Kdy vám začalo růst bříško a kdy se vám začalo dělat zle?

miba10
22. bře 2017

Ahoj holky, chci se zeptat.... kdy vám začalo růst bříško a kdy vám začalo být špatně?

jullli
22. bře 2017

U prvniho syna mi spatne nebylo brisko zacalo rust kolem 11tt
Ted druhe tehu mi je zle od 4tt a dnes zacinam 8tt

puutalo
22. bře 2017

Špatně mi vlastně za celé těhotenství nebylo vůbec. A bříško mi začalo růst okolo 10tt, s tím, že to spíš vypadalo jako špek.

ivuse20
22. bře 2017

Mě špatně taky nebylo - teda když nepočítám že jsem se najedla míň. A bříško mi začalo růst kolem 18tt

janawaes
22. bře 2017

Záleží jaké jsi postavy, pokud silnější, tak bříško bude růst později a pokud štíhlá, tak bude vidět dříve 🙂 mě začalo bříško být vidět asi kolem poloviny těhu, ale jsem štíhlé postavy. Kámošce co je trochu silnější až později. A špatně mi bylo ze začátku, ale jen chvíli, jinak bylo těhu v pohodě 🙂

dandaa
22. bře 2017

Spatne (unava bez zvraceni)mi bylo od 7tt do 13tt a brisko se ukazalo az v pul sesteho mesice,jsem stihla ale trvalo nez se ukazalo.

tomikjoejoe
22. bře 2017

první těhu - první tři měsíce špatně, růst kolem 8tt
druhé těhu - zvracení od začátku do konce, břicho kolem 15tt (hodně jsem zhubla)
třetí těhu - podobný průběh jako u prvního
čtvrté těhu - jsem 21tt a zvracím téměř každý den, protože se mi nepodařilo ještě plně zbavit se přírůstku váhy ze třetího těhu, tak jsem od cca 8tt vypadla jako v pátém měsíci, teď vypadám, že každou chvíli porodím :D (sice jsem trochu zhubla, ale všechno na zadku a břicho zůstalo :D )

konidana
23. bře 2017

Ani v jednom těhotenství (ze dvou) mi nebylo špatně (jen jsem nesnášela vůni vařených jater, která jsem nikdy nejedla a žaludek mi nepobral ani nealko pivo, takže jsem měla 8měsíců absťák:D). V 1.mi začalo trošku růst bříško kolem 20tt, ve druhém dříve (asi 10.tt ?) Měla jsem děti docela brzy po sobě a jsem štíhlá a vysoká.

no_title
23. bře 2017

špatně mi bylo už 3 dny po pozitivním testu, ale tak neskutečně, že jsem za 2 dny skončila v nemocnici na kapačce a za 1. trimestr ještě několikrát. Skončily až někdy v 15 tt, ale žaludek mívám ráno a večer pořád na vodě a musím držet dietu.
Bříško mi přišlo, že se objevilo až v 16tt, předtím bylo taky, ale nevypadalo moc jako těhotenské spíš jakobych byla nafouklá. Posílám foto, poslední je ze 16. tt

bamishop
23. bře 2017

u kazdeho ditete jinak, u prvniho si v den porodu mysleli, ze se du registrovat do porodnice na konci tretiho mesice, bricho proste zadne, jak po nedelnim obede, u druheho uz trochu bylo a u tretiho buben, jak po nedelnim obede u nej bylo bricho cca na konci tretiho mesice. Spatne mi byva druhy a treti mesic, nekdy i zacatek ctvrteho a pak konec sedmeho a zacatek osmeho nez dite klesne

milenahruskova
23. bře 2017

Nikca v 15.tydnu je zatim plocha jak sardinka.Je to ruzne,ja mela deti v unoru a pres zimni bundu nebylo nic videt.A pak se u nas lidi divili jakto ze uz mame miminko.

rive
23. bře 2017

Špatně mo bylo tak od 9tt a ještě na konci 6. Měsíce jsem bříško neměla.
Když jsem šla rodit, tak mě doktorka seřvala, že jsem cele těhotenství kouřila a tak mám malé břicho, to jsem naposledy kouřila snad na střední a to ještě jednou za uherský rok 😂

luckyne
23. bře 2017

U prvního těhotenství mi špatně nebývalo, zvracela jsem jen jednou, jen mi vadily různé pachy, třeba cokoliv s kari nemůžu cítit dodnes. Břicho mi začalo vylézat až po cca 23.tt, jsem hodně vysoká a celkem štíhlá. Přibrala jsem asi 5 kg.
V druhém těhotenství mě nevolnosti potrápily trochu víc, cca první 3 měsíce se mi dělalo zle, jen když jsem otevřela ledničku. Zároveň jsem prodělala hned několikrát střevní chřipku, takže jsem si zvracení atd. dost užila. Břicho se mi objevilo trochu dřív než u první, ale myslím, že i v den porodu bych i zamaskovala, že jsem vůbec těhotná:D. Přibrala jsem asi 9 kg.

mku
23. bře 2017

Me u prvniho nebylo spatne vubec, jen me bolel cele tehu zaludek a vadily nektere pachy. Ted me bylo zle/zvraceni od 8tt do 18tt (dvakrat kapacky) a od te doby celkem dobry, jen silena unava a nechut k jakemukoliv jidlu. Brisko mi ted zacalo byt videt asi v 18tt, ale hodne jsem zhubla a jeste nejsem zpet na sve puvodni vaze.

bbubble
23. bře 2017

mne bolo spatne akurat tak medzi 8-10tt, a brusko zacalo byt vidiet asi okolo 17tt.. pak tak skutocne vyliezlo asi v 22-23tt 🙂

Těhotenský newsletter

Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu

Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.


Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru