Je bezpečné jíst KFC tortillu v těhotenství?
Holky poslední dobou mám strašnou chuť na mc kfc, pizzu apod.. pizzu si davam ale teď jsem dostala strašnou chuť na tortillu, je možné jsem v 8 týdnu si ji dat? Je mi jasný čím víc to budu řešit tím hůř, ale dáváte si taky nebo dali jste si? Mám strach z toho kureciho masa aby bylo dodelane, majonéza nebo nevím jaký kořeni do toho dávají.. 🤣
@daasqua já to měla i u holky 😄
Jinak to neřeš, buď ráda, že můžeš všechno... Mně bylo v prvním těhotenství většinu času tak zle, že jsem nemohla nic...a ve druhém mi zas zjistili těhotenskou cukrovku... 😄 Když jsem mohla, tak jsem jedla všechno na co jsem měla chuť, kromě syrového masa a alkoholu, a i to jsem si dala dvě deci na narozeniny 😁
S nadsázkou ti napíšu, že kdyby jsi projela vše co byjsi v těhotenství neměla jíst, tak do porodu a možná i během kojení budeš jíst snad jen výhonky 😃 Takže buď v klidu a dej si na co máš chuť. Jediné co jsem v těhotenství nejedla byli plísňové sýry. A samozřejmě žádné sushi, tatarák apod... Jinak taková točená zmrzlina. Dcera se narodila na začátku září a během léta jsem točenou zmrzlinu jedla na tuny 😁 a u syna jsme zase ujížděla na pizze. Takže tak ☺️
@jako_mala_holka Já u holky měla chuť na zdravá a lehká jidla, třeba salát, rajčata, meruňky... Ale přibrala jsem na stejno a mláďata měla identické míry.
Vidis a ja dostala kampylobakteriózu z kureciho masa z nemocnice v 9.mesici,takze si nevyberes.Pouzij zdravy rozum,vseho s mírou a sex je zdravy, pokud to ho doktor nezakazal provozuj nadale dle sve chuti.Pozor bych dala jen v pripade ze provozujete obzvláště tvrde praktiky😂
Jeeezis jsem dostala chuť na KFC a sexovat 🤣🙈 ze já to čtu takhle navečer 🤣🙈
Já měla na Vánoce i tatarak 🙈 ( nešlo odolat 🙂🙈)
Každopádně poslouchej zdravý rozum … kdybych se já měla řídit jen tím, co se v tehu ‘smí a nesmí’, švihlo by mě už ve druhým měsíci 🙂😉
Bud rada,ze mas chute 😀 Ja v prvnim tehotenstvi do 6.mesice zvracela jak Alik a jidlo jsem nemohla videt. Ve druhem jsem jedla vse. Klidne i mekac,KFC,pizzu,hermelin,zmrzliny atd...Svagrova mela vypsany seznam na lednici,co by nemela jist 🤦 To bylo psycho...
Klidně si dej. První polovinu těhotenství jsem blila jak alík, pak mi bylo pár týdnů dobře, tak jsem si dala párkrát v KFC twister a toho jsem se mohla užrat. No a pak ke konci už mi zas bylo zle tak jsem na twister a pizzu jen vzpomínala, v pauzách mezi zvracením, když jsem loutala suché piškoty.
Hele já si dala i hermelín a než mi to došlo,že ho v těhotenství nesmím,tak jsem ho snědla a zatím vše v pořádku, takže všeho s mírou,jediný co bych si nedala je sushi a tatarák
@martinka0209 zas blud tisicileti o tom hermelinu. Nemaji se jist syry z nepasterizovanyho mlika.
@martinka0209 proč sushi? S okurkou, avokadem atd je to úplně v pohodě.
@nita1984 jo,to máš pravdu ,ale já myslím sushi s tou rybou,já třeba jiný sushi nemám ráda

To bys sis nemohla dát víc. V pátek jsem si dala Latte v cukrárně a celý víkend jsem z toho prozvracela....a to to bylo jenom Latte, které tam piju běžně.