Komu se povedlo ovlivnit/uhádnout pohlaví miminka?
Ahojky všem
Ženy zajímalo by mne který z vás se povedlo ovlivnit pohlaví miminka ?
Nebo který z vás se povedlo uhádnout pohlaví miminka již v bříšku ?
A zdali se povedlo vašim blízkým uhodnout pohlaví vašeho miminka ?
Ptam se jen zezajimavosti ,protože muj ginekolog je tajnustkař a pohlavi miminka mi asi rekne až pred porodem 😲
a ja uz sem napnuta jak struna . 😀
Děkuji.💙💖
Holky koukáte na ČT 2?? O těhulích,početí atd 🙂
Ahoj všem ..... čtu vaši diskuzi 🙂, doma mám taky 2 kluky, ted jsem 17 týdnů těhotná, zatím nevím, co budu mít, ale počítám s dalším klukem .-).
🙂))))))). Už od prvního 🙂))). Moc tomu ale nevěřím, že se povedla.
Na druhou stranu, na klučíky jsem zvyklá, tak už budu vědět, co mě čeká 🙂.
@mirun
@jajinka25 Tak to já jsem si u prvního hrozně moc přála klučíka a byla jsem šťastná,že vyšel 🙂 A to jsme si říkala,mám splněno a u druhého už mi to bude jedno.No a teď bych si přála páreček,není to nějaká obrovská touha po holčičce,spíš si říkám,že by bylo fajn mít doma synáčka i dcerušku,ale když to bude zase rarášek budu spokojená,synáček bude mít alespoň parťáka 🙂
@ronyx no já taky chtěla od prvního holčičku dokonce mi ji jeden magor doktor slíbil cca na 12tt prvního těho...ted už ho znam a vím že je to blb no a já se těšila na čurinku no ups příště tam byla doktorka a viděla pytlíka. no u druhého to naskočilo automaticky že to bude holka v mych domněnkách no objednali jsme se na 3D a hned řekli že je tam pytlík no přijeli jsme domu ja s humorem říkala že to je kluk a nikdo mi to nevěřil jelikož jsem byla nějaka vysmátá 😀 když on byl tak milej cucal si tam prstíček. No a když jsem ted otěhotněla objednala jsem se na 3D tam několikrát řekli že to je prostě holka mam i fotku pohlaví vložím sem ;) ale moc tomu nevěřím že bych mohla mít JÁ to štěstí a dočkat se princezničky 🙂
@nonacek gratuluji ke zdravému chlapečkovi 🙂 určitě tě to mrzí,ale určitě ti prcek holčičku vynahradí.Já u prvního si přála holčičku a když mě bylo řečeno kluk,tak jsem si říkala,že to tak má být a že bude mít jednodušší život,že přeci ty ženský to v životě to mají těžký 🙂 a pak při porodu jsem už ani na holčičku nepomyslela,hned to byl můj mazílek a nevyměnila bych 🙂 jinak jsem zvědavá na tu sestřičku,co ti poví...u tebe si byla vlastně na 100% jistá,akorát nevím,jestli tušila,že foto z utz je ze 13tt

@emily2015 Já bych klidně i 3,ale to už by byl asi strop,víc bych už asi nerozdýchala 😀 Ale chlap taky říkal dvě a dost.Už tak měl období,kdy o druhém nechtěl ani slyšet a tvrdil,že v naší situaci si druhé nemůžeme dovolit.No tenkrát jsem byla z toho dost špatná,nechtěla jsem si připustit,že bych měla jen jedno.Naštěstí jsme přefinancovali a přišli k nějakým penězům,takže druhé dítko začlo být reálné 😀