Komu se povedlo ovlivnit/uhádnout pohlaví miminka?
Ahojky všem
Ženy zajímalo by mne který z vás se povedlo ovlivnit pohlaví miminka ?
Nebo který z vás se povedlo uhádnout pohlaví miminka již v bříšku ?
A zdali se povedlo vašim blízkým uhodnout pohlaví vašeho miminka ?
Ptam se jen zezajimavosti ,protože muj ginekolog je tajnustkař a pohlavi miminka mi asi rekne až pred porodem 😲
a ja uz sem napnuta jak struna . 😀
Děkuji.💙💖
@ronyx párkrát jsem diskutovala,ale spíš jsem jen pročítala 🙂 párkrát co se týče pohlaví jsem zasáhla,ci se týkalo babských rad a tak,že u syna to na mě sedělo obráceně a pak jsem se ti snažila pomoc s odkazem na výpočet pohlavi podle Plzáka,ale bohužel neuspesne.Stranka prestala fungovat,ale zahada,ze me stale funguje 😀
Ahojky holky ,tak sem doma výsledek ze screeningu nevím prý až zítra a na ultrazvuk mě nevzal prý až ve 20 tt.
@ronyx Posílám ti fotku mého mimi z předchozí kontroly (už mi nastavili tablet a jdou mi sem dát fotky😉)
Můžeš se mrknout mezi nožičky? Dr .. to napíná ať prý mam na co premyslet,ze to tam jde vidět , ale ja se v tom nevyznám.
Děkuji.
@nonacek Hele ale stejně je ta dr střelená 😀 tak pokud to už ví jistě a ještě řekne,že to na té fotce jde vidět krásně tak nechápu proč ti to neřekne.Jsi máma a máš na to právo.Tak o co jí jde?Kdyby si nebyla jistá tak to beru,ale podle toho co píšeš to vypadá,že už si jistá je a navíc v 17 tt už to musí dr poznat krásně.
@nonacek já myslím,že jo,vidím tam takové dvě mandličky,ale stejně tak to můžou být pysky 😀 Takže si nějak netroufám,hele ta fotka je dobrá,být tebou udělej nové téma,už to tu bylo několikrát a ať ti holky řeknou co vidí,napiš k tomu,že dr ví ale nechce ti to říct.Tím se vyvaruješ komentářů typu proč se nezeptáš?Proč si nepočkáš atd 😀
@nonacek
@ronyx
A co se tyce vysledku ze screeningu,tak ani nevim kde zacit,utz na vybornou,ale vzhledem k tem hodnotam krve screening vysel pozitivne ☹ ☹ ☹ tudiz jsem na rizikovem,hlidana a musim tam na konci brezna znova.za 14 dni mi gyndar bude brat krev a pak na genetice na konci brezna znova,podle toho jak to vyjde se rozhodnou,jestli me vezmou na plodovku ☹ ☹ ☹ je to hrozny,stresujici,nepopsatelny...cetla sem,ze to vyvhazi spousty tehulkam takto,nedokazi rict ani proc tomu tak je...proste me to sere ☹

@emily2015 a byla si tiško jak myška 😀 že ses ozvala až teď 🙂 Nebo jsem si nevšimla?Já v tom mám trošku binec se přiznám,když nemá maminka v avataru nějakou fotku,či obrázek,tak si je hrozně špatně pamatuju.Všechy jsou pro mě pak ty kreslené holčičky s úsměvem a červenými líčky 😀 a nicky si nepamatuju už vůbec,zázrak že jsem si zapamatovala vůbec Nony,když má taky jen kreslenou panenku 😀 Ale teď už budu vědět 😉