Kdo byl na nemocenské během těhotenství? Měly jste kontroly?
Jo, u obou těhotenství
Jsem od listopadu a nikdo nepřišel ani jednou ale neriskovala bych,náhoda je fakt blbec.
Mě kontrola přišla v těhotenství 3x vždycky těsně před začátkem nebo po konci vycházek.
Ano, kontrolu jsem měla.
Ano přišla mi kontrola jednou
Já měla kontrolu před pár dny
Byla jsem na neschopence asi dva měsíce? Nepřišla mi žádná kontrola, ale opravdu jsem to dodrzovala. A bylo léto a nebyla jsem schopna se ani zvednout z gauce, natož prochazka..:D
Ano, kontrola došla za 4 měsíce třikrát.
@olilinka Neriskuj. Sice na mne nikdy nebyli, ale za ten průśvih to nestojí. Buďto si dej na ráno třeba hodinu a nebo jdu po 18.hodině
@olilinka Chápu tě, předloni jsem to měla úplně stejně. Zkus si u doktora rozdělit vycházky. Třeba 2 hodiny ráno a zbytek odpoledne. Kontrolu jsem sice neměla, ale dodržovala jsem časy. Za ten stres mi to nestálo.
Byla jsem na nemocenské celé těhotenství. Z důvodu toho, že jsem pracovala na rizikovém pracovišti, kde byla možnost se nakazit žloutenkou, apod. Kontrola ani jedna. Zároveň ale byla na marodce, taky těhotná, moje kamarádka. Ta měla kontroly snad 4. Dokonce tak, že měla vycházky do 18:00, a 18:10 už u ní byla kontrola.
Kontrola mi přišla 2 krát v těhotenství
Kontrola mi nepřišla ani jednou, ale právě kvůli horku jsem je měla na ráno a večer, ale většinou jsem ven chodila jen ráno.
Na neschoence cele tehotenstvi, nikdo neprisel ale snazim se to dodrzovat. Vychszky od 13-19. A kdyz je leto a vedro? Je lepsi byt doma at se nedusis v tom horku.
@olilinka Porodila jsem před 6 měsíci a před tím jsem byla na neschopence půl roku a nikdo nepřišel a to jsem byla i 14 dní pryč 🤷🏻♀️
Prý po 20 hodině už chodit nesmí 🤷
Zrovna včera byla u kamarádky kontrola, když nebyla doma. Šla na poštu pro balík, pryč byla asi 20 minit a doma na ní ve schránce čekal papír s časem, kdy tam paní byla. Teď bude shánět který s doktorů jí napíše, že byla u něj jinak je asi bez peněz.

Na neschonpence jsem byla 2 měsíce a kontrola nepřišla ani jednou