icon

Komu se povedlo ovlivnit/uhádnout pohlaví miminka?

nonacek
21. únor 2015

Ahojky všem
Ženy zajímalo by mne který z vás se povedlo ovlivnit pohlaví miminka ?
Nebo který z vás se povedlo uhádnout pohlaví miminka již v bříšku ?
A zdali se povedlo vašim blízkým uhodnout pohlaví vašeho miminka ?
Ptam se jen zezajimavosti ,protože muj ginekolog je tajnustkař a pohlavi miminka mi asi rekne až pred porodem 😲
a ja uz sem napnuta jak struna . 😀
Děkuji.💙💖

ronyx
26. únor 2015

@guinea Goťák podle mě je ten případ,že jeho spermie přenáší jen chromozom X to znamená,že se mu rodí samé holky. Nevím to jistě,ale rozhodně je to rozumnější vysvětlení a podložené fakty (takoví muži opravdu jsou) než,že je to způsobeno výměnou krve 😀

emily2015
26. únor 2015

@ronyx
@guinea
Já se spíše přikláním k ronyx.je to opět taková pověra a je to zkrátka 50 na 50.Podle staří krve mi to nevyšlo a ani mému bráchovi a tchánovi a to mají o hodně mladší partnerky.a navíc dle ani té výměny krve po 7letech jim to nevychází.Je to prostě na těch partnerech,co u nich převládá více 🙂 (X nebo Y)

girafka
26. únor 2015

@ronyx ja taky netvrdim,ze to tak funguje 😀. Je to jen pro zasmani a hold u nekoho to vyjit musi vzdyt je to jen 50:50.. A zrovna u me to vychazi

girafka
26. únor 2015

Holky,vzdyt to jsou vsechno jen dohady 😉 jako prstynek na niti,na vlasu,tvar bricha,nejaka tecka v oku proste kazda nebo spis skoro kazda zenska je zvedava a chce to pohlavi vedet..Nema cenu resit jestli je to mozny a proc to mozny neni..je to jen legrace 🙂

ronyx
26. únor 2015

@girafka Já právě beru,že jsou to jen legrace a věci jak zabít čas,než nám pan dr řekne co se tam opravdu schovává,ale mě z toho tvého příspěvku tak trošku přišlo,že té paní dost věříš a máš pocit,že to podle toho opravdu dokáže nějak spočítat 😀

veraakubik
26. únor 2015

@ronyx Souhlasim s tebou-je to legrace a snad zadna z nas temhle poveram 100% neveri,ale je zajimave procitat ruzne rady,tipy,vypocty a pak to porovnat s výsledkem který nam rekne ultrazvuk..Zadna z nas podle grafu,testu a ja nevim podle ceho vseho nenakupuje výbavičku..

girafka
26. únor 2015

@ronyx 😀 ja to beru jen jako zpestření, neverim na zadny takový povery az doktor to vzdy rozsekne 😀 jen je zajimave,ze to te pani vyslo..🙂 a pevne doufam,ze to u me fakt ta holka je 😀 po tom mem raubirovi,kterej nevydrzi chvilku v klidu a neustale je jak cune,bych si fakt tu nacancanou holcicku prala 😀

ronyx
26. únor 2015

@girafka No jen aby to nebyla holčička jako já když jsem byla dítko.Já byla jako prase imrvére,do růžové mě nikdo nenavlékl ani heverem a moje oblíbené hračky byly autíčka 😀 Ale je to krásné mít doma malou princezničku 🙂 Já pořád nevím,jestli chci spíš parťáka pro Krisťulu nebo holčičku na vyčesávání vlásků a ty holčičí záležitosti 🙂

girafka
26. únor 2015

@ronyx ja se priznam,ze jsem chtela holcicku..u prvniho mi to bylo tak nejak jedno..syna miluju nadevše, ale na holcicku se fakt tesim🙂 mam taky brachu a mam ho strasne rada a manzel ma zase sestru..tak proste ten parecek mame v rodinach 😉

lu777
26. únor 2015

já chtěla holčičku...pak se mi narodil Matýsek a zbožňuju ho.. 😵 a dodneška mě i klučičí hračky baví víc 🙂

a mladší Bellinka nechce nosit šaty ani sukýnky... včera jsem jí ve skoro 5 letech udělala poprvé copánky malé... ani culíky nechce...
ale kabelky a laky na nehty už ji berou 😀 brzo mi asi začne krást věci 😝 😅

každopádně mám holčičku i kluka a obojí má výhody i nevýhody 🙂 hlavně, že jsou zdraví 🙂

teenyel
26. únor 2015

Hlaseni z vellkeho utz, odpovida 19+0 (dle PM 19+1), 23 cm a 265 g 🙂 vse v naprostem poradku a uz na 99,9% potvrzena holcicka 🙂 mam radost 🙂 foto dodam pozdeji 🙂

nonacek
autor
26. únor 2015

@teenyel jeee 💖moc gratuluji! a holcicku závidím ✌✌✌✌✌✌

teenyel
26. únor 2015

@nonacek tak mi plan fakt vysel 🙂

nonacek
autor
26. únor 2015

hm... asi ano...👍
já už pindíííka doma mám,proto chci také holčičku,protože do třetího mimča už asi nepujdu,ať už to je jak
chce 😉😉😉😉😉😉

emily2015
26. únor 2015

@nonacek to jsme na tom podobně,třetí už s největší pravděpodobností nebude a pindíka už doma máme také,takže teď bych také víc holčičku 🙂 tak uvidíme 🙂 jsem ale hrozně zvědavá 😀

emily2015
26. únor 2015

@teenyel přála sis holčičku,že píšeš,že plán vyšel...a můžu se zeptat,jestli si byla na tom screeningu v Českých Budějovicích?ve 20tt mě tam totiž utz čeká 🙂

teenyel
26. únor 2015

@emily2015 jojo, byla jsem tam i na 1.trim. i dnes na velkém utz 🙂 poprvé jsem měla paní doktorku Šustrovou a na dnešek jsem si ji vyžádala znovu. Moc příjemná paní doktorka 🙂 a jo, přála jsem si holčičku, řekla si, že jeden měsíc vyzkouším snažení jen před ovu, v den ovu a po ní už ne a fakt to vyšlo 😀 😀

emily2015
26. únor 2015

@teenyel tak to ti krásně vyšlo,já bohužel nevím,kdy k ovulaci u mně došlo,takže vůbec netuším 🙂 a co se týče paní Šustrové,tak bych ji chtěla také,slyším jen samou chválu.já byla minule u pana staršího Čutky,no aaa je prostě svůj no...a to když si tam volala,tak si řekla,že chceš jít k paní k doktorce?to sem nevěděla,že si můžeš přímo říct...

teenyel
26. únor 2015

@emily2015 ja to vyzkousela 🙂 ze bych rada pani doktorku, pokud to bude mozne a oni to nebrali jako problem 🙂

emily2015
26. únor 2015

@teenyel no vidíš to,hned jak budu volat,tak to také zkusím 🙂 jako samozřejmě doktor jako doktor,odborníci jsou oba o tem žádná,ale ten přístup...🙂 víc bych chtěla tu paní doktorku 🙂 a nevíš on tento utz ve 20.tt tam dělá čutka i mladší že?nebo ten ne?nevíš?

ronyx
26. únor 2015

@teenyel Krásné zprávičky,moc gratuluju 🙂

teenyel
26. únor 2015

@emily2015 tak to netusim. Ja toho staryho nechtela, protoze jsem na nej neslysela nic pozitivniho. O mladym nevim nic a ta doktorka je fakt super. Tak jsem sla cilene 🙂

nonacek
autor
26. únor 2015

@emily2015 no já jsem také strašne zvědava a proto zkouším najít odpověď v babskych pověrach...................... 😀
A co ty ?

emily2015
26. únor 2015

Mi ani nemluv,není snad den,kdy na to nemyslím 😀 už se i smiřuju i tím,že teď v tom 13tt nebudu mít zo štstí a že bych se pohlaví dozvěděla 😀 tak aspoň doufám ten 20tt.

nonacek
autor
26. únor 2015

@emily2015 také jsem doufala, že se to dozvím a nic😩😨

emily2015
26. únor 2015

Ta zvědavost je děsná...ale je to 50:50 😀 navíc hlavní je aby bylo mimi zdravé,pohlaví je vedlejší.přemýšlíš i nad tím,kdyby to byl kluk,jestli by tě to mrzelo?já si sice přeji víc holčičku,ale za chlapečka budu také ráda...prostě pohlaví už je dané a má to tak být 🙂 akorát bych to už chtěla vědět hned 😀

nonacek
autor
26. únor 2015

@emily2015 holčička je vysněna protože ji nemam,ale to neznamená,že kluka bych reklamovala 😀
Sví miminko budu milovat ať už to bude kluk nebo holka.💖

ronyx
28. únor 2015

@nonacek Ahoj,jak je?Teď jsem se dočetla,že cituju: Častější pohlavní styk také snižuje podíl spermií Y ve spermatu, takže se zvyšují šance na holčičku 😀 Takže u nás by to mohlo vyjít s tou holkou,my se snažili tak řka každý den 😀

ronyx
28. únor 2015

A jinak pro hooodně netrpělivé maminky existuje test,který vám zdělí s přesností víc jak 80% co čekáte,ale pozor je poněkud dražší,kolem 1000 Kč a najdete ho na internetu pod názvem IntelliGender Prediction Test 🙂

ronyx
28. únor 2015

nebo tento,je ve slevě za 700 Kč http://www.testpohlaviditete.cz/

Strana