icon

Komu se povedlo ovlivnit/uhádnout pohlaví miminka?

nonacek
21. únor 2015

Ahojky všem
Ženy zajímalo by mne který z vás se povedlo ovlivnit pohlaví miminka ?
Nebo který z vás se povedlo uhádnout pohlaví miminka již v bříšku ?
A zdali se povedlo vašim blízkým uhodnout pohlaví vašeho miminka ?
Ptam se jen zezajimavosti ,protože muj ginekolog je tajnustkař a pohlavi miminka mi asi rekne až pred porodem 😲
a ja uz sem napnuta jak struna . 😀
Děkuji.💙💖

ronyx
19. bře 2015

@emily2015 Já na tyhle věci věřím,nebo ještě jinak,vím,že jsou.Mám s něma své bohaté zkušenosti.Vlastně celá moje rodina,sestra,máma..... 🙂 Takže mě to ani neděsí,ani nějak nepřekvapuje. A s tím otravováním,to absolutně ne!Sice nevím jaké to je,nejsem v tvé kůži,ale dokážu si představit,jak musíš trpět.Být nervozní a že nejde na to nemyslet,od toho tady jsme,abychom tě vyslechly a třeba alespoň na chvíli odvedli od těch špatných myšlenek,uklidnili 😉

emily2015
19. bře 2015

@ronyx ty jo a myslíš,že mi to chtělo něco naznačit nebo tak...je to fakt zvláštní,a jak říkám vůbec nějak nemám strach.jako zamrazilo mi,ale nebojím se.kdyby mi to někdo vykládal,tak budu posraná...a navíc manžel jen dodal,kdyby nám chtěl někdo ublížit,tak už to dávno udělal 🙂 to má asi pravdu no.

emily2015
19. bře 2015

@ronyx a co se týče toho vypovídáni,to jste moc hodné i mi to pomáhá se z toho vykecat,ale nejsem jediná,co má problémy a přišlo mi,že mluvím jen o tem

ronyx
19. bře 2015

@emily2015 Psala jsem do soukromé zprávy 😉

nonacek
autor
19. bře 2015

@emily2015 bojim se odpovedet😱😱😱
prosímtě od toho tu jsme aby jsme si zdělovali ruzne trápení...... takže v pohode😙😙😙

nonacek
autor
19. bře 2015

@ronyx taky mám z nadprirozenymi jevy zkušenost a to fakt děsnou

emily2015
19. bře 2015

@nonacek povídej,jestli teda chceš 🙂

ronyx
19. bře 2015

@nonacek Já psala raději do soukromé zprávy,přeci jen dost lidí si to tu čte 🙂 Ale klidně povídej,ráda si to poslechnu 🙂

ronyx
21. bře 2015

@emily2015
@nonacek Ahoj holky jak je?Já se dnes poprvé probudila s krásnou tvrdou boulí na bříšku 😀 Prcek si tak krásně ustlal,že jsem ho cítila i jen pouhým prstem 🙂 Bylo to supéééér a teď už to bude čím dál častěji 🙂

emily2015
21. bře 2015

@ronyx ahojky, jééé to je krásný 🙂 už se také těším 🙂 úplně živě si pamatuji při prvním těhotenství 🙂 a nejlepší třeba byla nožička seklá pod žebrem 😀 😀 😀 jinak mám stále fofry, rekonstrukace,stěhování...takže nemám vůbec čas... 🙂 a má to i svou výhodu, že nepřemýšlím nad špatnýma myšlenkama 🙂

nonacek
autor
21. bře 2015

@ronyx Ahoj ,já byla dnes za našima v praze👍teď jsem se vrátila uvařila jsem si neskafe a relax.. cesta byla dlouha a těch nehod ..
taky mi opcas ztvrdne místo kde mimi leží...,už sem si i lekla co to je..

emily2015
24. bře 2015

@nonacek ahojky,drzim palce na dnesni kontrolu a at je vse podle tvych predstav,drzim palce k vytouzene holcicce,pak se nezapomen pochlubit 😉

nonacek
autor
24. bře 2015

@emily2015 Ahojky... už jsem na nohách od 5.h. jsem nějak nervozni😉✌🍀🍀🍀🍀..

emily2015
24. bře 2015

@nonacek a v kolik mas kontrolu? 🙂

nonacek
autor
24. bře 2015

@emily2015 jdu tam v 11h

nonacek
autor
24. bře 2015

@jajinka25 Děkuji za like😙

jajinka25
24. bře 2015

@nonacek není zač ;) ♥

jajinka25
24. bře 2015

ja jdu na sono až 2.4 😝 a to mám dnes 144 dnu do porodu 😠 nemohu se dočkat zda nám potvrdi holčičku 😵

nonacek
autor
24. bře 2015

@jajinka25 tak to mas ještě za dlouho...
no,ale na druhou stranu .. Já to mám něco málo za 2hodiny a zda se mi to jako věčnost

ronyx
24. bře 2015

@nonacek No nekéééé,ty máš dnes kontrolu? 😀 Tak to doufám,že už ti sakryš řeknou co tam plave 😀

@emily2015
@nonacek Jinak holky,jedna holčina od nás ze skupky dávala tu mou fotku ukázat nějaké sestřičce či co a ta,že vidí,kde je řitní otvor,ale v místě pohlaví je to docela rozmazané,ale že to vypadá na kluka,pak to ukazovala ještě doktorce se kterou pracuje a ta říkala taky kluk 😀 Tak jsem s tím smířená, hold to bude zase pytlík 😀

nonacek
autor
24. bře 2015

@ronyx aha..
no Já už se to dnes snad dozvím .. snad..
Já už sem tak zmatena , že nemám ani tušení a u prvního tehu jsem tušila kluka hned.
tak jsem zvědavá co mi dnes řekne doktor..

nonacek
autor
24. bře 2015

@ronyx všechny babske rady.... vycházejí na holku a i tvrzení holek tady na MK převazovali názory holka,ale ja tam videla kuličky to co ty , ale kavove zrno tam ze z hora vidím taky 😀

ronyx
24. bře 2015

@nonacek Ne ne,ty tu holku mít budeš,to vím jistě 😀

nonacek
autor
24. bře 2015

@ronyx si hodna ... no uvidíme
když tak budu muset jít do třetího miminka ..😉

ronyx
24. bře 2015

@nonacek Abys pak nešla i do šestého 😀 Jak tu vidím kolikrát ty maminky,co maj seznam 3 nebo 4 dětí a všechno kluci 😀

nonacek
autor
24. bře 2015

@ronyx no nestras ...
Ne dělám si srandu do třetího nepujdu aspoň zatím ani nechci
to radši budu doufat ve vnucku 😀

emily2015
24. bře 2015

@ronyx no to jsem také četla,že ti tipují kluka,ale já tam prostě vidím kávové zrno,jsem zvědavá,jak to dopadne 🙂 myslím,že jedna z nás bude mít kluka 😀 a ty zbylé dvě budou mít holčičku-to je můj tip 🙂 tak uvidíme.Na začátku května budem mít určitě jasno a budem už řešit něco jiného 😀

emily2015
24. bře 2015

@nonacek
@ronyx
Ma segra ma pet deti,ctyri kluky a az to pate ji vysla holcicka 😀 😀 😀

ronyx
24. bře 2015

@emily2015 Jééé to je super,já jsem taky vždy chtěla velkou rodinu,ale my si to bohužel nebudeme moct dovolit,díky hypotéce na barák. 🙂

emily2015
24. bře 2015

@ronyx no to my také nechcem tolik,manžel řekl dvě a dost 🙂 víc nemám na něj zkoušet 😀 ale já jsem také pro dvě,navíc tohle těhotenství mi dává natolik zabrat,že už se těším na září 🙂

Strana