icon

Kniha o těhotenství a péči o miminko. Máte tip?

modrkon
26. lis 2025

Dobrý den,

prosím o doporučení knihy o těhotenství a následné péči o miminko.

Děkuji

zuzkasim
26. lis 2025

Já asi půjdu trochu dál, než zatím uvažuješ, ale je mi moc sympatická kniha Děcké lékařství (hledej opravdu pod tímto názvem, není to překlep ani chyba).

nanyh
26. lis 2025
@zuzkasim

Já asi půjdu trochu dál, než zatím uvažuješ, ale je mi moc sympatická kniha Děcké lékařství (hledej opravdu pod tímto názvem, není to překlep ani chyba).

@zuzkasim Souhlasím. Také jsem si jednu ulovila a líbí se mi👍🏼

reeeza
27. lis 2025

Já mám Rozvíjej se děťátko a líbí se mi. Sice je to trochu bichle, ale je tam spoustu informací 🙂

veru181
27. lis 2025

Já byla spokojena s Novou velkou knihu o dítěti, od těhotenství do 3 let. Případně ji mám za 70 Kč na prodej 🙂.

vendulis
27. lis 2025

@modrkon Ahoj mám Rozvíjej se děťátko, Něžná náruč rodičů, byla jsem nadšená🙂. Oboje za 150 Kč, ještě jsem to nedělá do prodeje. Pak ještě Velká česká kniha o matce a dítěti od Hanákové a Velká kniha o dítěti od Birgit Gebauer každá za 80 Kč.

monny3
27. lis 2025

Kniha Proč mi tohle nikdo neřekl? od 2 autorek (porodní asistentky a lektorky handlingu+vaničkování, která má sama 3 nebo 4 děti). Stručně a jasně napsaná, i kdyby na poslední chvíli před porodem ji měl člověk přečíst, tak je v ní podle mě u každého tématu od těhotenství až po příkrmy přesně to hlavní, nezbytné a opřené o aktuální poznatky 👌🏻