Komu se povedlo ovlivnit/uhádnout pohlaví miminka?
Ahojky všem
Ženy zajímalo by mne který z vás se povedlo ovlivnit pohlaví miminka ?
Nebo který z vás se povedlo uhádnout pohlaví miminka již v bříšku ?
A zdali se povedlo vašim blízkým uhodnout pohlaví vašeho miminka ?
Ptam se jen zezajimavosti ,protože muj ginekolog je tajnustkař a pohlavi miminka mi asi rekne až pred porodem 😲
a ja uz sem napnuta jak struna . 😀
Děkuji.💙💖
@heduska82 tady tě určitě nemá v plánu nikdo kamenovat,tady spíš šlo o to,že zrovna nejsem v té situaci,abych slyšela,jak dopadla tvá švagrová.Příspěvek od ronyx jsem vůbec nebrala,tak jako,že to mám brát na lehkou váhu,spíš jsem to od ní brala,tak jako,že mám být vklidu a že jedna hodnota z krve zatím nic neznamená,a jen uvedla svoji švagrovou jako příklad.Bohužel tvůj příspěvek,i když si ho myslela ne špatně,tak mi nějak opravdu nepomohl...a spíš mě ještě znejistil ☹
@heduska82 ale tady nikdo nepíše,že soudím dle jedné hodnoty,přečti si celé ty příspěvky ode mně...jen přiznávám,že mě riziko downova syndromu 1:110 opravdu vyděsilo a čekám na dalši odběry krve,které ukážou víc...já chápu,jak si to myslela/íš,ale když neznáš celou naší konverzaci,tak je opravdu těžké něco někomu vytýkat - myslím teď tvůj příspěevek k ronyx
@heduska82 Tak myslím,že @emily2015 už vysvětlila krásně jak jsem to myslela.Netvrdila jsem jí,kašli na výsledky,určitě budeš mít zdravé miminko,ale snažila se ji uklidnit,aby do výsledků nezešílela.Ostatně si myslím,že právě od toho koník tak trošku má být.Podržet se,poradit,podpořit,když už je to tu poslední dobou jen samá nesmyslná kritika.Pokud ti přišlo,že jsem na tebe nějak zlá,tak to takhle opravdu nebylo zamýšleno,jen jsem ti vysvětlila situaci a poprosila ať ji zbytečně nestresuješ.Ono celý ten tvůj příspěvek zněl trošku necitlivě už od první věty a nemohla jsem na to nereagovat.A co se týče tvé švagrové,řekla bych,že to dost podcenila 😒 Prostě v případě,kdy i druhé krevní testy vyjdou špatně je na místě jít na odběr plodové vody.Ano je tam riziko potratu,ale není jiná volba,pokud maminka ví,že dítko s DS by nechtěla.Má sestra na testy plodovky nešla jen z důvodu,že má vystudovanou VŠ sociální péče a pracuje s těmito dětmi,takže byla rozhodnuta si dítko nechat i přes špatné výsledky a tudíž nepotřebovala ujištění z testů plodovky.Ano ona měla to štěstí,že po testech přímo z krve miminka po narození vyšlo,že holčička je naprosto zdravá.
@nonacek manžel věří,že to bude ok,také mě uklidňuje,ale také mu je to nepříjemné...nebo neumím popsat ten pocit toho čekání...a je to chlap,tolik si to nepřipouští a on není ten komu pod srdcem bije další srdce...a nepracují s ním hormony 😀 jako semnou...ono navíc když ještě vidíte tu fotku z utz a to telicko,hlavicku a ted si reknete,tohle ze by mohlo byt nejak nemocne...
@nonacek Zlatko koukej co jsem se dočetla tady přímo na modrém koníku na wikině k 16 týdnu těhotenství : V oblasti genitálií už došlo k dokončení vývoje mužských či ženských zevních pohlavních orgánů, které jsou tak na ultrazvuku jasně rozpoznatelné.
Takže nechápu ty baby co tu pořád tvrdí,že je to ještě brzy 😀 a ty už máš týden po dokončení vývoje genitálií 😉
@nonacek moc moc dekuji,ja teda nevim...zrovna pred chvili jsem koukala na tu tvou fotecku z utz a to je tak v spatne kvalite,ze tam to je opravdu tezke rozeznat...je to 50:50 😀 jak ti doktor rikal,ze je to dobre videt,je to opravdu z teto pozice?a ano co se tyce pohlavi...take jeste nez jsem znala verdikt z vysledku,tak jsem si rikala hlavne,at je mimi zdrave ale furt jsem tihla k holcice...ale jak jsem se dozvedela vysledky z krve,tak pohlavi mi uplne vysumelo a hlavne at je fakt zdrave...on si to clovek nedokaze poradne predstavit dokud se ho to netyka...nebo jsem to tak mela alespon ja
@ronyx no to urcite uz v 16tydnu jde poznat,rikal mi to i doktor...zalezi jen jak mimi spolupracuje s ukazkou sveho pohlavi 😀 a ve 13tt zkuseny doktor to pozna take...hlavne genetici.mne primo muj doktor rekl,ze z jeho strany by to byl jem tip,pac pohlavi ve 13tt vypada jako maly pindour nebo velky klitoris... 😀

@ronyx
@emily2015
@nonacek Opravdu jsem neměla v plánu někoho děsit, jen po přečtení několika příspěvků mi to vyznělo tak, že nad tím mávnete rukou a ono to nějak dopadne. Bohužel švagrová měla smůlu, lékaři se nedokázali shodnout na UZ, "kapacitou" jí bylo řečeno, že je to v pořádku, "řadový"lékař jí tvrdil, že jde o DS...tak to prostě pojala tak, že kdo má vyšší "hodnost", má pravdu a uzavřela to. No, nevyplatilo se jí to. Můj příspěvek byl určen ronyx, tazatelce jsem nic o tom, že ona čeká dítě s DS nepsala, jen jsem napsala zkušenost, že zase není dobré to úplně zlehčovat. Nic víc. Tak mě za příspěvek třeba ukamenujte, pokud vám to pomůže. Tady se se fakt nedá moc nikam nic psát....