Komu se povedlo ovlivnit/uhádnout pohlaví miminka?
Ahojky všem
Ženy zajímalo by mne který z vás se povedlo ovlivnit pohlaví miminka ?
Nebo který z vás se povedlo uhádnout pohlaví miminka již v bříšku ?
A zdali se povedlo vašim blízkým uhodnout pohlaví vašeho miminka ?
Ptam se jen zezajimavosti ,protože muj ginekolog je tajnustkař a pohlavi miminka mi asi rekne až pred porodem 😲
a ja uz sem napnuta jak struna . 😀
Děkuji.💙💖
@ronyx ty jo a myslíš,že mi to chtělo něco naznačit nebo tak...je to fakt zvláštní,a jak říkám vůbec nějak nemám strach.jako zamrazilo mi,ale nebojím se.kdyby mi to někdo vykládal,tak budu posraná...a navíc manžel jen dodal,kdyby nám chtěl někdo ublížit,tak už to dávno udělal 🙂 to má asi pravdu no.
@ronyx ahojky, jééé to je krásný 🙂 už se také těším 🙂 úplně živě si pamatuji při prvním těhotenství 🙂 a nejlepší třeba byla nožička seklá pod žebrem 😀 😀 😀 jinak mám stále fofry, rekonstrukace,stěhování...takže nemám vůbec čas... 🙂 a má to i svou výhodu, že nepřemýšlím nad špatnýma myšlenkama 🙂
ja jdu na sono až 2.4 😝 a to mám dnes 144 dnu do porodu 😠 nemohu se dočkat zda nám potvrdi holčičku 😵
@nonacek No nekéééé,ty máš dnes kontrolu? 😀 Tak to doufám,že už ti sakryš řeknou co tam plave 😀
@emily2015
@nonacek Jinak holky,jedna holčina od nás ze skupky dávala tu mou fotku ukázat nějaké sestřičce či co a ta,že vidí,kde je řitní otvor,ale v místě pohlaví je to docela rozmazané,ale že to vypadá na kluka,pak to ukazovala ještě doktorce se kterou pracuje a ta říkala taky kluk 😀 Tak jsem s tím smířená, hold to bude zase pytlík 😀
@ronyx no to jsem také četla,že ti tipují kluka,ale já tam prostě vidím kávové zrno,jsem zvědavá,jak to dopadne 🙂 myslím,že jedna z nás bude mít kluka 😀 a ty zbylé dvě budou mít holčičku-to je můj tip 🙂 tak uvidíme.Na začátku května budem mít určitě jasno a budem už řešit něco jiného 😀

@emily2015 Já na tyhle věci věřím,nebo ještě jinak,vím,že jsou.Mám s něma své bohaté zkušenosti.Vlastně celá moje rodina,sestra,máma..... 🙂 Takže mě to ani neděsí,ani nějak nepřekvapuje. A s tím otravováním,to absolutně ne!Sice nevím jaké to je,nejsem v tvé kůži,ale dokážu si představit,jak musíš trpět.Být nervozní a že nejde na to nemyslet,od toho tady jsme,abychom tě vyslechly a třeba alespoň na chvíli odvedli od těch špatných myšlenek,uklidnili 😉