icon

Jaké je vhodné druhé jméno ke jménu Mia?

szuzia
5. pro 2022

Ahoj ženy,
jaké jméno se podle vás hodí ke jménu Mia? Dle nás se hodí Tea. Ale čím víc nad tím člověk přemýšlí, tím více negativ nachází. Takže jaké jiné? Napadají mě pouze jména pozměněná jako třeba Sofia, ale to je špatně. Poraďte. Děkuji 🙂

Strana
z2
misamisenka
5. pro 2022

Co Ada?

chumlee71
5. pro 2022

@szuzia Lea?

odula
5. pro 2022

@szuzia Tove ;)

veruuu_kubesovic
5. pro 2022

@szuzia ségra ma dcery Miu a Timeu

cherie24
5. pro 2022

@szuzia a co Mia a Maja. 🙂

izz76
5. pro 2022

@szuzia Mě se Tea líbí.. Nebo nějaká jiné krátke jméno třeba Eva,Ema,Lea,Zoe.

limali
5. pro 2022

@szuzia Chloé ❤️😊

antoinet
5. pro 2022

@cherie24 není dobrý nápad dávat podobná jména, plete se to pak úplně všem a odskáčou to ty děti.
Podobný styl ano, ale ideálně jiné počáteční hlásky i délka jména, dala bych určitě minimálně tříslabičné - Mariana, Viktorie, Kristýna, Rosalie...

veronikanemcova20
5. pro 2022

Timea, Tea, Zoe. Krásné jména 🥰

ellyem
5. pro 2022

Tea, Lea, Ida, Inna, Lara, Ella, Lily, Tina, Zoe.

axel85
5. pro 2022

@szuzia zoe

bessinka
5. pro 2022

@szuzia mě ke jménu Mia sedí Tamara

sebestka
5. pro 2022

Jakékoliv, které se vám líbí. Vždyť vůbec nemusí být podobné 🙂

makovice88
5. pro 2022

A proc si musi byt podobne? 🤔

szuzia
autor
5. pro 2022

Děkuji za nápady. Některá jména mě tedy vůbec nenapadla, ale líbí se mi 🙂

szuzia
autor
5. pro 2022

@makovice88 Nepíšu, že musí být podobná. Ale aby se k sobě hodila. Nějak si nedokážu představit třeba jména Mia a Karolína 😁 Ale vím, že každý na to má jiný pohled.

misamisenka
5. pro 2022

@szuzia Já mám taky ráda, když se k sobě jména sourozenců hodí. I když to tak na první pohled nevypadá, tak třeba jména našich dětí jsou spojená tím, že jim všem můžeme říkat doma tak, aby to končilo na -da. Tak můžete třeba zkusit něco podobného, jak té Mie nejvíce říkáte.

jaja01k
5. pro 2022

Mně by se líbila třeba Laura, Lydie, Aneta, Berenika, Sandra.

dyechampion
5. pro 2022

Mia a Viki (viktorie) mi prijde super.
Nedavala bych stejne kratke.

similenka
5. pro 2022

@szuzia Tina

similenka
5. pro 2022

@similenka Ale asi bych dala trošku z jiného soudku. Mia a Sandra? Co Beata?

barulina
5. pro 2022

@szuzia kamarádka má Zaru, nejdřív byl můj os. Názor takový skeptický, ale teď se mi to jméno libi. Mám ráda i tu značku 😁

radulka57
5. pro 2022

Sára 🙂

trikvitka
5. pro 2022

@szuzia Karin

dyechampion
5. pro 2022

@barulina a nema nahodou kluka Calvina?😂

janulejean
5. pro 2022

Máme Miu a říkáme ji Miuško. Teď čekáme zase holčičku a bude to Linda. Takže Miuška a Linduška.

barulina
5. pro 2022

@dyechampion ani Kleina😁

kristousenecek
5. pro 2022

Jestli někdy budoucnu bude třetí a bude to holka chci Zoe ;*,páč mám doma Miu ;*,..ale hodí se mě k tomu i Tea,
Stejně jako Tina ,Lea,Lily ,Ema
Já su na ty krátká jména ;)*,

cherie24
5. pro 2022

@antoinet my máme obě děti na T a nikomu se to neplete. 🙂 Kdyby bylo třetí, taky bych chtěla na T, ať je do party. 😁 Naopak švagrová má jména úplně jiná a jedno na A a druhé na Z a přeřeknou se někdy i tak. Původně jsme chtěli Theu a Leu, ale malá to vyřešila tím, že se narodila v den, kdy by měla svátek, což jsem jí nechtěla udělat.

cherie24
5. pro 2022

@szuzia měla jsem to stejně, první dcera Theodorka, říkáme jí Theuško a k tomu jsem si neuměla představit nějaké jméno jako Martina, Veronika, to by bylo prostě divné. 😄 S partnerem bychom rádi někdy i třetí a on že by chtěl Antonína jako syna, tak se celkem modlím, v další holku. 2 neobvyklejší jména a k tomu Antonín, vyloženě pěst na oko. 😆

Strana
z2