icon

Komu se povedlo ovlivnit/uhádnout pohlaví miminka?

nonacek
21. únor 2015

Ahojky všem
Ženy zajímalo by mne který z vás se povedlo ovlivnit pohlaví miminka ?
Nebo který z vás se povedlo uhádnout pohlaví miminka již v bříšku ?
A zdali se povedlo vašim blízkým uhodnout pohlaví vašeho miminka ?
Ptam se jen zezajimavosti ,protože muj ginekolog je tajnustkař a pohlavi miminka mi asi rekne až pred porodem 😲
a ja uz sem napnuta jak struna . 😀
Děkuji.💙💖

ronyx
14. bře 2015

@nonacek Uvidíme,stejně si furt říkám,že nechápu jak v tom může někdo něco vidět.Mazec

nonacek
autor
14. bře 2015

@ronyx taky se divim já na tech snímkach vidím jen šmouhy........
Ale profíci tam vidí všechno co potřebuji , jen s tim pohlaví dělaj tajemnosti

nonacek
autor
16. bře 2015

@ronyx Ahojky,asi neodepsala vid... ?
A co jinak jak se mas?

ronyx
16. bře 2015

@nonacek Ahoj,jo jo,vyprdla se na mě 😀 ,tak nějak jsem to čekala.Nevadí.Jinak dobré,vše v normálu,co ty? 🙂

nonacek
autor
16. bře 2015

@ronyx okej,nuda nějak se mi dneska nic nechce .
To je škoda byla jsem zvědava co ti rekne..... hm...škoda

nonacek
autor
17. bře 2015

Děkuji mile neznáme za srdíčko,💖

ronyx
19. bře 2015

@emily2015 Ahojík,co je s tebou? 🙂 Doufám,že ti ty testíky dopadly dobře,myslím na tebe a držím pěstičky

emily2015
19. bře 2015

@ronyx ahojky 🙂 si hodná,že sis vzpomněla.Testíky ještě nevím.Diskuse moc nestihám,spíš jen narychlo přečtu a zase rychle jdu 🙂 mám teď fofry,děláme rekonstrukci a čekájí nás ještě nová okna,takže mazec...a do toho stále nevolnosti,které ne a ne odejít ☹ a teď se ještě vzpamatovávám z šoku,který jsem měla ráno zkouknutím na sebe do zrcadla...nějak jsem se rozprcla do stran,hlavně boky a stehna... ☹ a břicho stále nic moc...mám 2,5kila navíc a to snad vše v nohách a na zadku ☹ a o xichtu nemluvím,co se mi tam děje...
A co u Tebe nového? Co zvracení?bylo ještě od toho čtvrtka? 🙂

emily2015
19. bře 2015

@nonacek a co nového u Tebe? 🙂

ronyx
19. bře 2015

@emily2015 Ufff,tak ještě,že tak 🙂 No jo no,já to mám taky tak,taky kynu 😀 Ale co,po porodu začnu zase pořádně makat a všechno to shodím 🙂 Jinak já už nezvracím,naštěstí to byla jen jeden nějaká nárazovka 🙂 Užívám si kopanečků a těším se na další kontrolu,snad už budu konečně vědět co to bude 😀 Už mě to čekání pěkně štve.

@nonacek Co ty kočko?Všechno ok? 🙂 Už víš co se ti schovává v bříšku?

emily2015
19. bře 2015

@ronyx já právě u syna přibrala 6kg a z porodnice jsem jela -2kg...a tak tohle moc právě neznám 😀 při prvním jsem zkrátka měla jen takové pidi bříško a někteří nechtěli věřit,že jdu rodit 😀 za to teď,břicho ještě nicmoc,ale ty stehniska a prdel 😀 samozrejme jsem si uz vyslechla,ze sem pribrala,ale to ten dotyčný nevěděl,že sem těhotná,ale i tak 🙂 na mně jde vidět každé deko navíc ☹ a ty kopanečky-zrovna včera večer,jak kdybych něco ucítila,ale to jsem si říkala,že je brzy,že to jsou určitě střeva 😀

ronyx
19. bře 2015

@emily2015 čekáš druhé mimi a jsi v 15 tt,takže to možné je,že je cítíš 😉 a je známo,že u druhého dítka roste bříško rychleji a přibírá se víc 😉

ajina10
19. bře 2015

@lucinka58 tak ja bych si prala chlapecka a přítel touží po holčičce.. Začíná se mi horsit pleť nikdy jsem netrpela na akné nebo neco takovyho.. Takze kdys se horší pleť bývá to holka?

lucinka58
19. bře 2015

@ajina10 Horší pleť prý bývá u holky 🙂 Je pravda, že já s chlapečkem jsem jak vyžehlená. Tak krásnou pleť jsem fakt dlouho neměla 🙂

ronyx
19. bře 2015

@lucinka58
@ajina10 Říká se to,ale znám i maminky co čekaly holčičky a měly krásnou pleť a naopak co čekaly chlapečky a byly samý pupínek 🙂 Co fakt dost vychází jsou srdečný ozvy. Kolem 140 bývá kluk a kolem 150 a výš holka.Je dokázáno,že ženské srdíčko bije rychleji než mužské.

ajina10
19. bře 2015

No to jsem zvědavá 🙂 dekuju holky

nonacek
autor
19. bře 2015

@ronyx
@emily2015
Ahoj děvčata ... mam se tak nějak 👍
pohlaví miminka nevím ,,,budu vědět v utery 😉
a co vy ??

merilinka
19. bře 2015

Ahojky, tak u mě se tentokrát tušení vyplnilo...už na 12 tt jsem si myslela,že to bude holčička,na utz žádný camcourek nebyl,ale fakt bylo brzo 😀 ,na 16 tt dr říkala,že tam nevidí nic navíc,ale s jistotou to říct nemůže a včera na druhém screeningu ještě než dr stačil něco říct jsem to poznala i já,je tam kávové zrnko 😀 .Takže můžeme jet v růžové. A jediné,co mi opravdu vyšlo také jsou ty srdeční ozvy,mám dooplera s displejem a přesně,ozvy byly vždy nad 140 😵

nonacek
autor
19. bře 2015

@merilinka tak ti gratuluji💋🍀🍀🍀🍀

merilinka
19. bře 2015

@nonacek Děkuju,já si oddechla,že je malá v pořádku,máme to komplikované,placenta hloupě uložená,tak jsem ráda,že je to zatím ok,to pohlaví byl takový bonus navíc 😵

nonacek
autor
19. bře 2015

@merilinka taky doufám,že pohlaví se dozvím jako bonus 😀

ronyx
19. bře 2015

@nonacek Já pořád stejně 🙂 Každým dnem jsou kopanečky víc cítit 🙂 tak si to užívám.Kdy ty máš tu kontrolu?Já až 10 .4 ale počítám,že pohlaví mi řekne až doktorka na FECHO,které mám 28.4.

nonacek
autor
19. bře 2015

@ronyx juu tak ty už máš taky kopanecky je to proste zázrak.
Já jdu v utery na velký ultrazvuk tak snad...

emily2015
19. bře 2015

@nonacek
@ronyx
Já jdu na krev 23.3. a poté 30.3. Pro výsledky osobně a čeká mě i toho 30.3. i nějaký větší utz.tak si myslím,že i to pohlaví mi řeknou a nebo to pak budu vědět i z plodovky na 100%,na kterou teda vážně nechci jít...o víkendu jsme s manželem měli větší debatu ohledně tohoto tématu a došli jsme k tomu,že počkáme,jak dopadnou ještě ty triply (i když teda čtu,že na ně spoleh není ☹ ) a mám takové tušeni,že i tak mi tu plodovku doporučí,na jednu stranu je to jejich práce,ale spíš z toho jejich jednání cítím,že jsem jen další kus,který zkrátka nezapadá do jejich tabulek a chtěj udělat jen svoji práci-z něčeho vydělávat musí ne...prostě tak to cítím z toho jejich jednání ☹ navíc mě totiž dneska namíchla jedna věc,dotazovala jsem se,jestli by bylo možné mi po telefonu sdělit výsledky z krve a jejich verdikt,abych měla tzv. Čas přes víkend se rozhodnout a podle toho se zařídit (čas,hlídání,atd) a prý to po telefonu nesdělují,když jsem jim to vysvětlila,že by mi to moc pomohlo,tak prý zkuste to a uvidíte,jestli něco řekneme...prostě ach jooooooooo.

ronyx
19. bře 2015

@emily2015 To máš pravdu,to jejich jednání je hrozné ☹ Na druhou stranu,oni se s tímhle setkávají denně,denně vidí maminky,které jsou v téhle situaci a už jsou za tu dobu otupělí 😒 Je to hrozné,ale je to tak.Nedokáží se vžít do toho,co si prožíváš.No tak snad to všechno dobře dopadne a na tu plodovku vůbec nebudeš muset.Fakt držím všechny palečky co mám. 😉

emily2015
19. bře 2015

@ronyx to jo,zkrátka to je jejich práce,to chápu.akorát člověk furt rozmýšlí,co řekne nebo jak zareaguje,když mi tu amniocentézu doporučí...zas se mi odmítat nechce,ale mám 19měsíčního kloučka a ten mě vklidu jentak nenechá...docela mě nedávno i pobavilo,jak tu těhulky probíraly,že nemůžou tahat tašky z nákupu...tak mě to zarazilo a jen jsem se pousmála,pač já tahám 10kg (syn) několikrát denně 😀
A děkuji moc,uvidíme,jen teď doufám,že mi příští pátek budou po telefonu schopni říct,dost by mě to pomohlo i bych se na to lépe připravila...než tam na místě ☹

nonacek
autor
19. bře 2015

@emily2015 ✌✌✌🍀🍀🍀🍀....

ronyx
19. bře 2015

@emily2015 😀 😀 No to mě pobavilo,můj syn má 19 kg a tahám ho taky imrvére.Do vany z vany,když vařím chce sedět na lince a pomáhat,takže nahoru dolů.Pořád něco,nějaké tašky mě nerozhážou 😀 I když pravda je,že chlap mě nic tahat nenechá,když je doma tahá malého on a tašky,to vůbec nesmím 🙂

emily2015
19. bře 2015

@ronyx
@nonacek
Holky,já už vás musím štvát s těma mýma výsledkama ☹ je to hrůza...patří vám omluva.
Nyní odbočím. O víkendu se mi stalo velmi něco zvláštního,až nevysvětlitelného 😀 a nejvíc zajímavé je,že sem i poměrně vklidu,tohle kdyby mi někdo vykládal,tak se bojím ještě týden 😀 😀 😀
jen chci teda říct,že nejsem ten typ,co by věřil na duchy a tajemno.spíš tak něco napůl...a spíš to musím zažít,abych úplně věřila 🙂 no a co se nestalo.ve čtvrtek stojím v chodbě se synem v hale a on z ničeho nic ke mně přiběhl,chytl mě kolem krku a začal brečet a koukal (ukazoval) směrem do chodby a že se bojí...no chvíli mi trvalo,než sem ho uklidnila.Druhý den se začal hlasitě smát a zase ukazoval do chodby a dělal baf baf,zakrýval si oči...no prostě dělal na někoho srandičky,jak kdyby tam někdo stál,i když tam nikdo nebyl...to už jsem začla být dosti nervózní,co blbne...no a třetí den v chodbě spadlo z ničeho nic zrcadlo,které bylo přidělané na háčkách...rána jak z děla...prostě nechápem s manželem,jak mohlo spadnout ... Tak a jak byste si tohle vysvětlily???

emily2015
19. bře 2015

@ronyx jo manžel také pomáhá,co může,ale prostě se nedá něco nezvednout,i když mi manžel říká netahej ho,ale jak...když potřebuješ,jak říkáš z vany do vany,do židličky,do kočárku z kočárku...furt něco 😀

Strana