Ahoj holky, čekáme druhátko (pohlaví nechceme vědět). Prvorozená dostala jméno Stella (hvězdička).
Ráda bych se tu nechala inspirovat jmény pro sourozence, pokud možno opět s hezkým významem 🙂
Pokud to bude holčička, chceme zase dvouslabičné jméno. Pokud chlapeček, tak naopak dlouhé jméno.
Nechceme úplně ta nejdávanější jména, ale ani vyloženě exotiku, něco mezi 😀
Předem děkuji za všechny nápady 🙂
Meda a Timea sú krásne... 🙂 my sme nakoniec vybrali pre holčičku Anna alebo Ella, ale ja by som najradšej dala Anna Ella.. obidve.. tak uvidíme. Ale chlapečka stále nevieme :-/ máme doma už Samuela. Podľa mňa krásne meno.. 😀 ale prikláňam sa aj k doporučenému: Timea.. to som chcela ja, ale muž nie 😀
Máme lindu a na druhe stále tapu..partner je trochu konzerva takže mi "divočiny" typu malvina,hermina nevyjde
Holčička mě napadla Zora, Markéta, Kateřina (Katka), Agnes, Helena, kluk Emanuel (bůh s námi), Samuel, Kryštof, Miloslav, Teodor
Holky moc díky, ani jsem nečekala tolik nápadů 🙂
Jinak Stella a Sebastian zní opravdu dobře 🙂
Ale s tou holčičkou pořád nevím nevím 😀
Mne by se ke Stelle libila Dora — znamena recky darovana — a navic je to nejkrasnejsi zenske jmeno na svete😀 Kdybych mela dve holcicky, byly by Dora a Stela🙂
Holky a co třeba jméno Alana (Alanka, Alča)?
@katniss89 mne sa páči v tvare Alaina☺
Klára - jasná, světlá
Ester - hvězda
Jasmína
Aurélie - zlatá (Aurinka,...)
Tea - božská
Valerie - být silná
pro kluka:
Sebastian, Bartoloměj, Benjamin, Benedikt, Dorian, Damián, Florián, Fabián, Kristián, Maxmilián, Mikuláš, Oliver, RICHARD, Teodor, Timotej
Tak máme nakonec Stellu a Ester, ale co čert nechtěl...čekáme další holčičku 😀 A teď babo raď třetí jméno 😀
@katniss89 Mě se moc líbí Meda. Kdyby se nám po tom našem raubíři podařily dvě holčičky, mými favority jsou Stella a Meda 😉
Bratránek má holčičky Stellu a Emmu..
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.
co Meda? Maya, Zara, Lara, Timea, Emma, Grace, Lilly, Hannah...