icon

Jste v těhotenství spokojené s postavou?

barumat
5. led 2016

Ahoj, zakládám tuhle diskuzi, protože jsem nenašla žádnou s nadpisem "deprese z postavy" ani "deprese z břicha" 😀 Teď samozřejmě trochu přeháním, ale začínám si připadat jako nevděčnice, nebo magor - jsem v 23tt a mám celkem větší těhupupek než ostatní (a rozhodně větší, než jsem čekala) a taky mi dost vyrostly prsa. Výsledkem je, že si už teď připadám jako věstonická venuše a v zrcadle jsem ze sebe spíš znechucená, než cokoliv jinýho. Rozhodně nehrozí nadšení z "rostoucího bříška". Samozřejmě jsem ráda, že je vše tak, jak má (ťuky-ťuk), ale i když jsem momentálně oproti původní váze přibyla asi 5-6 kg (nevím přesně), čili nic mimořádnýho, a navíc zjevně většinu do těch prsou a břicha, připadám si prostě už teď jako vorvaň a děsím se, jak budu vypadat za měsíc? Za dva?? Až začnu k přibírání ještě zadržovat vodu?? Jasně, bla bla, pak to shodím, vykojím, vyběhám, zhubnu... Ale já (trošku dětinsky, ok) tak nechci vypadat ani teď! Jenže kolem sebe slyším jen samý nadšený áchání, ve skupině s mým termínem porodu se dnes zrovna probíralo těhotenské focení a mně začíná připadat, že jsem jediná, která by chtěla břicho co nejmenší a ostatních změn na těle (zmizlý pas, obří dudy atd.) co nejmíň... Je tu někdo, kdo je taky z těch tělesných změn spíš otrávenej a nejradši by tyhle měsíce přežil schovanej za nějakým vhodným hologramem? 😕

Strana
z5
barumat
autor
7. led 2016

@ukeke Už v 11.tt....?? Já si jí kupovala asi ještě o měsíc dřív, protože v kosticích mě bolely prsa ještě o hodně víc, než v normální podprsence. Taky mi byly prakticky okamžitě moje podprdy malý. A teď? Ta, co jsem si koupila ve třetím měsíci a přišla mi krásně elastická, volná a s velkou rezervou, je mi už beznadějně malá 😅

barumat
autor
7. led 2016

@zabzulka Přiznej se, ty sis jenom na prvná fotce vycpala břicho polštářem 😀

zabzulka
7. led 2016

@barumat no pochopitelně..a to druhé je photoshop 😀 😀

barumat
autor
7. led 2016

@zabzulka 😀 😀 😀

ukeke
7. led 2016

@barumat to jsi mě teda uklidnila 😀

barumat
autor
7. led 2016

@ukeke Dávala jsem tady už v jiný diskuzi tip na celkem dobrou kojící podprdu od otto, já si jí koupila už nateď, protože je fakt hrozně pohodlná, třeba ti tip přijde taky vhod: http://www.otto-shop.cz/d-10019553423-podprsenk... Já jsem původně měla 70D/E (D tady na otto, E u trioly), koupila jsem si 38 a ještě pořád jí nosím, jen mi teď přijde trošku naducanější a knop, prostě se z ní stala neplánovaně push-upka 😀 Plánuju tam koupit o číslo větší, s tou už SNAD vystačím nafurt...

ukeke
7. led 2016

@barumat děkuju...za každou radu budu ráda 🙂

ma_jo
7. led 2016

Ja teda musim rict, ze si v romhle smeru tehotenstvi dost uzivam. Vzdycky jsem byla docela hubena, ale nemela jsem moc pas a vzdycky trosku vystouple bricho. I kdyz jsem posilovala, nebo cokoliv, nikdy nebylo uplne ploche a k mym noham jak tycky to vypadalo smesne. Ted mam na vetsi brisko dobrou omluvu a jsem na nej hrda 🙂

deathy
7. led 2016

Já byla v těhu spokojená.. teda až když bylo vidět, že to břicho je těhu a né jen nafouklý. To už pak bylo fajn. Nosila jsem uplý trika, tílka... protože to je přece těhu břicho a né špek, tak jsem si to mohla dovolit 😀 vypadalo to hezky. Navíc přes léto jsem se i (ač neustále ve stínu) krásně opálila, takže jak se říká - opečený bůček vypadá vždycky líp než sejrovatý... 😀 dokonce i sestřička v porodnici mi opálení pochválila když jsem se po porodu sprchovala a ona na mě dohlížela.
No, takže jo, v těhu dobrý, prsa pěkný. Teď už je to teda horší, ale já věřím, že v létě až malej bude jakš takš lezoucí/chodící se to všechno zpevní a bude to príma.

karlajasmine
7. led 2016

jinak holky s prsama to mate dobry.. ja mela pred tehu velikost 70F a ted mam 75I :D... kamkoli prijdu tak mi koukaji vsichni na prsa, desny 🙂

xjita
7. led 2016

ahoj, jsem na konci 16 týdne, připadám si jako koule, prsa mam neuvěřitelně obrovský - už teď si připadám jak mlíkárna Kunín...a břicho už pomalu nejde moc zakrývat. Většinu kalhot už nezapnu... narostl mi i zadek a možná i trochu stehna...prostě žádnej med... no a k tomu teď ty Vánoce, kdy to bylo jen cukroví dokola, to tomu taky nepřidalo... manžel je zlatej, na moje : "jsem tlustá" odpovídá."ne, nejsi, jsi těhotná". prostě taky nejsem s těmi fyzickými změnami moc spokojená, hlavně v tomhle období ještě 100% žena nevypadá jako těhotná, ale klidně i jako tlustoprdka... trochu se děsím, že přiberu během těhu moc, a pak budu taková ta nakynutá maminka... ne, že bych před těhu byla twigi, ale měla jsem hezkou sporem zpevněnou ženskou postavu, vel. 36-38. no a teď mam košile vel. 44...jsem vlastně ráda, že i někdo jiný to vnímá stejně jako já, protože doma mi za tyhle keci nepochválí, takže je supr se někde aspoň "vypovídat - vypsat"...

barumat
autor
7. led 2016

@xjita Mě nejvíc pobavil ten můj 🙂 Opatrně jsem se ho ptala, jestli ho teď třeba po sexuální stránce nepřitahuju míň, když mám takový břicho už teď. Když na mě nechápavě civěl, dodala jsem, že některým chlapům tohle vadí a žena s břichem se jim prostě nelíbí a sexuálně je nepřitahuje, břicho se jim "ekluje". Ten můj pitomec mi na to odpověděl, že jemu jsem se nelíbila ani bez břicha, tak to nevadí. 😀

barumat
autor
7. led 2016

Jo a mimochodem, o polední pauze jsem skočila do Marks & Spencer a koupila si dvě podprsenky. Pod tričkem vypadají hezky a jsou o malinko pevnější než ty hadrový z otto, ale jakmile tričko vyhrnu, přichází úžasnej šok - dva cirkusový stany, no sexy kousek jedna radost... 😠

zabzulka
7. led 2016

@barumat ty jsem si kupovala taky, velikost 75E😀 nosím je doteď 🙂

izzybickerstaff
8. led 2016

Tak váha dnes ukázala +10kg...takže už jsem oficiálně taky v depresi 😀

barumat
autor
8. led 2016

@izzybickerstaff Včera jsem si po vší tý zelenině a ovoci dala vysloveně zdravou večeři - čínskou polívku, pytlík paprikovejch LAYS a pytlík popcornu. Prostě byla chuť, ono se to jednou nezblázní - ale taky jsem napjatá, co mi o víkendu váha poví, doma jí naštěstí nemám 😅

mon_88017
8. led 2016

@barumat a počkej, až budeš shánět podprdu na kojení, sexy kojicí podprsenka je takový malý oxymóron 😅

barumat
autor
8. led 2016

@mon_88017 No to já je mám už teď, právě že jsem uvažovala tak, že třeba hned po porodu ne, ale postupně se mi ty nalitý prsa zase trošku smrsknou, tak jsem si rovnou koupila už na těhotenský období kojící podprdu, že jí využiju teď a pak ještě při tom kojení. Nehledě na to, že jsou oproti normálním podprdám o dost pohodlnější 😅 Nicméně sexy vzhled jsem vzdala, to je fakt, i když ta od otto fakt vypadá i celkem dobře. Ale jak je jen látková, tak ty prsa jsou v ní takový lehce rozkydlý, no... Tahle z M&S je o něco pevnější, klasickej střih, drží pěkně, ale vypadá jako bych jí strhla ze svojí babičky 😀

mon_88017
8. led 2016

@barumat docela slušný má značka Hotmilk, vrchol erotična to teda neni, navíc ty ceny... Poměrně vypadající kousky sem našla aj na Astratexu, ale kupovat podprdu bez zkoušky a akrobacie ve zkušební kabince taky nejni úplně vono. Z M&S sem měla taky a jak říkáš, pevná, držela, pohodlná byla, ale jak po babičce 😀

zuzineckah
8. led 2016

@mon_88017 Používala jsem tyhle a jsou perfektní. Mám ve více barvách. Prodává je babiez.cz, ale asi i jiné obchody. Je to značka Noppies (Nursing Dot).

zuzineckah
8. led 2016

Ještě jsem pak měla tuhle, ale ta už je docela hodně drahá. Nicméně seděla úplně nejlépe. Měla jsem ve fialové barvě. Zn. Mammae

barumat
autor
8. led 2016

@zuzineckah Ta černá je... SLINT! Kolikpak stojí? Počítám že zhruba tolik jako dětská postýlka z IKEA včetně matrace a ložního prádla 😀

zuzineckah
8. led 2016

@barumat to si odhadla velikost?? Já tedy měla u obou dětí prsa zvětšené až tak dva dny po porodu. To mi fakt poskočila tak o dvě čísla. V těhotenství se sice zvětšila, ale asi jen o číslo. Skutečná velikost naběhla až když jsem začala kojit. To bylo něco 😀

zuzineckah
8. led 2016

@barumat 😀 😀 je to značka Mammae, model nevím, kupovala jsem ji také v babiez tehdy v akci za 1650,-, teď jsem koukala, že jí tam nemají. Našla jsem v Malviku za 1990,- 😀 Masakr, ale byla fakt skvělá. Min. jednu si pořídím zas. Ale i ty Noppies jsou taky dobré a jsou za polovinu

junkka
8. led 2016

Joo holky, ani nevíte, jak vám rozumím. Já nabrala 19 kg. Výsledná váha 95, jako pecka (předtím jsem byla hubená, ikdyz to tak dle váhy nevypadá, tak jsem profi sportovec a jsem dost vysoká). Ke konci už jsem se jen valila a těhotenství jsem si teda neužívala vůbec. No a měla jsem hrůzu z toho, jak to nikdy nezhubnu a pod. A přesně 2 měsíce po porodu jsem zpátky na své váze a pořád to jde pomalinku dolů. Ale je pravda, že jsem po porodu vůbec neměla čas řešit takový věci, byla jsem ráda (ten první měsíc), že se vůbec stihnu najíst. Tak se zkuste nestresovat, určitě to pak půjde samo 😉 ikdyz mě se to radí, když už mám po. Já byla taky vystresovana z toho jak jsem obří a otekla. Fuj. 😀 fotka cca 3 dny před porodem 🙂

zuzineckah
8. led 2016

@junkka tak na 95 kg rozhodně nevypadáš, nebo aspoň já si tohle číslo představuji na tělesných proporcích jinak 😀 Slušelo ti to 😀 Já jsem nabrala u prví 12kg (zhubla jsem do 2 měsíců 22kg - šíleně se mi zrychlil metabolismus) a druhého 17kg a to jsem tak pozvolna ztratila asi do 3-4 měsíců. Ale cítila jsem se jak vorvaň, takže ti rozumím.

barumat
autor
8. led 2016

@zuzineckah No proto jsem si tu první koupila takovou hadrovou, co se na kojení dává nastranu a dá se do ní narvat cokoliv v rozmezí tak tří velikostí. Bohužel mně se prsa už teď zvětšily cca o dvě až tři čísla, takže nemám na vybranou. Každopádně jsem koupila právě už rovnou tu kojící, že je pohodlná a třeba jí pak aspoň v pozdějších měsících, když už ty prsa zase nejsou nalitý tolik, využiju... 😒 Nicméně jestli se mi prsa ještě po porodu nalejou o několik velikostí, tak už budu asi přepadávat ☹

zuzineckah
8. led 2016

@barumat všeho moc škodí, co? 😀 Já naštěstí nemám normálně velká prsa, takže mě se zvětšují do hezké velikosti a vyloženě si to užívám 😀 😀 😀

zuzineckah
8. led 2016

@barumat tahle je taky hezká a je i docela levná... http://www.e-velina.cz/obchod/vyprodej/kojici-p... Nevím jaká bude kvalita, ale vypadá zajímavě a pohodlně

junkka
8. led 2016

@zuzineckah no to je tím že mi to neslo do obličeje, tahle fotka zkresluje, ale nohy to bylo peklo. Jak od slona 😀 ale děkuju 🙂

Strana
z5