Jaké jsou nejčastější jména pro holčičky?
Ahoj holky jaké jméno pro holčičku je teď podle vás nejčastější? Vybíráme jméno a mám pocit, že snad všechny :( Mám doma Filipa a když jsme ho dávali neznala jsem nikoho ale s holčičkou máme strašný problém. Děkuji
Třeba Klára nebo Jiřina...neznám ve svém okolí nikoho kdo byl takové jméno dítěti
@petrasipkova1 taky nechápu, proč se tím dělají takový cavyky, že nekdoa stejný jméno... vždyť je to jal s módou,ti taky nekdo určí a pak to nosí všichni a to uz je každému jedno...jde přece o to,aby se to jméno líbilo rodičům a ne o to, že jich ve třídě bude tolik... např.zminovana Barbora,sama ji mám a ejhle najednou se u nás ve skolce objevily tri ve třídě a třeba vaše zmiňované Emy, Eli,Sofie,Nely apod. Se tu za čtyři roky ve skolce neobjevily ani jednou...
Ahoj,my máme Soňu. Při zápisu do školky nám v květnu říkali,že v celé školce není ani jedna. Malou Sonicku jsme zatím ještě nepotkali,a o dospělých vím jen o dvou. 😀 přitom tak krásně jméno. Jinak kdyby někdy býka třetí holčička, tak by jsme chtěli Silvu. Těch je taky málo.
@similenka hanicka je hrozny, ja tim trpim
Pokud nám to vyjde, tak budeme mít Elenku 🙂
@kristyneckaa27 malou Soničku jsme potkali minulý týden. U nás to několik měsíců těhotenství taky vypadalo na Soňu, nakonec máme Šárku. Těch teď taky moc není, v porodnici prý už si taky žádnou nepamatovali a u pediatry je též jediná.
@petrasipkova1 protoze jento furt dokola
Ještě jsem si vzpomněla na Apolenu, ta se mi též líbila
Dala bych Soničku, těch je málo. My máme Barboru, když se narodila, byla jediná a teď jdou do první třídy 4!!! A to jsme na malé vesnici.
Ono to je asi jedno, co dáte, ségra má Alžbětu, Alici a Adinu. Bětušek je teď taky plno, i když ještě 10 et zpàtky bys o to jměno nezavadila. Prostřední jmenovaná, Alice (Alička) - to jméno jsem nikde neslyšela léta, úplně často se nedává, ségra mu dala přednost před Adélou a Annou, právě proto, že bylo aktuálně víc neobvyklé. A hle, holka jde do 1.třídy a kromě ní tam zrovna bude další Alice...a taky Stela, Patricie, Terezie, Natálie, Theodora...Anna, Adéla ani jedna. Takže to di nevybereš. Prostě vyberte, co se vám líbí, okolí neřešte.My máme Kubu, a co, že je Jakubů na každém rohu 5...Syn je zatím spíš nadšený, když někde slyší, že se někdo jmenuje stejně jako on. Je rád, že má oblíbené jméno (já to tak měla stejně s Lenkou, brala jsem to tak, že mám populární jméno, žádnou ojedinělou šílenost nebo nějaký archaický jméno po prababičce)
Mám Dorotku, ve školce i teď ve třídě bude jediná 😂 a jestli mi lidi nekecaji tak mi jméno chválí. A navíc - na ní sedí.
@michaela666 taky máme Anetku... Osobně znám asi dvě, jednu kolegyni u práce a pak jedna dávná kamarádka mi taky Anetku doma.
@la_amanita Šárka je taky moc hezké 🙂

Moje mamka je Ilona...Ilonka, Ilča...to se mi moc líbí😍