icon

Kolik smím vypít alkoholu v 3tt?

veverkamaminka
31. pro 2016

Ahoj, pokud jsem opravdu v třetím týdnu a bůh Mé novoroční přání holčičky vyplnil. Kolik toho smím vypit? Měla jsem sklenku Sangrie, pivo, dvě-tri sklenky šampaňa s odstupem ;)

Strana
z3
veverkamaminka
autor
9. led 2017

@stekkna
🙂 souhlasím. A vidím že jsi další kdo má podobný věkový rozdíl co je na tom to jevvěc každého jak si žije a s kým.

veverkamaminka
autor
9. led 2017

@marketa11112
Děkuji za poklonu už jsem i slyšela, že vypadám na 15 :D . A zas tak stará bába tedy nejsem a vzhledem k tomu, že tvůj věk nečtu tak ani tě nechci urážet jako ty mne a tak budu s věkem u tebe držet pusu abych tě náhodou nenaštvala

kachnicky
9. led 2017

Jo holky v pohode, nikdo se vam nesmeje ze mate takove muze 😉 Ja uz to rozebirat nechci😀 Hlavne at jste stastne, to je dulezite 😉😉😉 ( hlavne dlouho stastne)

stekkna
9. led 2017

Ty to říkáš jako kdyby byli vadní.

sasui1
9. led 2017

@kachnicky me se treba vase komentare vubec nedotkly nijak osobne. Preci jen nejste jedina. Asi kdyz se vymykate obecne platnym "normam" tak musite trochu pocitat s nejakym negativnim komentarem i tim zavystivym jakoze jsem zlatokopka (holky i kdyby. To je pro kazdeho!) Oba s manzelem si situaci uvedomujeme. A jak nekdo napsal. Kazdy muze toho druhejo behem chvilky ztratit. At uz smrti ci rozvodem. Proc dobrovolne ztratit nekoho s kym si rozumite a vyznavate stejne hodnoty "jen" kvuli veku. 🙂

marketa11112
9. led 2017

@veverkamaminka je kazdeho věc s kym a proc zije, natoz rozdil ve veku.. vůbec by me nenapadlo to resit, vadi mi jiné odpovedi...

blahova_andrea
9. led 2017

@veverkamaminka já tě nechci nijak urážet ani srážet ani soudit. ale tímto příspěvkem jsi tak nějak napsala vše. psycholog by měl po tomto základ jasný 😅

jestli nechceš, aby se ti někdo v něčem hrabal, tak to sem prostě nepiš. jinak musíš počítat se vším. co člověk, to názor a způsob vyjadřování 😉

lajla
9. led 2017

To je zas blba otazka😥😥😥

Strana
z3