icon

Kniha o těhotenství a péči o miminko. Máte tip?

modrkon
26. lis 2025

Dobrý den,

prosím o doporučení knihy o těhotenství a následné péči o miminko.

Děkuji

zuzkasim
•
26. lis 2025

Já asi půjdu trochu dál, než zatím uvažuješ, ale je mi moc sympatická kniha Děcké lékařství (hledej opravdu pod tímto názvem, není to překlep ani chyba).

nanyh
•
26. lis 2025
@zuzkasim

Já asi půjdu trochu dál, než zatím uvažuješ, ale je mi moc sympatická kniha Děcké lékařství (hledej opravdu pod tímto názvem, není to překlep ani chyba).

@zuzkasim Souhlasím. Také jsem si jednu ulovila a líbí se mi👍🏼

reeeza
•
27. lis 2025

Já mám Rozvíjej se děťátko a líbí se mi. Sice je to trochu bichle, ale je tam spoustu informací 🙂

veru181
•
27. lis 2025

Já byla spokojena s Novou velkou knihu o dítěti, od těhotenství do 3 let. Případně ji mám za 70 Kč na prodej 🙂.

vendulis
•
27. lis 2025

@modrkon Ahoj mám Rozvíjej se děťátko, Něžná náruč rodičů, byla jsem nadšená🙂. Oboje za 150 Kč, ještě jsem to nedělá do prodeje. Pak ještě Velká česká kniha o matce a dítěti od Hanákové a Velká kniha o dítěti od Birgit Gebauer každá za 80 Kč.

monny3
•
27. lis 2025

Kniha Proč mi tohle nikdo neřekl? od 2 autorek (porodní asistentky a lektorky handlingu+vaničkování, která má sama 3 nebo 4 děti). Stručně a jasně napsaná, i kdyby na poslední chvíli před porodem ji měl člověk přečíst, tak je v ní podle mě u každého tématu od těhotenství až po příkrmy přesně to hlavní, nezbytné a opřené o aktuální poznatky 👌🏻