icon

Komu se povedlo ovlivnit/uhádnout pohlaví miminka?

nonacek
21. únor 2015

Ahojky všem
Ženy zajímalo by mne který z vás se povedlo ovlivnit pohlaví miminka ?
Nebo který z vás se povedlo uhádnout pohlaví miminka již v bříšku ?
A zdali se povedlo vašim blízkým uhodnout pohlaví vašeho miminka ?
Ptam se jen zezajimavosti ,protože muj ginekolog je tajnustkař a pohlavi miminka mi asi rekne až pred porodem 😲
a ja uz sem napnuta jak struna . 😀
Děkuji.💙💖

ronyx
11. bře 2015

@emily2015 😀 😀 😀

nonacek
autor
11. bře 2015

@ronyx @emily2015 😉hm zajímavé, o to více jsem zvědava na výsledky... jestli ty naše čáry máry budou pravdive😉😉

emily2015
11. bře 2015

@ronyx
@nonacek
Jako neverim tomuto testu,pac zalezi na vasi kyselosti v moci,ale co je fakt zarazejici,ze u syna mi to fakt sumelo-ne tak jak na tom videu z youtube,ale sumelo...tohle vylozene bylo vklidu,zadny sum 😀 jen kdyz jsem to tam teda lila 😀 tak trochu 😀 nekde jsem i dokonce vycetla,ze ted ty drahe testy pohlavi jsou delany na zaklade kayselosti v moci.pac se rika,ze kdyz je moc kysela-je to kluk...malo kysela holcina...dalsi povera 😀

nonacek
autor
11. bře 2015

@emily2015 hm... ale třeba .. možná.....
😉😉😉😉😉

emily2015
11. bře 2015

@nonacek
@ronyx
No ale kdyz se ted nad tim zamyslim,tak vlastne ono se o rika,ze kdyz ceka tehulka holcicku,tak ma chute na sladke a kluk maso,kysele atd...no tak vlastne i ta moc bude u kluka kysela a u holky nebude 😀 a je pravda,ze ja ted sladkeho a mlecneho bych se mohla uzrat 😀

ronyx
11. bře 2015

@emily2015 No právě,taky mě napadlo,že u kluků je ta kyselost vyšší.To ale pokud jsou ty mega drahé testy pohlaví na téhle bázi,tak to jsou pěkní vydřiduši 😀 To s tím asi začnu podnikat.Udělám si své vlastní speciální pytlíčky se sodou a nazvu test pohlaví 😀 budu bohatá

ronyx
11. bře 2015

@emily2015 No já taky pořád tlačím něco sladkého,mohla bych se utlouct po čkokoládě a to jsem jinak na slané,sladké moc nemusím 🙂

emily2015
11. bře 2015

@ronyx no prý to tak je,četla jsem to a sviňáci to vychcaně udělali ještě tak,ze pri spatnem urceni vrati prachy...no jo,ale jak my tady vime vse je 50:50,takze oni maji alespon 50% jisty vydelek

emily2015
11. bře 2015

@ronyx ani mi nemluv!ja sladke,mlecne moc nemuzu mam alergii,ale ty chute se zkratka nedaji korigovat ☹ takze sem osypana a mam spatne traveni,ale tomu nejde zabranit 😁

emily2015
11. bře 2015

pisu rychle a na mobilu a pak to tak dopada

ronyx
11. bře 2015

@emily2015 A ještě to pošleš sama sobě 😀 😀 😀 Hele já stejně četla alergii,ani mi nedošlo,že tam je energii,kdybys mi to neřekla 😀

ronyx
11. bře 2015

@emily2015
@nonacek Holky a máte někdo Linea negra?? ( taková ta tmavá čára přes bříško) taky s říká,že se většinou tvoří když se čeká holčička.Tak nevím.Já ji nemám a neměla jsem ji ani u prvního.

emily2015
11. bře 2015

@ronyx uz jsem to opravila 😀 to je kdyz delam vice veci naraz 😀

emily2015
11. bře 2015

@ronyx teď ji nemám,u syna jsem ji měla,ale jen asi do čtvrtky břicha 🙂 a to až stejně někdy ke konci 😀 když už jsme u toho zkoumání,tak i prý levé prso větší je holka... 😀 😀 😀 no kde na to chodili

lenny.cz
11. bře 2015

První dva týdny po pozitivním těhu testu (zrovna začínaly vánoční svátky a měla jsem dovolenou) jsem doufala v holčičku. Ale jak jsem první lednový týden sedla za volant a jela do práce, všude bylo plno sněhu a mně to vůbec nevadilo a v pohodě jela (jindy bych ze strachu šla na autobus), tak mi bylo jasný, že se mnou prostě "jede chlap" 🙂

nonacek
autor
11. bře 2015

@ronyx u kluka jsem ji měla dlouhou a tmavou a teď ji nemám vůbec

nonacek
autor
11. bře 2015

@ronyx holky já mam chutě třeba hodně na ovoce a jogury

ronyx
11. bře 2015

@nonacek
@emily2015 Hmm zajímavé 😀 Prsa mám stejná,díky bohu 😀 😀 😀 Jinak mě chlap v pravým oku našel ten pověstný rybářský háček (červená žilka ve tvaru háčku pod duhovou) a to má být holčička,v levém pak kluk 😀 Musíš zvednout oči nahoru a měla by se ukázat.

emily2015
11. bře 2015

@nonacek
@ronyx
Jak tak koukam tak tech pover je,mohly bychom vsechny vypsat,napsat skóre a pak jen zírat nebo se tomu smát 😀 nebo třeba obojí 😀

emily2015
11. bře 2015

@ronyx sakra,chlap mi ted odjel do prace 😁 a nema se mi tam kdo kouknout 😃😃😃

ronyx
11. bře 2015

@emily2015 No já tak nějak čekám 😀 Všechny možné testy ukazují na holčičku a v pátek mi určitě bude oznámeno,že je tam pytlík 😀 😀

nonacek
autor
11. bře 2015

@ronyx mě taky vse vychází na holcicku tak uvidim

ronyx
11. bře 2015

@nonacek teď jsem poprosila jednu od nás co čeká chlapečka ať nám počůrá sodu 😀 Tak jsem zvědavá na výsledek. 🙂

nonacek
autor
11. bře 2015

@ronyx dobrej nápad a kdy se dozvíš výsledek?

ronyx
11. bře 2015

@nonacek netuším,jestli má doma vůbec sodu 🙂 takže možná až zítra nebo tak nějak.Uvidíme co mi řekne.Zatím se jen ptala jak se to dělá 🙂

nonacek
autor
11. bře 2015

@ronyx teď me tak napadlo jestli si holky nemysleli,ze je to snímek ze 17 týdne tehu,protoze to mi ultrazvuk nedělal.
Ten snímek je ze 13tt.

ronyx
11. bře 2015

@nonacek Pořád ti to nedá co? 😀 Já tě chápu,já už to taky nemůžu vydržet.Být tebou tak si nezávazně skočím na UTZ jinam.Jen pro to info 🙂

nonacek
autor
11. bře 2015

@ronyx už asi blbnu já vím přitel mi to říká taky 😀
A nevis co bych k tomu potřebovala.. žádanky.. ?

nonacek
autor
11. bře 2015

@ronyx teď me tady ještě více nahlodála ta zdravotní sestricka..

ronyx
11. bře 2015

@nonacek Tak test hotov a šuměl prý 😉

Strana