Jste v těhotenství spokojené s postavou?
Ahoj, zakládám tuhle diskuzi, protože jsem nenašla žádnou s nadpisem "deprese z postavy" ani "deprese z břicha" 😀 Teď samozřejmě trochu přeháním, ale začínám si připadat jako nevděčnice, nebo magor - jsem v 23tt a mám celkem větší těhupupek než ostatní (a rozhodně větší, než jsem čekala) a taky mi dost vyrostly prsa. Výsledkem je, že si už teď připadám jako věstonická venuše a v zrcadle jsem ze sebe spíš znechucená, než cokoliv jinýho. Rozhodně nehrozí nadšení z "rostoucího bříška". Samozřejmě jsem ráda, že je vše tak, jak má (ťuky-ťuk), ale i když jsem momentálně oproti původní váze přibyla asi 5-6 kg (nevím přesně), čili nic mimořádnýho, a navíc zjevně většinu do těch prsou a břicha, připadám si prostě už teď jako vorvaň a děsím se, jak budu vypadat za měsíc? Za dva?? Až začnu k přibírání ještě zadržovat vodu?? Jasně, bla bla, pak to shodím, vykojím, vyběhám, zhubnu... Ale já (trošku dětinsky, ok) tak nechci vypadat ani teď! Jenže kolem sebe slyším jen samý nadšený áchání, ve skupině s mým termínem porodu se dnes zrovna probíralo těhotenské focení a mně začíná připadat, že jsem jediná, která by chtěla břicho co nejmenší a ostatních změn na těle (zmizlý pas, obří dudy atd.) co nejmíň... Je tu někdo, kdo je taky z těch tělesných změn spíš otrávenej a nejradši by tyhle měsíce přežil schovanej za nějakým vhodným hologramem? 😕
@zuzineckah Vypadá krásně, ale je jen 75G a já teď vůbec nemám představu, jakou mám velikost - tu od otto mám 38 a je mi už knop, M&S má zase jiný číslování. I když, ono možná lepší nevědět 😀 Počkám a uvidím, přinejhorším holt vyrazím pak ještě po obchodech, no 😒
@barumat To bude asi nejlepší. Při prvním jsem taky neměla vůbec představu jakou mám velikost. Tohle bude naše třetí, tak už si můžu dovolit takové machrovinky, jakože si ji objednám přes web 😀
Tak já nemůžu říct, že bych postavu v těhu neřešila, ale není to něco z čeho bych si dělala těžkou hlavu...jsem v 33+3 tt, nahoře mám 20 kilo, čekám dvojčátka, před těhu jsem měla 56 kilo na 168 cm a opravdu dostávám zabrat hlavně přes bříško, ale spousta lidí v okolí když mě vidí tak se ptá,kde ty dvě děti mám, že na to nevypadám atd...samozřejmě že mi určitě víceméně lžou, protože já se vidím v zrcadle moc dobře a taky vím jak se cítím...ujdu pár metrů a funím jak lokomotiva, v posteli se plácám jak velryba na suchu, ale ty dětičky mi za to stojí...no a navíc tatínek si moje bříško nemůže vynachválit...no koho by nepotěšilo kdyby vám každý den řekl ,,jsi krásná, moc ti to sluší maminko,,....ikdyž vy sama si připadáte všelijak...teď jde hlavně o ty miminka co nosíme, a ne o ty nadbytečné kila...s těma si dělejme vrásky až někdy po porodu... 🙂
Jsem ráda že mám bříško takové menší, hodně lidí mi říká že vypadám tak na 6m a ne na 8.. Přibrala jsem jen břicho,zadek a trochu stehna, takže po porodu plánuji trénovat nohy s miminkem a kočárkem 🙂 jsem skoro 34tt a mám 10 kg nahoře, takže zas taková hrůza jak jsem se bála není 🙂
Já teda jsem tlust´och - i bez těhotenství... Zatím moc nepřibírám (začátek 7. měsíce a nahoře cca 5-6 kg, nevím kolik jsme měla před těhu)...ALE! S čím teda nejsem spokojená - to jsou moje prsa ☹ Jako - jestli mi takovýhle zůstanou - tak budu naštvaná... Mívala jsem pěkná prsa a ted´ mám takový (PARDON!!!) "cecky".... 😀 Tak z toho mám skoro depku... no.... Ale co - hlavní je mimčo!!
Končím teprve první trimestr a jsem docela zoufalá. Moje už tak značně velké "vnady" se ještě zvětšily a dítě se mi evidentně vyvvíjí v zadku🙂) Uznávám, že jím určitě víc než dřív, ale prostě mám pořád hlad🙂 Moje břicho vypadá večer jako bych byla v šestém měsíci. Nikdy jsem nebyla zrovna modelka, ale řekla bych, že spadám do kategorie "normální váha". K tomu mám teď shodou okolností kolem sebe dvě kamarádky v téměř stejném týdnu a obě mají 50kg i s postelí. Představa jak se potká verlyba a dvě opuchlé nitě mě budí v noci ze sna! :D Tak toť můj výlev, dámy!)

@junkka 😀 člověk je na sebe občas příliš kritický... co si budem povídat, těhotenství prospěje jen málokteré postavě 🙂 Člověk pak ocení lásku ke sportu 😀