Jak přesné jsou ultrazvuky při určování početí?
Dobrý den,
nejdříve Vas chci poprosit o shovívavost, svědomí mě trestá každý den dost, jsem si vědoma, že to byla obrovská chyba..
Mám za sebou 4 ultrazvuky, u prvních třech vycházelo poceti cca 4-8 dni po tom styku, který bych rada vyloučila. Teď, na 1.screeningu, bylo mimco zase vetsi a vypadá to podle nej na datum poceti den po tom styku. Ten styk byl chráněny (kondom nasazen po chvilce), s partnerem ne. S mužem spolu spíme vcelku pravidelně, takže nevím, kdy to v tom období bylo... Podle utz je to zatím holčička.
14 dni po onom styku me pichlo dole tak, ze me to zlomilo v pase, mozne uhnizdeni? 19 dní po tom styku jsem mela na testu slabou čárku, ne ducha, ale byla slaba. Odpovídající max tak 12,14 dpo.. Takže by mi všechno sedělo na otehotneni až později, ale ted me ten utz zase vykolejil.
Prosím, co si o tom myslíte? Jak jsou ty ultrazvuky presne? Kamarád si je jistý, že nic mimo neuteklo...
Předem děkuji za Vaše názory a ještě jednou prosím jen o komentáře k věci, ne k tomu úletu
Dekuju a omlouvám se za anonym..
Dekuji
Já mám taky Rh negativní, ale mě teda po mimoděložním těhu píchli nějakou injekci, že pak u dalších těhu to ničemu nevadí že jsem negativní...
@janedv Nezodpovědnost? Můžu já za to že nám řekli že se prostě nezjišťuje? A jestli myslíš že krev 0 negativní je vzácná, tak mám teda štěstí že ji mám já 😄
@klokanka31 presne tak, vždy tam jde až o další mimco, kdyby mělo RH+, tak je problém. Proto se dává u prvního pichule
To je nějaký dost divné ze neznáte krevní skupinu svého ditete? Syn ji měl ihned v propouštění zprávě z nemocnice a má ji zapsanou v očkovacích průkaze🙈
@nick1234 Na tom neni nic divneho, standardne se nezjistuje.
@lenulen nevím krevní skupinu starší dcery, nikdy jsem neměla potřebu to zjišťovat, v roce 2018 jsem rodila podruhé, kvuli synově silné žloutence mu brali v porodnici krev a má v průkazce psáno 0+
@janedv proč bych to měla vědět?
Ptala jsem se u pediatry, jestli ji dcera nemá napsanou v kartě a prý se to tam už nepíše a mě nějak nepřišlo důležité to zjišťovat...

@janedv Neptali, říkala, že automaticky v 28tt dostanu injekci na protilátky a víc to neřešila 🤷🏼♀️