Jsou tu maminky od 18 do 24 let?
Jsem ve 14tt těhotenství a bude mi 19let jsou tu mladé maminky taky v takovém věku?
Je mi 23 a jsem v 7tt 🙂
Mě je 20 a jsem ve 34+2 tt
Ahoj, za mesic mi bude 24 a jsem ve 4.mesici 🙂
24 a mam 1,5 rocni holcinu 🙂
Ahoj, mě bude za pár dní 23 let a jsem už po třetí těhotná. První je už skoro 4 letá princezna, druhé nás opustilo v 9tt před rokem a půl a nyní jsem podle MS v 7tt.
A sakra - jsem oficialne mezi staryma matkama :D
No nevím jak to mám chápat 24 letá maminka je stará? Já rodila v 35 to bych už považovala za starší.
Holky a kdo tu je z Prahy? Nejaky kafe? Koupacka s detmi ve Zlutakach? Pridal by se ke me nekdo? Peklo je, ze jsem se kamaradila s tema starsima (36+), v mem veku nikoho neznam a neni to proste ono... nejak nechapou, ze kdyz pritel hlida - a rad, ze jdu treba do kina, nebo jen tak do kavarny na chvili, kde proste jen vypnu a cucim do ulice🙂)) montovaly se mi do vychovy, protoze si precetly zrovna clanek na Nevychova.cz a hodlaji to hned praktikovat na mem diteti (pritom je to flegmatik, moc se nevzteka). Ja si ostatnich deti ohledne vychovy nevsimam, do niceho se nikomu nechci vnucovat. Uz to prave presahlo hranice a nemam s kym jit ven🙂 muzete inbox.
Ja ted v kvetnu rodila poprve a bude mi 32, tak snad uz taky nepatrim mezi "stařesinu" 😅
Jinak vsem gratuluji a preji hodne stesticka, at vse dobre dopadne 😉
Mě je 24 a mám 2 děti 2 měsíčního syna a 3 letou dceru ☺
@hanulkaha Já rodila v dubnu a je mi 31, tak snad ještě taky úplně nepatřím mezi ty starý matky 😀 Beru se za věkový průměr 😀
Ahoj me je 21 a cekam chlapecka 🙂 uz jsem v 5tem mesici a strasne se tesim! A vek chvalim ;) lepsi driv nez pozdej.
ano jsme tady :D ja porodila první dcerku v 18 ve 21nám miminko zemřelo v 11tt a ted ve 22 čekám další snad tentokrát se štastným koncem 🙂
@klaraslavickova určitě to bude dobré držím palce.
@mnau_m Ahoj tak to jsme natom úplně stejně 🙂
@kristyna7202 a 1.mimčo? 😊
Je jedno kdy a v kolika,hlavne at je male v poradku🙂
Ahoj, mne je 21 a pred 12 dny jsem porodila holcicku 🙂

Ahoj. Mě je 24 🙂 jestli se ještě počítám mezi mlade maminy. Mam teda už rocni dite