Komu se povedlo ovlivnit/uhádnout pohlaví miminka?
Ahojky všem
Ženy zajímalo by mne který z vás se povedlo ovlivnit pohlaví miminka ?
Nebo který z vás se povedlo uhádnout pohlaví miminka již v bříšku ?
A zdali se povedlo vašim blízkým uhodnout pohlaví vašeho miminka ?
Ptam se jen zezajimavosti ,protože muj ginekolog je tajnustkař a pohlavi miminka mi asi rekne až pred porodem 😲
a ja uz sem napnuta jak struna . 😀
Děkuji.💙💖
@nonacek na pohlavi sem se ptala a pry to poznat nejde,nebo urcite ne z teto fotky...poprosila jsem,jestli mi zkusi kouknout,ale pak tam prilitl doktor a zacal semnou resit pripadny odber plodovky,krve a tak ☹ a jinak jestli si myslis to mezi nozkama takovou carku,co vede pryc,tak to je pupecnik,ptala jsem se na to take 😀
@ronyx děkuji moc,já také věřím,že to bude určitem oka,citím to tak,a také jsem přemyslela o te plodovce,ale zase odmitnout,ja vubec nevim...proste ty stresy,ja vim i ctu,ze nejsem jedina komu to taktoo vyslo a ma zdrave dite,ale proste...neda mi to zkratka ☹ kor ted cekat zase na nejake vysledky...toto tehotenstvi je tedy naprosto jine se vsim vsudy 😀
@ronyx Nesouhlasím s tím "nestresuj se", moje švagrová se na plodovku taky vykašlala, taky byla přesvědčená, že to bude dobrý a když porodila miminko s DS, složila se z toho. Můj názor je, že by si člověk neměl hrát na hrdinu, ale na rovinu si položit otázku, zda je ochoten takové dítě ev. přijmout. Každý toho prostě není schopen. A upřímně čekat a doufat, že to bude dobrý, je dost naivní přístup. Ale je to můj názor.
@emily2015 každopádně přeju, ať je všechno v pořádku!
@heduska82 No tak asi takhle, @emily2015 ještě nemá ani po výsledcích z krevních testů,takže si opravdu myslím,že není na místě aby se teď předčasně stresovala,na to bude mít času dost po výsledcích,pokud výjdou špatně.To,že tvoje švagrová porodila dítě s DS je sice smutné,ale neznamená to ani to,že se musí narodit emily.Takže pokud je tvoje rada,panikař stresuj atd,tak na to teda nevím co říct.To neprospěje ani mamince ani dítku. A ještě jedna věc,pokud tvé švagrové dopadly špatně i druhé genetické testy z krve a přesto na plodovku nešla,tak to je už naprosto jiný příběh a promiň,ale nechápu jak mohla být v šoku z toho,že se dítko narodilo s DS.Taky v případu Emily není ještě vůbec nic jisté.UTZ testy měla dobré,jen hladina PAPP A v krvi nevyšla a to ještě vůbec nic neznamená.Tak prosím tě,nech těch předčasných stresujících řečí

@nonacek
@ronyx
Jinak tady posilam mimiska 🙂