icon

Jít ve 37. týdnu těhotenství na horor do kina?

lidija1234
14. říj 2023

Asi blbý dotaz ale nějak mě to nedá ale vadí něčemu abych šla do kina na horor ? Jsem milovnice hororů a zeď tam dávají jeden moc pěkný 😄 a s dvěma dětmi se už pak asi delší dobu do kina nepodívam. Ale nevím jestli nemůžu dítě nějak traumatizovat 🤷🙈😄

gruyerre
14. říj 2023

@lidija1234 to záleží na tobě, co to s tebou dělá. Manžel nějakej hnus zapnul a mně se z toho začalo dělat blbě a šel mi tlak hrozně nahoru, takže já bych jít nemohla. Ale když ty jsi milovnice hororů, tak předpokládám, že u tebe tyhle stavy nehrozí a můžeš si to jít užít. Když při tom bude dobře tobě, bude v pohodě i dítě.

klokanka31
14. říj 2023

@lidija1234 Za mě ne. Já jsem milovnice hororů, ale když jsem v těhotenství koukala, malá se hrozně ošívala a byla neklidná. Tak jsem se na to vykašlala a byla hned zas v klidu 🤔

misha31
14. říj 2023

Ja byla ted v 6 mesici na hororu, sla bych

krisstina93
14. říj 2023

Moje Mama byla na hororu v 9.měsíci a hned jak přišla z kina jela do porodnice a narodila sem se já 😂😂 možná ji ten adrenalin rozjel porod 🙂

zekrt
14. říj 2023

Já bych nešla ani netěhotná. 😂 Ale pokud jsi zvyklá, tak to asi ničemu vadit nebude, ne?

zmrzlinka
15. říj 2023

Já jsem byla v devátém měsíci ze synem na pohádce a bylo to teda děsny.Dcera se v břiše hrozně mlela.Ka nevěděla jak si sednout.Ale zkus to.V nejhorším odejdeš .

lidija1234
autor
15. říj 2023

Tak já to zkusím a když tak odejdu. Kdybych měla.do.porodnice už dneska tak by mě to vůbec nevadilo 😂

j.a.n.i
15. říj 2023

@zmrzlinka Jo, upichnuti se na tu dobu v sedačce vidim jako vetsi problém, než co běží zrovna na plátně.

kelerub
15. říj 2023

@lidija1234 jasne že bych šla. Byla jsem ve 35tt na Nun 2 a to byly lekačky a fakt jsem neporodila, ani se tam děcko nijak nemlelo. Co hrajou?

cilkat
15. říj 2023

Zvážila bych míru hlasitosti zvuku a míru toho, jak se lekáš/bojíš. Ale jestli je ti obojí příjemné, nevidím problém to zkusit. Užij si to 🙂.

irmamala
15. říj 2023

Kdyz to netraumatizuje tebe, tak dite urcite ne🙂 Taky miluju horory a poustime si je porad. Ono nekdy zapnout zpravy je mnohem vetsi horor😀

merope
15. říj 2023

Já bych se jen bála úrovně zvuku - dítě už slyší a ostré zvuky mu můžou vadit (ale to platí o libovolném filmu v kině, ne jen o hororu).

drakenn
15. říj 2023

Nešla bych ani omylem. Při sledování hororu do těla vylučují stresové hormony a samozřejmě si je užije i dítě! Takže nevidím důvod zásobovat dítě stresem

lidija1234
autor
15. říj 2023

@drakenn já mám strach každý den,každou minutu jen když začnu myslet na porod 😄🙈

veruuu_kubesovic
15. říj 2023

Já nějak nechápu tvůj dotaz?
Miluju Vetřelce, dívala jsem se na něj celé těhotenství, proč bych se měla cizích ženských na MK ptát jestli v určitém týdnu těhotenství můžu do kina?
Podle mého názoru v 9mesici těhotenství jsem byla ráda, že vůbec lezu, natož se štrachat do kina, ale na thrillery a horory jsem se dívala až do porodu...

janule0123
15. říj 2023

@lidija1234 tak ty víš co to s tebou děla… Max se zvednu a půjdu.. já bych nesla jen z toho důvodu, ze bych tam nezvladla tak dlouho sedět 🤣

drakenn
15. říj 2023

@lidija1234 jenže leknuti ti dává úplně jinou nálož hormonů, než nějaké obavy...takže za mě bych dítě nikdy, jako správná matka, nevystavovala naloží zbytečných stresových hormonů.. na horor se můžu podívat i jindy..