icon

Komu se povedlo ovlivnit/uhádnout pohlaví miminka?

nonacek
21. únor 2015

Ahojky všem
Ženy zajímalo by mne který z vás se povedlo ovlivnit pohlaví miminka ?
Nebo který z vás se povedlo uhádnout pohlaví miminka již v bříšku ?
A zdali se povedlo vašim blízkým uhodnout pohlaví vašeho miminka ?
Ptam se jen zezajimavosti ,protože muj ginekolog je tajnustkař a pohlavi miminka mi asi rekne až pred porodem 😲
a ja uz sem napnuta jak struna . 😀
Děkuji.💙💖

emily2015
10. bře 2015

@nonacek
@ronyx
Jinak tady posilam mimiska 🙂

nonacek
autor
10. bře 2015

@emily2015 no tak to je bombastycky snímek nádherný...... sem unešena..

emily2015
10. bře 2015

@nonacek mne sois dostavaji ty jejich vyhybave odpovedi,ja chapu,ze delaji svoji praci,ale zkratka ze nezapadam do tabulky...no proste...spis kdyby umeli rict proc se tomu tak deje,ze to nekomu vyjde pozitivne,ale ve finale porodi naprosto zdrave dite

emily2015
10. bře 2015

@nonacek tady tahle genetika ma vyhlaseny ultazvuk 🙂 neda se opravdu srovnavat se snimky,co mam od doktora 😀

nonacek
autor
10. bře 2015

@emily2015 tady možná jde vidět i pohlaví miminka... Ikdyz vím,že to te teď asi moc nezajímá..

nonacek
autor
10. bře 2015

@emily2015 věřím...protože to vidím ..

nonacek
autor
10. bře 2015

@emily2015 taky jsem tu četla diskuzi na toto téma..
moje kamarádka z prahy má 2 deti a u obou mela špatně krevní testy podezření na D.S.
a obě deti jsou zdrave..

emily2015
10. bře 2015

@nonacek na pohlavi sem se ptala a pry to poznat nejde,nebo urcite ne z teto fotky...poprosila jsem,jestli mi zkusi kouknout,ale pak tam prilitl doktor a zacal semnou resit pripadny odber plodovky,krve a tak ☹ a jinak jestli si myslis to mezi nozkama takovou carku,co vede pryc,tak to je pupecnik,ptala jsem se na to take 😀

ronyx
10. bře 2015

@emily2015 Ahojík,je mi líto,že máš takové stresy,ale každopádně ještě vůbec nestresuj,moje ségra měla taky pozitivní testy na DS,na odběr plodové vody jít odmítla,kvůli rizika potratu a porodila naprosto zdravou holčičku.Jinak ta fotka je nádherná 🙂

emily2015
10. bře 2015

@ronyx děkuji moc,já také věřím,že to bude určitem oka,citím to tak,a také jsem přemyslela o te plodovce,ale zase odmitnout,ja vubec nevim...proste ty stresy,ja vim i ctu,ze nejsem jedina komu to taktoo vyslo a ma zdrave dite,ale proste...neda mi to zkratka ☹ kor ted cekat zase na nejake vysledky...toto tehotenstvi je tedy naprosto jine se vsim vsudy 😀

emily2015
10. bře 2015

@nonacek a co sis myslela za pohlavi 😀 mne ted dostala svagrova...ta tipuje podle hlavy...tim mne dostala...

nonacek
autor
10. bře 2015

@emily2015 no myslela.. Spíše jsem doufala v holku,protože pindíííka doma již mám..
A i mně doma a i rodina tipuje na holku a i ruzne babske rady mi vycházeli na holku a i soda mi vycházela na holku a.... výsledek.... ještě nevím ..

emily2015
10. bře 2015

@nonacek jojo to vím,ze si prejes holcicku,ale jak si psala,ze jde u te me fotky z utz videt pohlavi,tak co si tipovala?mne svagrova psala,to je ale velka hlava-to bude kluk...🙂 jsem ji napsala kezby umela takto urcit podle hlavicky,zda je mimi zdrave 🙂

nonacek
autor
10. bře 2015

@emily2015 nevím,ale myslím.... kluk
a ty bys chtěla?

emily2015
10. bře 2015

@nonacek a podle čeho tipuješ? 🙂 já si momentální situaci přeji zdravé mimi...

emily2015
10. bře 2015

@nonacek nedá mi totiž teď i to pohlaví zkoumat, pač mimi je z profilu a já prostě pohlaví nevidím...tak proto mně zajímá podle čeho tipuješ 🙂 u té nožky mi bylo tvrzeno,že je to pupeční šňůra...

nonacek
autor
10. bře 2015

@emily2015 no nevím,tak je mozne ze si pletu pindíííka s pupeční šňůrou.. 😀
to chápu,zdraví je nej..!!!

emily2015
10. bře 2015

@nonacek no mně to teď totiž nedá a čumím na to a div tu fotku nevyčumím 😀 ale kdyby to šlo takto hezky vidět, tak myslím, že by doktorka hned řekla 🙂

nonacek
autor
10. bře 2015

@emily2015 no mě řekl,že to zásadně říká ve 20tt. Tak nevím 😲😲😲

nonacek
autor
10. bře 2015

@emily2015 já mezi nohama vidím kavove zrnko,ale niž vidím jako by dvě kulicky 😀 Už to bádám i z manzelem 😀

emily2015
10. bře 2015

@nonacek tak to vás obdivuji, já normálně na to čumím, div mi nevypadnou oči z ďůlku 😀 ale prostě nic nevidím, jen ta čárka mě tam jako první zarazila už u doktora a to je prý šňůra, tak to pinďour není...jako stejnak ti doktoři jsou borci, jak se v tom všem vyznaj...

nonacek
autor
10. bře 2015

@emily2015 mas pravdu také doktoři obdivuji... Já na ultrazvuku vidím .. samé šmouhy..😲😲😲

emily2015
10. bře 2015

@nonacek jako třeba tato fotka je hezká, kde vidíš hlavičku, tělíčko, nožičky...je to dobré z pozice, ale pak to nějak natočila...a prý...tady si dává ruku přes obličej...já vyvalila oči, polkla..a kývla...no ale vůbec sem to neviděla...🙂

nonacek
autor
10. bře 2015

@emily2015 no presne Já často obdivuji na ultrazvuku něco ,třeba v doměni ze se jedna o ručičky a doktor mi řekne že to je pupečník....... 😀 😀 😀

emily2015
10. bře 2015

@nonacek tak to jsme na tom podobně, vždycky záleží, jaké to z pozice snímnou 🙂

heduska82
10. bře 2015

@ronyx Nesouhlasím s tím "nestresuj se", moje švagrová se na plodovku taky vykašlala, taky byla přesvědčená, že to bude dobrý a když porodila miminko s DS, složila se z toho. Můj názor je, že by si člověk neměl hrát na hrdinu, ale na rovinu si položit otázku, zda je ochoten takové dítě ev. přijmout. Každý toho prostě není schopen. A upřímně čekat a doufat, že to bude dobrý, je dost naivní přístup. Ale je to můj názor.

@emily2015 každopádně přeju, ať je všechno v pořádku!

nonacek
autor
10. bře 2015

@emily2015 u mne to je fuk stejně vidím samé šmouhy který se hýbou ...
Až mi to je blbě , protože tady holky často všemu hodně rozumí no a ja prrrd 😀

ronyx
10. bře 2015

@heduska82 No tak asi takhle, @emily2015 ještě nemá ani po výsledcích z krevních testů,takže si opravdu myslím,že není na místě aby se teď předčasně stresovala,na to bude mít času dost po výsledcích,pokud výjdou špatně.To,že tvoje švagrová porodila dítě s DS je sice smutné,ale neznamená to ani to,že se musí narodit emily.Takže pokud je tvoje rada,panikař stresuj atd,tak na to teda nevím co říct.To neprospěje ani mamince ani dítku. A ještě jedna věc,pokud tvé švagrové dopadly špatně i druhé genetické testy z krve a přesto na plodovku nešla,tak to je už naprosto jiný příběh a promiň,ale nechápu jak mohla být v šoku z toho,že se dítko narodilo s DS.Taky v případu Emily není ještě vůbec nic jisté.UTZ testy měla dobré,jen hladina PAPP A v krvi nevyšla a to ještě vůbec nic neznamená.Tak prosím tě,nech těch předčasných stresujících řečí

emily2015
10. bře 2015

@ronyx líp bych to nenapsala...

nonacek
autor
10. bře 2015

@emily2015 souhlasim s

@ronyx

Strana