Komu se povedlo ovlivnit/uhádnout pohlaví miminka?
Ahojky všem
Ženy zajímalo by mne který z vás se povedlo ovlivnit pohlaví miminka ?
Nebo který z vás se povedlo uhádnout pohlaví miminka již v bříšku ?
A zdali se povedlo vašim blízkým uhodnout pohlaví vašeho miminka ?
Ptam se jen zezajimavosti ,protože muj ginekolog je tajnustkař a pohlavi miminka mi asi rekne až pred porodem 😲
a ja uz sem napnuta jak struna . 😀
Děkuji.💙💖
@teenyel tak vám tedy pěkně děkuju, uspavam malou, ležím v posteli, už skoro spí, koukám přes mobil na diskusi, víceméně náhodou mrknu na vás příspěvek a výbuchy smíchu jsem vzbudila půl baráku 🙂 🙂 🙂 tekly mi slzy až na polštář 🙂 a malá rika: čemu smejes? Ja ci taky 🙂 (ještě úplně dobře nemluvi)
Fakt jsem brecela smíchy, super story 🙂 🙂
@teenyel Po dlouhé době jsem skutečně brečela smíchy...a vzpomněla si, jak mi sestřenka vyprávěla o své kámošce, která si poprvé dělala depilaci voskem, a to jen nohy... Bylo to asi takhle: "Nachystala jsem si vosk a ferneta...no, za půl hodiny jsem byla ožralá, chlupatá a počůraná..." 😀
Ahoj holky,tak jste mě pobavily 😀 zadržuju tady smích,abych nevzbudila syna s manželem 😀 jinak když bych se vrátila k příspěvku,zkoušela jste nekterá i čínský kalendář pohlaví?taky dobré vyzkoušet 😉 kalendář má bohužel,ale asi tři verze ☹ a který je ten věrohodnější těžko říct.u syna mi to vyšlo,teď je to v jednom kalendáři tak a v druhém tak.taky se přidávám k vám,že si nyní víc přeji holčičku,klučíka už máme 🙂 1.sceeening mě teprv čeká,tak doufám,že bude vše v pořádku a mimi bude zdravé 🙂
U prvního dítka mi to počítala mámy kamarádka a měl vyjít kluk a kluk to nakonec byl..teď čekám druhé a podle té samé paní by to měla být holčička. Na utz ve 20 tt mi pan doktor řekl, že by to holčička měla být 🙂 Pani to počítá na základě výměny krve a nikdy se nespletla. Asi je to náhoda, ale i mojí kamarádce to spočítala a vyšlo 😀 Neupínám se na to, hlavně aby to dítko bylo zdravé..
@girafka Ze stari krve?! To slysim poprve..
@veraakubik jojo, je teorie, že se za každých 7 let dokončí u člověka výměna krve (teda tohle není teorie, tak to prý funguje), teorie je, že ten z páru, kdo má v době početí mladší krev, tak to pohlaví to bude 😀
@veraakubik jo je na netu kalkulacka a ta ti to z počítá..
@nonacek Muzu te poprosit o odkaz?! Zkusila bych to..;)
jo aha,,,tak to ti potvrdí pohlaví mimča mimo jine vid ?
Škoda,ze jsi nezkusila ten test s tou sodou , že bys nám řekla jestli ti to předpověděla zprávně...
@veraakubik hm,,jenže nevím kde to teď mám,ale napiš si to do vyhledávače a tam to najdes
@girafka tak konkrétně mně je 27,manželovi 28.on by tedy měl mít mladší krev podle propočtů,takže vychází kluk.ale v tom případě to nevychází u mého syna.Pač v době početí při synovi mě bylo 25 a mému manželovi 26.tudíž mladší krev sem měla já...platí to na nás opačně,což sem už na takovou verzi taky narazila.prý koho je krev starší,tak toho pohlaví bude 🙂

@ronyx dit sem vam to napsala ať se zasmejete 😀 ! Dit já už se taky tomu směju 😀