nepomyslela ❤
Tak u mě už dvakrát potvrzená holčička ❤️ takže v obou těhotenstvích se mi na prvním screeningu s určením spletli 😂🤦♀️
Mě včera pán doktor nechtěl říct , prý si mám počkat až se narodí😂😂, proto se vás zde ptám ❤️

Kluka vidím taky 😊