Jméno pro druhé miminko. Jaké máte preference?
Zajímá mě názor ostatních, 🙂 tak prosím bez dohadování, vybrat jméno pro mě vážně není jednoduché, už jsem zde jednou řešila, ale teď mám užší výběr. Tak pište názory prosím 🙏
1.syn Alexandr Beneš
Další chlapecké 🙂 Damien Beneš - tam váhám nad zdrobnělými tvary
Eliáš Beneš - manželovi se nelíbí ty dvě Š, prý když bude šišlat, nikdo se nedozví, jak se jmenuje 😂
Oliver Beneš - nápad mého bratra, nejsem úplně proti
Pro holčičku 🙂 (když mi zemřela blízká osoba, celý roky si říkám, že z úcty bude moje dcera nosit její jméno, ale protože jí samotné se nelíbilo, zvolila bych pozměněný tvar a druhé místo v pořadí, cítím to tak) takže Emily/Emilly
Sofie Emily Benešová
Stella Emilly Benešová - líbí se mi o něco víc než první
Melani Emily Benešová - jak moc to ladí s příjmením moc neberu, přecijen když se vdá, tak bude vše jinak, tohle jméno Melani se mi líbí moc, Mel, Melinka,...ale jdou k sobě? Pořád přemýšlím, jak to "vylepšit"
Tak co myslíte dámy?
Z téhle nabídky asi Stela a Oliver
@veronicka89 Tak to si vetsina rodicu rada predstavuje, jak z jejich ditete vyroste reditel banky, ale uz nepripousti, ze je daleko vetsi pravdepodobnost, ze z nej bude treba skladnik (ciste proto, ze je vic napr. skladniku nez reditelu bank) 😀 Ale pokud jmeno zni dobre/spatne, tak je jedno, jake ma jeho drzitel povolani.
@zanett Uprimne si pro dítě přeju povolání takové které ho bude bavit ...
Netřeba brát můj komentář tak vážně ...
Šlo mi o to autorce nějak přiblížit jméno které chce dát synovi...pokud jsem v kontaktu s nějakým skladnikem dělníkem apod nevidím jeho jméno nikde napsané nebo vytištěné ...tudíž si jméno na skladnikovi nemůžu představit ...
Proto zrovna povolání takové kde jde o to co mě osobně při jeho přečtení vzbuzuje ...
🙂
Nejde o povolání a i o status
Nemám ráda jméno Karel Vladimír apod ...a bylo by jedno zda to bude kopáč kanálu nebo ředitel Google ...
Pomyslim si vždy je muž se jménem co se mi nelíbí...

Pro chlapečka bych z výběru volil Oliver Beneš, pro holčičku bych dal jen Sofie Benešová