icon

Komu se povedlo ovlivnit/uhádnout pohlaví miminka?

nonacek
21. únor 2015

Ahojky všem
Ženy zajímalo by mne který z vás se povedlo ovlivnit pohlaví miminka ?
Nebo který z vás se povedlo uhádnout pohlaví miminka již v bříšku ?
A zdali se povedlo vašim blízkým uhodnout pohlaví vašeho miminka ?
Ptam se jen zezajimavosti ,protože muj ginekolog je tajnustkař a pohlavi miminka mi asi rekne až pred porodem 😲
a ja uz sem napnuta jak struna . 😀
Děkuji.💙💖

nonacek
autor
24. bře 2015

@jajinka25 myslím,že vidím holku...snad

.

nonacek
autor
24. bře 2015

@emily2015 ne tepovou frekvenci mi neřekl a ani srdíčko neposlouchal..
a snímky bych ráda ukázala , ale jsou fakt děsný rozmazlí...

emily2015
24. bře 2015

@nonacek a dnes si byla na tom velkém utz ne?jsem si právě myslela,že na tomto utz se právě kontroluje srdíčko 😉

strawberr
24. bře 2015

těžko říci, čemu věřit 🙂 . Mám známou, co má doma 4 kluky ve věkovém rozdílu vždy kolem 2 let. Každé těhotenství měla jiné říkala si, že by už holka?🙂 já jsem zase měla být kluk 🙂 . když mě maminka čekala, říkala že měla průběh těhotenství stejný jako u bratra 🙂 . A pak překvapení: máte holku 🙂 .

Já věřila svému poCitu od 1. okamžiku, sice to vypadalo na holku, ještě v 33.tt i doktor (aniž bych se ptala) říká: "holčicka vypadá spokojeně, 2v1 vydržíte do termínu." za 2 dny jsem porodila chlapečka tak, jak jse to od první chvíle tušila. Navíc jsme ani neměli jméno proholku 😀 . Teď nemáme užjméno pro kluka ale pro holku ano 😀 . Tak snad bude ta holka, jak si i tatínek - snažilec přeje 🙂

nonacek
autor
24. bře 2015

@emily2015 byla jsem na velkém ultrazvuku (tedy obrazovka byla Velká jako ten větší tablet) ale srdíčko sem neslyšela.

ronyx
24. bře 2015

@nonacek Počkej,tos měla ten UTZ co se zaměřuje na vývojové vady?Ten se dělá kolem 20 tt a to ti nedali ani 4D fotku?Nedělali?U nás se to automaticky dělá

nonacek
autor
24. bře 2015

@ronyx holky teď tu vse pročítám a muj velký ultrazvuk probíhal na obyčejným ultrazvuku z malinkou obrazovkou zhroznou viditelnosti..
a srdce jsem neslyšela jen ho měřil ..

nonacek
autor
24. bře 2015

@ronyx ani 4d a ani 3d ultrazvuk.

ronyx
24. bře 2015

@nonacek 😕 no a mělo jít o ten UTZ na vývojové vady jo?? Nebo jen normální kontrola?To bys musela poznat kdyby šlo o ty vývojovky,kontroloval by každý kousek prcka,jestli je vše jak má být.To se mi nezdá

nonacek
autor
24. bře 2015

@ronyx byl to velký ultrazvuk... koukal jen na žaludek a srdíčko mi ukázal jen jak pracuje to znamena ze jsem viděla ze tam něco jako bliká ze šeda do Černá a to je vše jinak nic

nonacek
autor
24. bře 2015

@ronyx celý ultrazvuk trval asi do 5 minut a jak dlouho dělají velký ultrazvuk vam?

ronyx
24. bře 2015

@nonacek Teda ty máš celkově všechny ty vyšetření nějaké zvláštní,od screeningu až po tohle 😕

ronyx
24. bře 2015

@nonacek Já u prvního prcka ležela na lehátku dobrých 20 minut,né li déle,pamatuju si,že vyšetřoval naprosto všechno.Všechno mi i komentoval,pak mi to přepl na 4D a zkontroloval takhle,řekl pohlaví a udělal fotku.5 minut netrvá ani běžné vyšetření u mé gyndařky.Já jsem objednaná na to FECHO a pak budu mít i ještě ten na ty klasické vývojovky.Vše do podrobna

nonacek
autor
24. bře 2015

@ronyx hm to tedy koukám a jsem s toho nějak zmatena.. nevím co si o tom mám myslet i to pohlaví mi řekl skoro hned jak jsem se zeptala začínám asi o všem kolem mého dr. pochybovat

nonacek
autor
24. bře 2015

@ronyx jsem s toho blázen. Nevím co delat

ronyx
24. bře 2015

@nonacek Vůbec si s tím nelámej hlavu kočko,hlavně,že je malé v pořádku.Třeba není jen tvůj dr tak pečlivý,koukne to tychlostí světla a dobré.Ale asi bych se nebála toho,že se něco stane.Určitě to takhle dělá každé mamině a asi ví co dělá,kdyby ne,tak už jsou určitě na něj nějaké stížnosti,že neodhalil vývojovky a dělal by to poctivěji. 🙂 Kdyby se mu něco nezdálo,určitě by ti neřekl,že je vše ok

nonacek
autor
24. bře 2015

@ronyx zatím říká ze je vše ok no ale nějak jsem znejistila asi zajedu do prahy k Apolináři na ultrazvuk... máma tam má známého lékaře tak to asi zkusím
jen tak pro klid duše

ronyx
24. bře 2015

@nonacek To je moc dobrý nápad,kor když tam máš známého,to určitě udělej. 🙂 A hned se tam zeptej,zda praktiky tvého dr. jsou normální 😀

nonacek
autor
24. bře 2015

@ronyx hned jak se dostanu do prahy.😉

nonacek
autor
25. bře 2015

@ronyx
@emily2015
Ahojky holky,zítra odjíždím s přítelem na dovolenou na 14dní ,takže tu nějaký čas nebudu,pak se ihned ozvu.😉😉😉

ronyx
25. bře 2015

@nonacek Ahojík,jůůů to máš super,tak si to pořádně užíjte 😉

nonacek
autor
25. bře 2015

jo a tohle je tedy ten muj klučík
ale je to děsný fotka ten ultrazvuk je snad 100lety

nonacek
autor
25. bře 2015

a ještě mám tuto...

ronyx
25. bře 2015

@nonacek Nějak nevím,co na ní mám hledat?Je tam celý?Nebo jen hlavička?Nebo je tam to pohlaví? 😀 Tohle je pěkný hlavolam

ronyx
25. bře 2015

@nonacek Ha tak na té druhé už mimíska vidím,hlavičku i s páteří a dupkou 😀 ale ta první to je masakr 😀

nonacek
autor
25. bře 2015

@ronyx já ti ani nevím podle pana doktora to tam je krásne vše vidět....
je to blb

nonacek
autor
25. bře 2015

@ronyx
já jenže ultrazvuk v 19 týdnů by měl byt zřetelnější..... a tady se furt špatně orientuji

ronyx
25. bře 2015

@nonacek Ono fakt hodně moc záleží na kvalitě toho UTZ a jak vidno,tvůj pan dr. asi moc kvalitní nemá 😀 Já to vidím i u svojí dr. v ordinaci má sice docela dobrý UTZ ale když jdu pak k tomu šéfikovi na screening,nebo vývojovky,je to nebe a dudy,má to všechno tak krásně čisté,hned vidím přesně kde co je 🙂

jajinka25
25. bře 2015

@nonacek prvni obrázek medvídek vidím ocicka cumacek a pacicky 😀 druhy krasne miminko 😵

nonacek
autor
25. bře 2015

@ronyx no já chodim na ultrazvuk jen k memu doktorovi a nikam jinam mě ne odesílá a ultrazvuk trvá fakt asi kolem 5 minut a možná ani ne..
chodi k němu i kamarádka a ta je tak nespokojena , že hledá už jiného ginekologa

Strana