Je možné otěhotnět měsíc po potratu?
Hezký den.
Byla jsem 27.4. Na potratu pilulkou. 20.5. Jsem byla na utz a vše bylo v pořádku. Dnes jsem se cítila divné navíc se pořád nedostavila MS je možné že jsem znovu těhotná. Pohlavní styk jsem měla jednou. Vůbec jsem nepočítala stim ze je to fyziologický možný čekala jsem až přijdou první měsíčky a chtěla jsem si nechat napsat antikoncepci. Je možné jít vůbec znovu na potrat? Mám doma 6 mesicniho prcka :( není to sním zrovna jednoduché potkáme se s plno vecma ale to je na dlouho. Vím že je tu spoustu maminek které by miminko chtěli. Jsem na sebe hrozně naštvana. Hloupeodpovědi si prosím nechte. Víte jak je to s potratem po tak krátké době? Byla bych na obě děti víceméně sama i když partnera mám má velký dluhy o kterých mi neřekl. Mám hroznej strach :(
@l01991 no jen kde je hledat že on každej vypadá rozumně. Myslím že radši pobudu chvíli sama a snad se to pak někdy povede já mám na chlapy hroznou smůlu.
Ano,raději sama než s takovym blbem.Neřikam že si maš hned zitra hledat noveho,jen najdi odvqhu a odejdi,vykopni ho.Bo on tě ma se mi zda na tři věci,uklid,vařeni,sex a to ještě bez jakekoli ochrany..
@l01991 on není tak špatnej jak jsem ho tady vykreslila. O malyho se stará moc hezky a není na mě zlý. Ale je to prostě chlap. A já začínám pochybovat že spojení žena a muž je ta nejlepší kombinace.
Promiň ale když nema ani trochu zodpovědnosti "jednou se nic nestane" tak je to pro mě blb,sorry.O tom potratu měsic zpět vi?No nic,Rob si jak mysliš...
Jak to myslíš že je prostě chlap?
@fire85 Přečetla jsem si a dost na tom trvám. I vzhledem k truchlivým okolnostem je slečna svéprávná. Nežijeme ve středověku, kdy ochrana znamenala nesexovat, je tolik možností. Jo a prosimtě, co přesně jsem nevystihla? Zaplať pánbůh, že těhu se nekoná, ovšem asi je to jen otázka času
@l01991 blb to je. Jen jsem chtěla říct že každej má v sobe i něco dobryho. Dal sním byt nechci ale jestli někdy potkám chlapa kterej nebude sobec a nebude mít ego až ke stropu tak budu vážně šťastná. Jen se to bohužel všechno vždycky ukáže až casem
@klokanka31 nechci tím říct že úplně všichni chlapy jsou stejný. Ale bohužel ti co jsem poznala já zatím pokazdy stejný. Navíc já vždycky ale úplně vždycky narážím na chlapa kterej má dluhy jen to prostě člověk dopředu neví.. Těžko mu řeknu at mi ukáže svoje Konto atd atd.. Nikdy jsem nebyla na prachy vždycky jsem si vše zařídila sama tak mě vychovala i mamka byla na tom dost podobně. Ale zatím jsem na to vždycky doplatila bohužel
Promiň ale teměř každy je takovy kvuli tomuhle:dala jsem mu aby mi dal pokoj,jedno že bez gumy... takhle tě jen využivaji.Nauč se řikat ne.
@l01991 ono je taky těžký když v ty situaci jsi a jednodušší někomu radit jak z ní ven. Nejde vše jen tak hodit za hlavu během hodiny ještě když spolu máme malé miminko a jak říkám do teď to ani nebylo na místě malej byl dost nemocnej a bylo tam hodně problémů. Ale vyřešit už to nějak musím tuplem po tom co se teď stalo.
Jo člověk neví na koho narazí, ale od chlapa s dluhama je lepší zmizet co nejdřív...
No jestli potkáváš borce, co mají dluhy a využívají tě. Fakt na sobě začni makat, na svých přesvědčeních, podvědomích vzorcích, protože není normální, abys potkávala tolik zadlužených chlapů.
Já si tady čtu diskuze už nějakou dobu a jsou tady ženy, co mají fajn muže. Takže fajn muži se vyskytují.
Řekla bych ze to, ze potkáváš pořad ty stejne typy muzu bude tím, ze lovis pořad “ve stejných vodách” protože opravdu nejsou jen tito muži, záleží asi na co se v první radě zaměřis u potencionániho napadnika 😉 Protože to, ze se na tebe lepí pořad ti stejní muži už o něčem svědčí 🤷♀️
@mourovatakocka nikdy nevite kdy se neco podobného může stat i vám, ale chápu, každý kopnuti
do druhého je dobrý
@nick1234 Když si přečteš celou diskuzi, tak uvidíš, že její "přítel" má do normálního daleko k tomu zkušenosti s předchozích vztahů, do toho zdravotní problémy dítěte a většina matek zažila nějaké noci, kdy dítě nespí. Únava se dokáže podepsat na našich rozhodnutí. Jakmile se ti takhle posírá života, tak prostě nepřemýšlíš. Určitě znáš efekt vařící se žáby, když dáš žábu do studené vody a ohříváš ji, tak se žába uvaří, kdybys ji dala do horké vody rovnou tak vyskočí, že je jí to nepříjemné.
No mezi námi interrupce je něco, čeho by se měla většina z nás vyvarovat, antikoncepcí je celá řada, dostupnost informací je také dobrá.
Tazatelka ví, že to podělala, naštěstí jí byly hvězdy nakloněny a těhotná není. Budiž ji to takovou lekcí, že se postará o to, aby se to neopakovalo. Fakt nemá smysl moralizovat, protože se tím nic nevyřeší, spíš jde o to ji, podpořit, aby měla dostatek sebevědomí a zařídila si lepší život.
Pokud se někdo nemá na koho obrátit, napíšeš dotaz do diskuze a dostane morální kopance, tak příště až bude mít problém, radši to nechá vyhnít, než aby se ptal, protože se mu dostalo odsouzení. Problémy jsou snáze řešitelné v začátku než, když narostou. Jistá zpětná vazba by měla být, aby věděla, že některé postupy nejsou ok a to tady zaznělo.
@levandule_k diskuzi jsem četla, ani přítel je nespolehlivý egoista😒 ale o žádných zdravotních problémech jsem se zde nedocetla, tak sem asi nečetla dost poctivě a nebo vy čtete mezi řádky 😕🤔. Nejde mi o to, si do paní kopnout, ale podle toho, co píše, úplně nevěřím tomu, ze by nejak chtela změnit 😒
@nick1234 Psala, že malý byl dost nemocný a bylo tam dost problémů. O tom, že její přítel je nespolehlivý egoista nepsala, ale já to tak cítím a) dle toho, že má finanční problémy b) chtěl sex, ale nechtěl kondom a odmítal počkat až začne brát HA, přitom HA nejsou lentilky, ale má vedlejší účinky. Mu je úplně jedno, co do sebe partnerka dává nebo nedává, mu jde jen o svoje blaho.
Když už jsi v nějakých životních sračkách, tak není úplně jednoduché z toho vystoupit, jde to, ale není to jak, když luskneš prsty.
@levandule_k to ze je egoista samozrejme nepíše, to je moje dedukce - vzhledem k sexuálnímu chování (JÁ nechci kondom a ty si to udělej jak chceš, lhaní o finanční situaci apod)
@nick1234 Tak to jsme došly ke stejnému názoru na jejího přítele.

@mourovatakocka prosím tě přečti si to a nebud chytrá jo? Ty ceno, ses trapná...