icon

Jaké vitamínky jste braly v těhu?

snazilkaromulka
16. bře 2015

Ahojte holky, jké vitamínky jste brali v těhu? Jsem asi ve 4tt a nevím zda už není pozdě na kyselinu listovou.. Uvažuji nad Femibionem? BRali jste některá? 🙂

Strana
z2
evcann
20. bře 2015

@snazilkaromulka ja Mamavit i v prvnim tehotenstvi a super, Femibion neni spatny a nebo to je jen dobra reklama, je o dost drazsi nez ostatni

terinda
20. bře 2015

Folgravid + v 1.trimu navíc listovku.

smallinka
20. bře 2015

Femibion - myslím, že to není jen reklama. Ale každý ho nepotřebuje, já musela kvůli dědičné neschopnosti zpracovávat listovku. Bez něho to nevyšlo, s ním ano. Tak ale těžko říct, zda to bylo tím 😉

socialm
23. dub 2015

Zdravim, jsem prikladem konzumni doby.. v praci 12h denne hodne kafe, byvala kuracka, spis na sladke a zeleninu jen sporadicky, na zacatku tehotenstvi jsem brala poctive chytre miminko a v krevnich testech 12tt mi zjistili lehkou chudokrevnost takze jsem na doporuceni presla na Femibion a zvlast zobu zelezo a citim se vyrazne lip (co se tyce energie) uz po jednom tydnu.

atenka46
27. dub 2015

@snazilkaromulka pokud Máš radši přírodní verzi tak spoustu kyseliny listové obsahuje i granatove jablko. Ja než jsem zjistila ze jsem těhotná tak jsem na nej mela porad chuť a nechápal proc, pak mi to došlo 🙂
Jinak ja beru AZ mamma z DM a Omega3, protože nejím ryby. Ale jestli to ze beru vitaminy znamená ze se mimčo narodí velke, tak asi přestanu, předpoklad k malému obřikovi uz mame i tak, v moji i přítelove rodině se děti pod 4 KG nerodí on sam měl skoro 5 😕

budouci_maminka
13. kvě 2015

@atenka46 5kg? 😀 nooo, to je teda mazec, to už se spíš doporučuje císař ne?

lusyy
13. kvě 2015

Zeleny jecmen,yucca,rybi tuk a tkanova sul. 🙂 v podstate nic z lekarny.

atenka46
14. kvě 2015

No jeho mamka ho porodila naprosto bez problému, porod trval asi 5 hodin... A to je to fakt drobná paní, takze věřím ze zvládnout se to da....
@budouci_maminka

ladyhacek
14. kvě 2015

já brala kyselinu listovou samostatně a pak 2 balení chytré miminko. Osobně si myslím, že jestli chytré miminko nebo mamavit nebo něco jiného je jedno

jana_ul
14. kvě 2015

Já jsem si kupovala Femibion. Doporučila mi ho lékárnice.

lucca13
27. kvě 2015

Beru Femibion 🙂 brala jsem ho i u prvního těhotenství ( jen první trimestr) pak už jen rybí tuk
Femibion proto, že v něm je listovka už naštěpená, takže mám jistotu že se vstřebá a víceméně se ihned využije
Není pravda že po vitamínech se rodí větší děti, je to dáno genetikou
Dcera měla porodní váhu 4300g, má to po manželovi - ten měl 3800g ale narodil se o měsíc dříve 😅
a znám i další případy 🙂

sarkanova3333
3. čer 2015
Uživatel sarkanova3333 je nedůvěryhodný
Je možné, že nejde o reálnou osobu, ale o profil nebo více profilů vytvořených za účelem propagovat konkrétní výrobky/služby nebo účelově manipulovat diskuzi. Podívej se na příspěvky od sarkanova3333.

ja jsem dostala doporuceni na magnesii laciti medicamenta-obsahuje horcik, je proti tvrdnuti briska a pomaha mi proti unave 🙂 nic vic asi porizovat nebudu

Strana
z2