icon

Komu se povedlo ovlivnit/uhádnout pohlaví miminka?

nonacek
21. únor 2015

Ahojky všem
Ženy zajímalo by mne který z vás se povedlo ovlivnit pohlaví miminka ?
Nebo který z vás se povedlo uhádnout pohlaví miminka již v bříšku ?
A zdali se povedlo vašim blízkým uhodnout pohlaví vašeho miminka ?
Ptam se jen zezajimavosti ,protože muj ginekolog je tajnustkař a pohlavi miminka mi asi rekne až pred porodem 😲
a ja uz sem napnuta jak struna . 😀
Děkuji.💙💖

emily2015
11. bře 2015

@nonacek presne ... No nekdy kdyz vidim ty typy zenskejch,tak se nekdy tem doktorum nedivim,ze zreba v nekterych situacich mlci,spis mi prijde,ze se boji,aby pak ho ta zenska nenarkla,ze se spletl a pak po netu se sirilo,ze splet...

emily2015
11. bře 2015

@nonacek kdo te narkl,jako nekdo tady v teto diskusi,ze co chces v 16tt?to sem asi prehlidla...

emily2015
11. bře 2015

@nonacek jako mysleno tak,ze nekterym zenskym reknou,ze je v 16tt jeste brzy,aby jim zavreli pusu a oni tady pak na netu chytracej

nonacek
autor
11. bře 2015

@emily2015 no tady na modrém konikovi,ale na jine diskuzi,že pry je brzo a ze nejdříve ve 20tt a dříve ani náhodou... 😀

nonacek
autor
11. bře 2015

@emily2015 no jasný. A Já sem taková ze se nesměle doktora zeptám jakoby z recese ..co tam mimi asi má..Mezi nožkama..... a to byla ta chyba protože mi s toho udělal kvíz....

emily2015
11. bře 2015

@nonacek aha na jine diskusi...to je tedy zajimave,ze tu nektere tehulky znaji sve pohlavi joz ve 13tt 😀 hodis mi prosim sem odkaz te diskuse...si to musim procist 😀 at prijdu na jine myslenky

emily2015
11. bře 2015

@nonacek jojo to znam,mam podobneho doktora srandistu,u prvniho to take takto napinal...pry to ma furt nohy u sebe...to bude holka...chvili odmlka a nebo nejakej kluk stydlin...a takovy prupovidky u toho 😀

ronyx
11. bře 2015

@emily2015 Jsem no,trošku 😀 trošku je to způsobeno mou povahou,jsem hrozně tvrdohlavá a když vím,že mám pravdu,tak se hrozně za ní peru 😀 a taky nemám ráda křivdy 🙂 ALe jinak jsem v jádru hrozně hodný človíček 😀

emily2015
11. bře 2015

@ronyx už podle příspěvku,nejen tady, to o tobě vypovídá... 🙂

nonacek
autor
11. bře 2015

@emily2015 odkaz ti nehodím,protože si už nepamatuji název diskuze vím že to bylo předevčírem a jen sem reagovala na jednu divčinu v diskuzi která se ptala ....kdy se má zeptat doktora na pohlaví miminka ,ze je 12 tt a již začalo kamenovani .. 😀 😲

ronyx
11. bře 2015

@nonacek Hele tak koukám,že to vypadá na tu vysněnou holčičku 😉 když už to řekla i sestřička,to je paráda 🙂

emily2015
11. bře 2015

@nonacek
@ronyx
Taky si nekdy rikate,co delaly ty nase mamy,kdyz nemely zadny internet (konika) a nemohli to takto probirat,nic nevedeli,nikdo je nenapadal 😀 ale na druhou stranu nemely,kdo by je mohl uklidnit a pozjistit si informace.Stejnak jak ten internet je velka zavislost 😀 nedavno jsme meli vypadek eletriky...rikam to dame,pujdem ven a budeme cely den venku...behem rana,nez jsme vyrazili ven,tak jsem asi 100x zmackla nejaky vypinac a jen takovy to...jee,ja sem vul,vzdyt nejde eletrika 😀

emily2015
11. bře 2015

@nonacek super,uz koukam na tu diskusi a sestricka i potvrdila,tak to uz bych se tebou zacla tesit na vysnenou holcicku 🙂

emily2015
11. bře 2015

@ronyx díky za odkaz,já snad hned tu sestru vyzpovidam 😀

ronyx
11. bře 2015

@emily2015
@nonacek Holky tak takhle má vypadat test se sodou když je to kluk 😀

https://www.youtube.com/watch?v=INjQ_8cue6s
emily2015
11. bře 2015

@ronyx slušné pivečko...půjdu asi koupit sodu 🙂 už jsem klidnější po přečtění veškerých článku a diskusi ohledně toho pozitivního screeningu,takže mně zase chytá trochu zvědavost,kdo se v tom bříšku přeci schovává 🙂

nonacek
autor
11. bře 2015

@emily2015 jee to je krásne,ze jsi pozitivnější...

nonacek
autor
11. bře 2015

@ronyx u mě soda nic nešumela 😀

ronyx
11. bře 2015

@emily2015 Já mám půlku sáčku ještě doma 😀 a tak mi to nedá a jdu zkusit ještě jednou,u videí s holčičkama se ta soda ani nehla 😀

nonacek
autor
11. bře 2015

@ronyx no já jím nerozumím ,ale ja s tou sodou zkoušela ještě jednou dneska.

emily2015
11. bře 2015

@nonacek
@ronyx
Holky a jakou ma tepovou frekvenci vaše mimi,nebo na poslednim utz?ted jsem narazila,ze by devcatka maji vyssi tepovou frekvenci 😀

ronyx
11. bře 2015

@emily2015 162 mělo frekvenci teď na screeningu 😉

ronyx
11. bře 2015

@nonacek Rozumět nemusíš,stačí jen zkouknout tu část jak leje moc do sody,to je ale šumák 😀 u mě se to ani nehlo

emily2015
11. bře 2015

@ronyx no tak to vypada na holcicku,tak to jsem zvedava 😀

nonacek
autor
11. bře 2015

@emily2015 nevím,dr. mi to neříkal

nonacek
autor
11. bře 2015

@ronyx jak ses dozvěděla tepovou frekvenci ditete? Já ji nevím.

emily2015
11. bře 2015

@nonacek ja ji mela napsanou ve zprave,mimi melo vcera 150 🙂

nonacek
autor
11. bře 2015

@emily2015 tak já tu nic nemá psane.. nemůžu to najit

emily2015
11. bře 2015

@nonacek tak v tom 20.tydnu na utz to urcite budes mit 🙂 nebo se na to i zeptej 🙂 ale mne to rekl doktor sam od sebe 😉

Strana