icon

Jsem poprvé těhotná, že to může dopadnout i dobře?

lenka603
3. únor 2015

Zdravím holky, 1.2 se mi poprvé ukázaly dvě čárky, včera dokonce i odpoledne a to mám dostat menzes až 6.2, jsem strašně ráda i přítel, ale rozhodli jsme se do prvního UTZ to nikomu neříct, tak to chci napsat alespoň tady.. ale teď mě přepadla úplně úzkost, aby to dopadlo dobře... jsem poprvé těhotná a jak to tady čtu a i co mi holky říkali, tak moc neznám holky, co jim to napoprvé vše vyšlo.. k doktorce mám přijít až 23.2, snad to do té doby přežiju nervově 🙂 Dokonce jsem si i vypočítala termín porodu a vychází to plus mínus na přítelovy narozeniny 🙂 No neměly to naše maminy lepší, když na to přicházeli až později a nemuseli se stresovat 🙂 Ale s testem mi to nedalo, jelikož jsem to tak nějak cítila- měla jsem strašný hlad a taky jsem nemohla cítit cibuli, která byla ode mě metr 🙂

Strana
z2
melodygirl
7. únor 2015

@lenka603 Mě to také vyšlo napoprvé. Mám okolo sebe dost kamarádek, kterým to napoprvé vyšlo, spíše znám jen jednu, která měla problém a to rozhodně nejsem v izolaci. Takže pokud možno se nestresovat a užívat si radostného pocitu. Stejně je to řízeno zezhora a s tím ty vědomě příliš nenaděláš. Nech to plynout a věř v to dobré 🙂

marsrutka
7. únor 2015

co moje kolegyně otěhotněly, každá porodila v pořádku krom mne, ale tobě se zadaří, jen důvěřuj sobě a děťátku 😉

apacheee
AMBASADORKA
7. únor 2015

Neboj,muze to dopadnout samozrejme dobre.U me to tak bylo,otehotnela jsem v podstate hned a mela jsem nadherne bezproblemove tehotenstvi.Chce to necist negativni pribehy a zbytecne se nestresovat.Preju,at je vsechni v poradku a ty za 9 mesicu drzis v ruce krasne miminko.

lenka603
autor
9. únor 2015

@klaaaraaa Ahoj, tak kontrola "už" za 14 dnů, tak snad si napíšeme že vše OK 🙂 Jinak je to teda zvláštní stav to těhotenství.. už se těším, až to nebude tajné 🙂

love12345
27. únor 2015

ahoj, mě taky vyšlo těhotenství na poprvé...ale když si to beru zpětně, pořád jsem podvědomě čekala katastrofu, že bude mimoděložní, že nebude srdíčko, že neporoste atd....a ted mám roční holčičku a strach o ni mám pořád...moje teta říká když máš dítě už se nikdo docela kllidně nevyspíš 😀

jolima
27. únor 2015

Ahojky, chci Te podporit, mne to vyslo napoprve v temer 37 letech 😉 Preju bezproblemove hezke tehotenstvi, taktez porod a radost z detatka! Je nesmirna 😉

ilaura100
27. únor 2015

Urcite muze, ja jsem v obou pripadech otehotnela hned na prvni dobrou a obe tehotenstvi byla bez komplikaci.
Hodne stesti 🙂

hollybelly
27. únor 2015

mě to na poprvé vyšlo a bez komplikací, když jsme se dohodli na miminku - otěhotněla jsem přesně po 10 dnech od vynechání antikoncepce..., ukázkové těhu, velice rychlý porod (jen 39 min), holčička zdravá 3,5 kila a 51cm a dnes má skoro 15 měsíců a je to naprostý andílek 🙂 držím palečky, dopadne to dobře uvidíš 🙂

Strana
z2