Komu se povedlo ovlivnit/uhádnout pohlaví miminka?
Ahojky všem
Ženy zajímalo by mne který z vás se povedlo ovlivnit pohlaví miminka ?
Nebo který z vás se povedlo uhádnout pohlaví miminka již v bříšku ?
A zdali se povedlo vašim blízkým uhodnout pohlaví vašeho miminka ?
Ptam se jen zezajimavosti ,protože muj ginekolog je tajnustkař a pohlavi miminka mi asi rekne až pred porodem 😲
a ja uz sem napnuta jak struna . 😀
Děkuji.💙💖
těžko říci, čemu věřit 🙂 . Mám známou, co má doma 4 kluky ve věkovém rozdílu vždy kolem 2 let. Každé těhotenství měla jiné říkala si, že by už holka?🙂 já jsem zase měla být kluk 🙂 . když mě maminka čekala, říkala že měla průběh těhotenství stejný jako u bratra 🙂 . A pak překvapení: máte holku 🙂 .
Já věřila svému poCitu od 1. okamžiku, sice to vypadalo na holku, ještě v 33.tt i doktor (aniž bych se ptala) říká: "holčicka vypadá spokojeně, 2v1 vydržíte do termínu." za 2 dny jsem porodila chlapečka tak, jak jse to od první chvíle tušila. Navíc jsme ani neměli jméno proholku 😀 . Teď nemáme užjméno pro kluka ale pro holku ano 😀 . Tak snad bude ta holka, jak si i tatínek - snažilec přeje 🙂
@nonacek Já u prvního prcka ležela na lehátku dobrých 20 minut,né li déle,pamatuju si,že vyšetřoval naprosto všechno.Všechno mi i komentoval,pak mi to přepl na 4D a zkontroloval takhle,řekl pohlaví a udělal fotku.5 minut netrvá ani běžné vyšetření u mé gyndařky.Já jsem objednaná na to FECHO a pak budu mít i ještě ten na ty klasické vývojovky.Vše do podrobna
@nonacek Vůbec si s tím nelámej hlavu kočko,hlavně,že je malé v pořádku.Třeba není jen tvůj dr tak pečlivý,koukne to tychlostí světla a dobré.Ale asi bych se nebála toho,že se něco stane.Určitě to takhle dělá každé mamině a asi ví co dělá,kdyby ne,tak už jsou určitě na něj nějaké stížnosti,že neodhalil vývojovky a dělal by to poctivěji. 🙂 Kdyby se mu něco nezdálo,určitě by ti neřekl,že je vše ok
@nonacek Ono fakt hodně moc záleží na kvalitě toho UTZ a jak vidno,tvůj pan dr. asi moc kvalitní nemá 😀 Já to vidím i u svojí dr. v ordinaci má sice docela dobrý UTZ ale když jdu pak k tomu šéfikovi na screening,nebo vývojovky,je to nebe a dudy,má to všechno tak krásně čisté,hned vidím přesně kde co je 🙂

@jajinka25 myslím,že vidím holku...snad
.