icon

Je možné určit pohlaví na ultrazvuku v prvním trimestru?

kaseenka
24. led 2022

Dobrý den,
netušila jsem, že je možné určit pohlaví miminka již v prvním trimestru, než jsem narazila na jeden článek zde.
Svého gynekologa mě ani nenapadlo se na pohlaví tak brzy ptát, v rodině mi bylo řečeno, že se dozvím nejdříve v 5. měsíci.
Zajímalo by mě, zda Vám Váš gynekolog řekl pohlaví již na prvotrimestrálním screeningu? A sedělo to nakonec s pohlavím, které se opravdu narodilo? 🙂
Pokud jsem správně pochopila, pokud je na ultrazvuku vidět výběžek, který směřuje nahoru, pak je to chlapec, pokud je ve vodorovném směru s tělem, pak je to pravděpodobně holčička.
Já podle svého už však nevím, zda se jedná o tento výběžek nebo jestli je to třeba nožička... :D Nemáte někdo zkušenost? 🙂 Určitě nečekám diagnózu, jen by mě zajímala Vaše zkušenost a zda jste na svém ultrazvuku neviděly třeba něco podobného. 🙂
Já bych podle toho svého tipla, ze by to mohla být holčička, ale třeba je to jen mé vymodlené přání. :D
Jsem nedočkavá, až se to u svého doktora dozvím 😍 můj screening pro zajímavost v příloze, máte tip? Za
Pár týdnů snad kdyžtak potvrdím či vyvrátím. 😄

Je možné určit pohlaví na ultrazvuku v prvním trimestru?
Strana
z3
daniela1995
23. led 2024

Moc dekuju za typy udělali jste mi radost ❤️ve čtvrtek jdu na kontrolu tak snad už mi něco řeknou a dam vám vědět jestli jste měli pravdu a jestli se mi to splnilo ❤️🙏🙏

daniela1995
25. led 2024

Ahoj holky dneska jsem byla na kontrole 15+0 a zas mi nic neřekl 😕 jen mi řekl ze mám riziko preeklampsie a dal mi prášky tak mám strach 😕ale pořad nevím podle ultrazvuku co by to mohlo byt 🤦‍♀️🤷🏼‍♀️pořad Vám to přijde jako holka ? 😂❤️dekuju

gruyerre
25. led 2024

@daniela1995 tady na té fotce vidíme akorát tak páteř, ale moc pěknou 😁

stef9328
26. led 2024

@daniela1995 tady uz opravdu nejde vycist. Twkze tady je to fifty fifty

k2024
27. zář 2024

Mohl by někdo zkusit tipnout?🥰 pokud tam teda je ten hrbolek vidět

xkbkbx
28. zář 2024

@k2024 za mě 100% kluk. 🙂

k2024
28. zář 2024

@xkbkbx ja totiz myslela ze to je nozicka a ne pohlavní hrbolek, ale moc tomu nerozumim🤭

lilian2111
28. zář 2024

@k2024 já bych řekla holka, to, co trčí nahoru je dle mě kus nohy, která jen nejí vidět celá. Dle hrbolku co jde vidět pod to vypadá na holčičku

jaja01k
28. zář 2024

@k2024 Já myslím, že holka.

kralik98
Autor odpověď smazal
neria55
25. lis 2024

@kralik98 pohlavní hrbolek videt nejde, takže 50 na 50 🤔

michaelka84
13. pro 2024

@daniela1995 ahojky, můžu se zeptat, zda to byla nakonec holčička. Máme podobnou foto😍 děkuji!

misa912
Autor odpověď smazal
karel123456789
Autor odpověď smazal
Strana
z3