icon

Jsem v 6tt. K doktorovi zatím nemusím, ne?

verunatom
5. čer 2015

podle kalkulacky jsem 5+1 kdyz nekrvacim neni me zle tak k dr zatim nemusim ne? A vse je na dobre ceste?

lamarika
5. čer 2015

@verunatom ani by tě nejspíš ještě nevzal, protože ještě nejde nic vidět. Většinou se chodí kolem 7-9tt. Měla by sis zavolat a sestřička tě objednà

lucinka58
5. čer 2015

K doktorovi se chodí nejdříve až cca v 7 týdnu na potvrzení srdeční akce plodu. Dřív to stejně nemá smysl, protože by tam viděla jen bublinku 🙂

sari_nka
5. čer 2015

Já tam jdu az budu 5+3 a termín mi určila sama sestricka

carrie_b
5. čer 2015

Moje doktorka objednava cca az na 8.tt, aspon uz je z utz hezka fotka🙂

sari_nka
5. čer 2015

@carrie_b to už bych nevydržela 😀

simdan
6. čer 2015

já jsem od 5tt věděla o těhu a k lékaři jsem šla až v 8+3tt,myslím,že to je optimální,už půjde vidět pěkně srdíčko 😉

nov.tere
6. čer 2015

První pozitivní test jsem měla 11.3 a k dr jsem šla na konci března a byla jsem 7+2 a krásně blikalo srdíčko na UTZ 🙂

betelgeuzz
6. čer 2015

Není kam spěchat. U první jsem byla v 8 tt, u druhé v 10 tt. Pak je to tady samá diskuze, že v 6 tt není vidět srdíčko, doktor vyhrožuje revizí, těhule se hroutí, přitom za 2 týdny je už všechno v pořádku. takže pak je to jen zbytečný stres.

verunatom
autor
6. čer 2015

No ja uz mam depku ted aby bylo vse ok jen vydrzet je hrozne

jetynka
6. čer 2015

Holky já byla v 6.týdnu na potvrzení těhu, byla jsem ale zklamaná protože byla jen vidět prázdná dutinka, za 14dní krásná fazolka a blikající srdíčko, já ale jít musela protože jsem měla strach z mimoděložního těhotenství, protože mě bolelo na vaječníku, tak jsem nechtěla nic podcenit, jinak bych šla tak jak píšou holky 7-9tt.

mishell56
6. čer 2015

Já hned jak mi vyšel pozitivní test tak jsem tam jela, byla jsem 3tt, viděli jsme váček a objednal si mě na 7tt na potvrzení 🙂