Jíte v těhu Chlorellu?

petinkas
28. únor 2012

Ahoj holky, prosím o radu - dostala jsem tabletky Chlorelly.. Máte s nimi někdo v těhotenství zkušenosti? Začala jsem je již brát 3 x 3 denně, ale pořád nevím, jestli k nim mám brát ještě nějaké jiné vitamíny nebo to stačí? Díky za odpovědi.

karina1
29. únor 2012

a od koho si to dostala - od dr.? Ja som chlorellu a aloe vera brala asi 2r. pred tehu (v tehu uz nie).. ak si to dobre pamatam, tak sa pise, ze ak si chlorellu nebrala pred tehu, tak v tehu by si s nou nemala zacinat, pze chlorella detoxikuje organizmus a ak ju zacnes brat v tehu, tak sa tie toxiny vylucuju tak, ze idu aj na mimi (teraz uz neviem, ci cez plodovu vodu, al. krv) - na nete urcite najdes k tomu dosti info.. myslim si, ze akekolvek tehu vitaminy su vhodnejsie..

agentkadaisy
19. kvě 2013

Ahoj,ja brala pred tehotenstvim chlorelly hodne,pak od zacatku ji beru min... Je v ni listovka a hodne b12 atd. Ale je pravda,ze detoxikuje. Jestli to jde na mimi,to nevim. Ale v takovych malych davkach snad ne...

Těhotenský newsletter

Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu

Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.


Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru