Je to jisté, že jsem těhotná?

beruska187
11. únor 2016

Dobrý den, chci se zeptat. Měla jsem s přítelem chraneny pohlavní styk avsak kdyz jsme se pokouseli o prvni zasunuti, tak nam to nevyslo ani napoprve ani na podruhe, rekla jsem priteli at to zkusi bez kondomu, po neustalem zkouseni se to povedlo a ihned si dal kondom a pokračovali jsme s kondomem. Přítelem neměl ajakulaci. Teď je to 5. den po styku a mám všechny příznaky otěhotnění. Bolest prsou citlivost nosu neustale chodim na WC, únava. Také mám zhruba tyden před menstruaci a měla jsem po pohlavním styku plodné dny. Jaká je pravděpodobnost že jsem těhotná? Mám obavy.

lv
11. únor 2016

Rozhodně není jisté, že jsi těhotná, spíš bych řekla, že pravděpodobnost otěhotnění je malá. Každopádně 5.den po styku žádné příznaky ještě nebývají, to máš jen z toho strachu..

hrosatko87
11. únor 2016

Pochybuji...5 dní po styku je na příznaky ještě moc brzo.

dindonka
11. únor 2016

Pravdepodobnost zadna pokud nemel ejakulaci. Za dva, tri tydny zkus test. Ale myslim ze nic nebude. Jinak mela si zalozit diskuzi ne otazku. Kaudy odpovi jen jednou....

mandala
11. únor 2016

Spíš na tebe něco leze 😉

sixtynka
11. únor 2016

máš to spíš jenom vsugerovaný .......

evulinkab
11. únor 2016

Nejsi tehotná... 😉 😀

svetlus_pepca
11. únor 2016

Když se toho budeš takhle bát, tak se ti ještě zpozdí MS a ty se z toho zblázníš! Takhle brzo se příznaky fakt neprojeví. To je psychika 😉 Ještě pár dní se nervuj a krom zpožděné MS se dostaví i laktace 😀 To si z tebe nedělám srandu, to se snažím to zjednodušit, aby sis nedělala zbytečně starosti 😉 A příště zkuste na to zasunutí lubrikant 😉

Těhotenský newsletter

Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu

Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.


Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru