Jsem v 6tt. K doktorovi zatím nemusím, ne?
podle kalkulacky jsem 5+1 kdyz nekrvacim neni me zle tak k dr zatim nemusim ne? A vse je na dobre ceste?
K doktorovi se chodí nejdříve až cca v 7 týdnu na potvrzení srdeční akce plodu. Dřív to stejně nemá smysl, protože by tam viděla jen bublinku 🙂
Já tam jdu az budu 5+3 a termín mi určila sama sestricka
Moje doktorka objednava cca az na 8.tt, aspon uz je z utz hezka fotka🙂
já jsem od 5tt věděla o těhu a k lékaři jsem šla až v 8+3tt,myslím,že to je optimální,už půjde vidět pěkně srdíčko 😉
První pozitivní test jsem měla 11.3 a k dr jsem šla na konci března a byla jsem 7+2 a krásně blikalo srdíčko na UTZ 🙂
Není kam spěchat. U první jsem byla v 8 tt, u druhé v 10 tt. Pak je to tady samá diskuze, že v 6 tt není vidět srdíčko, doktor vyhrožuje revizí, těhule se hroutí, přitom za 2 týdny je už všechno v pořádku. takže pak je to jen zbytečný stres.
No ja uz mam depku ted aby bylo vse ok jen vydrzet je hrozne
Holky já byla v 6.týdnu na potvrzení těhu, byla jsem ale zklamaná protože byla jen vidět prázdná dutinka, za 14dní krásná fazolka a blikající srdíčko, já ale jít musela protože jsem měla strach z mimoděložního těhotenství, protože mě bolelo na vaječníku, tak jsem nechtěla nic podcenit, jinak bych šla tak jak píšou holky 7-9tt.
Já hned jak mi vyšel pozitivní test tak jsem tam jela, byla jsem 3tt, viděli jsme váček a objednal si mě na 7tt na potvrzení 🙂

@verunatom ani by tě nejspíš ještě nevzal, protože ještě nejde nic vidět. Většinou se chodí kolem 7-9tt. Měla by sis zavolat a sestřička tě objednà